Hüseyin Aydoğdu CHP Bahçelievler İlçe Başkan Adaylığını açıkladı

Parti örgütünün ve Bahçelievler’in yakından tanıdığı bir isim olan iş insanı Hüseyin Aydoğdu, CHP Bahçelievler İlçe Başkan Adaylığı tanıtım toplantısında; “Bizim davamız koltuk davası değildir. Bizim davamız; partimizin davasıdır, çocuklarımıza verdiğimiz sözlerin davasıdır" dedi.

Hüseyin Aydoğdu CHP Bahçelievler İlçe Başkan Adaylığını açıkladı

Parti örgütünün ve Bahçelievler’in yakından tanıdığı bir isim olan iş insanı Hüseyin Aydoğdu, CHP Bahçelievler İlçe Başkan Adaylığı tanıtım toplantısında; “Bizim davamız koltuk davası değildir. Bizim davamız; partimizin davasıdır, çocuklarımıza verdiğimiz sözlerin davasıdır" dedi.

Hüseyin Aydoğdu CHP Bahçelievler İlçe Başkan Adaylığını açıkladı
12 Ağustos 2023 - 23:17 - Güncelleme: 13 Ağustos 2023 - 00:36
Reklam

CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) eski Üyesi ve İstanbul eski il yöneticisi Hüseyin Aydoğdu, CHP Bahçelievler İlçe Başkan Adaylığını açıkladı. İlçe binasında partililere seslenen Hüseyin Aydoğdu, 20 Ağustos'ta gerçekleşecek kongre için ilçe örgütünden destek istedi, 13 Ağustos Pazar günü Abidin Pak Öğretmevi'nde düzenleyecekleri kahvaltıya da tüm partilileri davet etti. 

“Rakibim ve sevgili arkadaşım Özgür Çelik’e de kongrede başarılar diliyorum” diyen Hüseyin Aydoğdu’nun aday tanıtım toplantısında; CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik de bir selamla konuşması yaptı.

GENEL BAŞKANIMIZIN HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA İLERLEYECEĞİZ
Katılımcı bir anlayışla, vizyoner bir yönetim hedeflediklerini söyleyen Hüseyin Adyoğdu, ilçe örgütüne seslendiği konuşmasında; “Çocukluğumdan bu yana CHP’nin hedefleri doğrultusunda ter dökmüş bir arkadaşınızım. Kadın-erkek eşitliğinin sigortası, 100 yıldır Cumhuriyet’imizin yıkılamaz kalesi; CHP’ye üye olmaktan onur ve şeref duyuyorum. Biz bu yola yüreğimizde CHP sevgisiyle çıktık. Bildiğiniz gibi; yolu doğru olanın yükü ağır olur. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da bu ülkeye gerçek demokrasiyi getirmek için gayret gösteriyor. Bizler de Genel Başkanımızın gösterdiği hedef doğrultusunda ilerleyeceğiz. CHP’nin değerlerine olan bağlılığımız, parti içi demokrasiye verdiğimiz önem büyüktür. Hedeflerimiz ve vizyonlarımızı gerçekleştirebilmek için ekibimle yola çıkmış bulunmaktayız. Bu yolculukta sizlerin desteği benim için güç kaynağıdır. Ben ve yol arkadaşlarım, CHP’ye katkı sağlayacağı düşündüğümüz öneri ve projelere açık olacağız” ifadelerini kullandı. 

BİZİM DAVAMIZ KOLTUK DAVASI DEĞİLDİR
“Bahçelievler’imizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için buradayız” şeklinde sözlerini sürdüren Aydoğdu, “Sizlerle birlikte omuz omuza çalışmak, ter dökmek, bizler için büyük bir onurdur. Bugün burada Cumhuriyet Halk Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı Adaylığımı açıklarken, şunu bir kez daha vurgulamak isterim ki; bizim davamız koltuk davası değildir. Bizim davamız; partimizin davasıdır, çocuklarımıza verdiğimiz sözlerin davasıdır. ‘Sol’un ve sosyal demokrasinin değerlerine olan inancımızla; Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını daha yükseklere taşıyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hep birlikte Bahçelievler’i daha yaşanabilir daha adil ve daha güzel bir geleceğe taşıyacağız. Yaşasın Sol, yaşasın sosyal demokrasi, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” diye konuştu.

ÇELİK: BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE BİR KONGRE YAPACAĞIZ
Aydoğdu’nun ardından söz alan CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik de “Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’de, 100 yıllık Cumhuriyet tarihinde, parti içinde demokrasiyi yaşatan yegane partidir. Rakip siyasi partilerde tepeden bir kişi işaret edilir, ‘Bu aday olacak’ denilir ve bu şekilde işler yürür. Ama Cumhuriyet Halk Partisi’nde tabandan yukarıya doğru bir belirleme söz konusudur. Mahallelerde sandıklar kurulur, delegeler seçilir ve o delegeler ilçe, il yönetimlerini belirler. Bu partimizin 100 yıllık köklerinden gelen geleneğidir. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da Türkiye siyaset hayatına büyük bir nezaket, büyük bir hoşgörü kazandırmıştır. Genel Başkanımızın o nezaketi ve hoşgörü anlayışıyla; biz de 20 Ağustos’ta birlik ve beraberlik içerisinde bir kongre gerçekleştireceğiz. Hüseyin Bey’e başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. >365/Haber Merkezi 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum