Hakan Bayram SADEF yönetim kurulu üyesi oldu

İstanbul 55 Samsunlular Derneği Başkan Vekili Hakan Bayram, Samsun Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevine getirildi.

Hakan Bayram SADEF yönetim kurulu üyesi oldu

İstanbul 55 Samsunlular Derneği Başkan Vekili Hakan Bayram, Samsun Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevine getirildi.

Hakan Bayram SADEF yönetim kurulu üyesi oldu
19 Ekim 2018 - 11:23 - Güncelleme: 24 Ekim 2018 - 17:32
Reklam

Genel Merkezi Bahçelievler’de bulunan ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken İstanbul 55 Samsunlular Derneği’nin Başkan Vekili Hakan Bayram, yeni önemli bir görev daha üstlendi. Hakan Bayram, Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Yönetim Kurulu Üyeliği görevine getirildi.

SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş’ın Samsun için hedefleri olan ve ileri görüşlü bir lider olduğunu belirten Hakan Bayram, kendisini bu önemli göreve getiren SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş’a ve kendisini destekleyen İstanbul 55 Samsunlular Derneği Başkanı Muhammet Çetin ile yönetimine teşekkürlerini iletti.

SADEF'te görevine başlayan Hakan Bayram, Samsun'un siyasette demografik yapıda hak ettiği yeri alabilmesini ve Samsunlu hemşehrilerinin en iyi şekilde temsil edilebilmesini sağlamak amacıyla bir komisyon oluşturduklarını ve bu doğrultuda gerekli faaliyetleri uygulamaya başladıklarını bildirdi. >365/Haber Merkezi

2018/10/2018-10-19-11-27-09.jpg

HAKAN BAYRAM KİMDİR?
Makine Mühendisi olup İstanbul Teknik Üniversitesi Otomotiv Bölümünde Yüksek Lisans Eğitimi alan 1980 doğumlu Hakan Bayram, özel sektörde kendi şirketini yönetmektedir. 30 senedir Bahçelievler'de ikamet etmekte olup, AK Parti'nin kuruluşundan itibaren AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı'nda mahalle yönetimlerinde göreve başladı.  

Daha sonra Mahalle Spor Komisyonu Başkanlığı, İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı, İlçe Spor Komisyonu Başkanlığı, İstanbul İl Spor Komisyonu Üyeliği görevlerini yürüttü. Hali hazırda AK Parti Bahçelievler İlçe Teşkilat Birimi Üyesi olan Hakan Bayram, aynı zamanda Bahçelievler Belediye Spor Kulübü (BBSK) İcra Kurulu Üyeliliği görevini yürütmektedir.

Proje üretmeyi ve uygulamayı çok sevdiğini belirten Hakan Bayram, Bahçelievler'de sırasıyla aşağıdaki projelerde aktif görev aldı;
* AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı Futbol Turnuvası - 2006
* AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı Futbol Turnuvası - 2007
* AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı Eğitim Kampı Spor Turnuvaları Armutlu - 2014
* AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı Bowling Turnuvası - 2015
* AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İlçeler Arası Futbol Turnuvası - 2016
* AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı 15 Temmuz Şehitler Voleybol Turnuvası - 2017
* BBSK (Bahçelievler Belediye Spor Kulübü) Kurash Dünya Şampiyonası - 2017
* BBSK (Bahçelievler Belediye Spor Kulübü) İstanbul Satranç Küçükler İl Birincili Finali - 2017
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum