Hakan Bahadır: "Gençlik adına güzel projelerimiz var"

AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır, gençlerin yanında olduğunu bir kez daha göstererek, AK Parti Bahçelievler Gençlik Kolları tarafından hazırlanan; “Seçim Dükkânı 2” adlı tiyatro oyununda gençlerle sahnede bir araya geldi.

Hakan Bahadır: "Gençlik adına güzel projelerimiz var"

AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır, gençlerin yanında olduğunu bir kez daha göstererek, AK Parti Bahçelievler Gençlik Kolları tarafından hazırlanan; “Seçim Dükkânı 2” adlı tiyatro oyununda gençlerle sahnede bir araya geldi.

Hakan Bahadır:
14 Mart 2019 - 15:47 - Güncelleme: 21 Mart 2019 - 18:04
Reklam

AK Parti Bahçelievler Gençlik Kolu 31 Mart seçim döneminde sandık sorumlusu olacak olan gençlere, seçim günü nelere dikkat etmeleri gerektiğini vurgulamak ve öğrenmeyi keyifli hale getirmek için sandık sorumlusu eğitim programı kapsamında; “Seçim Dükkânı 2” tiyatro oyununu sahneye koydular. Profesyonel destek alınmadan amatör bir ruhla hazırlanan tiyatro oyununda gençlere sahne de, AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır ve AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Ramazan Açıkgöz de eşlik etti.

8 Mart’ta Bahçelievler Nurettin Topçu Kültür Merkezi’nde prömiyeri gerçekleşen tiyatro oyununa; AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Ramazan Açıkgöz, AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Saltık, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Bahçelievler İlçe Sorumlusu Fatma İrem Kurtuluş, AK Parti Bahçelievler meclis üyesi adayları ve AK Parti Bahçelievler gençlik kolları genç sandık sorumluları katıldı.

GENÇLERİN PERFORMANSI TAKDİR TOPLADI
Tiyatro başlamadan önce ev sahibi olarak açılış konuşmasını AK Parti Bahçelievler Gençlik Kolları Başkanı Oktay Koçbıyık gerçekleştirdi. Ardından sırasıyla Fatma İrem Kurtuluş, Ramazan Açıkgöz ve Dr. Hakan Bahadır konuşmalarını gerçekleştirdiler. AK Parti Bahçelievler Gençlik Kolları Teşkilat Üyeleri tarafından hiçbir profesyonel yardım alınmadan amatör ruhla yazılan tiyatro oyunu gençlerin büyük beğenisini topladı. Oyunun etkisine kapılan gençlerin kahkahaları salondan bir an olsun eksik olmadı. Coşku, heyecan ve eğlence oyunun her saniyesinde hissediliyordu. en önemli nokta ise seçim günü gençlerin nelere dikkat etmelerini empati yaparak öğrendikleri akılda kalıcı ve öğretici bir oyun oldu. Alınan tebrik mesajlarından sonra AK Parti Bahçelievler Gençlik Kolları Başkanı Oktay Koçbıyık “Genç Sandık Sorumlusu kardeşlerimin seçim günü nelere dikkat etmeleri gerektiğini pekiştirmek için oyunun tekrar sahneleneceğini” belirtti.

SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR
Dr. Hakan Bahadır da yaptığı konuşmada; “Değerli arkadaşlar 31 Mart seçimlerine az bir süre kaldı. Gençlik Kolları Başkanımızın da dediği gibi seçim sandıkta kazanılır. Bu durum teknik olarak da ispatlanmıştır. Ne kadar antrenman yaparsanız yapın o gün maça çıktınız mı atacağınız ve yediğiniz gol sayısı önemli. 31 Mart günü bilgimiz yeterli olursa, sakin olursak, sinirlenmezsek biz hamdolsun ki sizlerin sayesinde seçimi alırız. İşte 31 Mart seçimlerinin provası bugün burada izleyeceğimiz tiyatro”  ifadelerini kullandı.

GENÇLER ADINA GÜZEL PROJELERİMİZ VAR
Bahadır, “Gençlerimiz ufkunu açacak vizyon oluşturacak dene yap merkezleri düşünüyoruz. Ayrıca spor- sanatın her çeşidini önemsiyoruz ve ilçemizi spor ve sanat kenti yapmak için çalışacağız. Kariyer merkezleri kurup sizleri işverenle bir araya getirip sizlere istihdam sağlayacağız” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum