Gazete365 Eşref Eker Aloo şikayet hattı

Yazarlarımızdan Eşref Eker, Gazete365'in yayın bölgesi olan Bahçelievler, Bağcılar, Bakırköy ve Güngören ilçelerindeki şikayetlerinizi köşesine taşıyor.

Gazete365 Eşref Eker Aloo şikayet hattı

Yazarlarımızdan Eşref Eker, Gazete365'in yayın bölgesi olan Bahçelievler, Bağcılar, Bakırköy ve Güngören ilçelerindeki şikayetlerinizi köşesine taşıyor.

Gazete365 Eşref Eker Aloo şikayet hattı
13 Şubat 2016 - 16:13 - Güncelleme: 13 Şubat 2016 - 20:05
Reklam

Gittik gördük...

Sizlerden gelen mailleriniz olsun, telefonla arayarak kutlayan, başarılar dileyen,  tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Öncelikle yaşadığımız apartmandan başlayacağız.  Komşularımızı tanıyacağız, yaşadığımız binanın sorunlarını bileceğiz, sonra da sokağımızı, mahallemizi, ilçemizi ve ülkemizi tanıyacağız.  

Yaşam koşullarının büyük şehirlerde çok daha ağırdır. Halkımızın ekonomik olarak da zorlanması ayrı bir dert, sinir, sıkıntı ve üzüntü, gelecek kaygısı yaratırken, küçük yerlerde bütün bunlardan uzak mutlu, mesut bireylerin bulunması bizleri bu ayrımlarda artısı ve eksisiyle düşündürmektedir. Örneğin; eğitimimiz için önemli olan okul büyük şehirlerde çok olmakla birlikte küçük yerlerde çok daha az ya da hiç yoktur. Örnek vermek gerekirse, marketler büyük şehirlerde elimizin altındayken her yerde diyebileceğimiz kadar çokken küçük yerlerde oldukça azdır. Büyük şehirlerin aynı ölçüde sorunları da büyüktür. Sizlerle beraber bu sorunları gündeme getireceğiz. Yetkili kurumları haberdar edeceğiz, halkımızın sorunsuz alması gereken hizmetlerin kesintisiz devam etmesini sağlamak için yetkililere bilgi vereceğiz, soracağız hatırlatacağız.

Sevgili okurlar bir sonraki sayımızda Bahçelievler Muhtarımız Memduh TÜZÜN’ü köşemizde ağırlayacağım. Her sayımızda bir mahalle muhtarımızı dinlemeye devam edeceğiz. Bahçelievler sakini bir okuyucumuzun bir sitemini buradan paylaşmak istiyorum Talatpaşa Caddesi üzerinde bir inşaat firmasının yaya yolunu işgal etmesinden dolayı çevre sakinlerinin yaya yolunu kullanamadıklarını, yayaların geçmeleri durumunda araç yolunu kullanmak durumunda kaldıklarını, böyle olunca trafik kazasının kaçınılmaz olduğunu söyledi. Gittik, gördük fotoğrafını çektik ve buradan inşaat firmasına ve yetkililer sesleniyoruz. Bir an önce tedbir alınarak, yayaların emniyeti sağlanmalıdır. İnsanı seven, doğayı seven, hayvanları seven, herkesin dini inançlarına saygı gösteren, insana insanca yaklaşan bireyler için, sorunları dile getirmeye devam edeceğiz.

BİZE ULAŞIN…
Yayın hayatına başladığı günden bu yana toplumsal sorunları dile getiren, yetkililer ile halkın arasında köprü olan Gazete365, halktan yana taraflılığını sürdürüyor. 

Yayın bölgesi olan Bahçelievler, Bağcılar, Güngören ve Bakırköy’de halkın şikâyetlerini sayfalarına taşıyan Gazete365, yaptığı etkili haberlerle vatandaşın sesi olmaya devam ediyor. 
 
Siz de bölgenizdeki sorunları, bir türlü çözüme kavuşturulamayan sıkıntıları Gazete365’e bildirebilir, sesinizi yetkili makamlara duyurabilirsiniz.

Şikâyetlerinizi halkın gazetesi Gazete365’e ile duyurmak için;
0212 442 24 24 numaralı telefondan 
veya [email protected] ile [email protected] 
adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum