İstanbul muhtarları Tokat ile gönül bağı kurdu 

Yaptığı yardım kampanyalarıyla sınırları aşan ve dikkatleri üzerine çeken Selami Aykut başkanlığındaki TÜMFED, Van, Muş, Elazığ, Adıyaman ve Gaziantep’in ardından Tokat ile de gönül bağı kurdu, kardeşlik köprüsü için ilk adımı attı. 

İstanbul muhtarları Tokat ile gönül bağı kurdu 

Yaptığı yardım kampanyalarıyla sınırları aşan ve dikkatleri üzerine çeken Selami Aykut başkanlığındaki TÜMFED, Van, Muş, Elazığ, Adıyaman ve Gaziantep’in ardından Tokat ile de gönül bağı kurdu, kardeşlik köprüsü için ilk adımı attı. 

İstanbul muhtarları Tokat ile gönül bağı kurdu 
13 Nisan 2018 - 16:13 - Güncelleme: 13 Nisan 2018 - 16:38
Reklam

Genel merkezi Bahçelievler’de olan Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu (TÜMFED), Tokat’ın Almus ilçesine ziyarette bulundu. ‘Gönül Çarşısı’ adlı yardım projesine destek olmak için yola çıkan TÜMFED Genel Başkanı Selami Aykut önderliğindeki ekip, ilçede bir dizi kültürel etkinliklerde de bulundu.

Almus Kaymakamı Hamza İnam, Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan ve Almus Muhtarlar Derneği Başkanı Yunus Baydoğan tarafından ilgiyle karşılan heyette; TÜMFED Başkanvekili Murat Hakverdi, Anadolu Bölge Başkanı Soner Eker, Başkan Yardımcıları; Önder Ay, Sebahattin Kefelioğlu, Hasgül Bakır ve Federasyon Delegesi İlhan Düzülütaş ile Atlas Yardım Derneği Başkanı Ferda Altıntaş yer aldı. 

Muhtarların ve ilçe protokolünün kahvaltısıyla başlayan program TÜMFED tarafından toplanan yardım malzemelerinin ‘Gönül Çarşısı’na teslim edilmesiyle devam etti. İlçede bir dizi temaslarda bulunan TÜMFED, İlçe Kaymakamı İnam, Belediye Başkanı Arıkan ve Muhtarlar Derneği Başkanı Baydoğan’a, Bahçelievler Belediye tarafından hazırlanan ‘15 Temmuz Darbeye Direnen Kalemler’ adlı kitabı hediye etti.

2018/04/2018-04-13-16-16-43.jpg

İSTANBUL’DA KARAR ALDIK VE YARDIMLARLA YOLA ÇIKTIK
Almus ziyareti ve yardım kampanyası hakkında Gazete 365’e bilgi veren TÜMFED Genel Başkanı Selami Aykut, “Almus Muhtarlar Derneği Başkanı Yunus Baydoğan daha önceki tarihlerde İstanbul’da ziyaretlerinde federasyonumuzun genel merkezine ziyarette bulundu. Kendisine ‘Üşüyen ellerin kalplerini istiyoruz’ yardım kampanyasından bahsettik. O da bu projenin Almus’ta da yapılmasını talep etti. Bunun üzerine bir istişare toplantısı yaptık ve harekete geçtik. Federasyon yöneticilerimiz ve Atlas Yardım Derneği ile birlikte yardım malzemesi toplayarak, otobüslerle yola çıktık” şeklinde konuştu.

2018/04/2018-04-13-16-16-44_1.jpg

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAK ZOR DEĞİL…
Başkan Aykut, "2014 yılında gönül bağımızı kurmaya başladığımız 'Üşüyen ellerin kalplerini ısıtıyoruz' sloganı ile başlatmış olduğumuz yardım kampanyasını önce Van depremiyle nedeniyle Van, ardından ilk olarak Muş ili Sungu Belediyesi, ikinci olarak Elazığ Belediyesi ile ‘Gönül Çarşısı’, üçüncü olarak Adıyaman Belediyesiyle sosyal yardımlaşma, dördüncü olarak da Gaziantep Belediyesiyle sürdürdük. Şimdi ise beşincisini Tokat ili Almus Belediyesi ve Almus muhtarlarıyla ‘Gönül Çadırı’ yardımlaşmasıyla gerçekleştirdik. Birlikte böylesi güzel çalışmaya imza atmanın benim gurur abidem olarak bilinmesini isterim. Nedeni ise hayatta güzel insanlar güzel dostlar var oldukça güzellikler daha bir güzel olur. Gönül köprüsü kurmak zor olmaz kolay olur. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Tokat Almus ilçemize yapmış olduğumuz ‘Kardeşlik köprüsü’ noktasındaki buluşma için bizlerle irtibata geçen güzel insan Almus Muhtarlar Derneği Başkanı Yunus Baydoğan’a, gönlü güzel kendi güzel proje mimarı Belediye Başkanı Mimar Hasan Hüseyin Arıkan’a, devletimizin gülen yüzü halk adamı Kaymakam Hamza İnam’a ve misafirperver Almus muhtarlarına ile halkına teşekkür ederim” diye konuştu. >365/Haber Merkezi

2018/04/2018-04-13-16-16-44.jpg

2018/04/2018-04-13-16-16-41.jpg

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum