Ekrem İmamoğlu'na Bahçelievler'de coşkulu karşılama

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler'de coşkuyla karşılandı. Bahçelievler'in hayatındaki önemine değinen İmamoğlu, tüm ilçe halkını Maltepe'de gerçekleşecek İstanbul mitingine davet etti.

Ekrem İmamoğlu'na Bahçelievler'de coşkulu karşılama

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler'de coşkuyla karşılandı. Bahçelievler'in hayatındaki önemine değinen İmamoğlu, tüm ilçe halkını Maltepe'de gerçekleşecek İstanbul mitingine davet etti.

Ekrem İmamoğlu'na Bahçelievler'de coşkulu karşılama
05 Mayıs 2023 - 23:17 - Güncelleme: 06 Mayıs 2023 - 02:14
Reklam

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, yaklaşan seçimler öncesi il il ilçe ilçe çalışmalarını sürdürüyor. Seçime sayılı günler kala İstanbul’da çalışmalarını yoğunlaştıran Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler’de de vatandaşlarla buluştu.

Şirinevler’deki Şehit Yarbay Cesur Parkı’nda sloganlarla, meşalelerle, coşkuyla karşılanan İmamoğlu, tüm ilçe halkını Maltepe'de gerçekleşecek İstanbul mitingine davet etti. Yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapan İmamoğlu, “Milletçe çok önemli bir kararın arifesindeyiz. 14 Mayıs tarihi bir gün olacak. 14 Mayıs'ta, gelecek adına bir karar vereceğiz. Çocuklarımız için, gençlerimiz için çok önemli bir karar vereceğiz. Hep birlikte bu süreci iyi idrak etmeli ve ona göre çalışıp, ona göre yol yürümeliyiz. Öncelikle yarın İstanbul'da, Maltepe Miting Alanı’nda sizi bekleyenler var. Millet İttifakı, Maltepe'de olacak. Mansur Başkanımız Maltepe'de olacak. Ben de sizleri karşılayıp, ev sahipliği yapacağım. Hep birlikte ev sahipliği yapacağız. Hep birlikte 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılamaya hazır mıyız?” diye sordu.

İMAMOĞLU: MUTFAKTA YANGIN VAR
‘Ben’ diyen aklı yollayacağız, ‘biz’ diyen aklı sistemin başına getireceğiz diyen İmamoğlu, “İkinci yüzyılın başlangıcında, ne yazık ki sıkıntılarımızı büyüten bu hükümet, 21 yılın sonunda hedeflerinin üçte birine bile erişemeyerek, ekonomik olarak memleketi dünyanın 16. sırasından alıp, 21. sırasına düşürdü. Bu hükümet; bu milleti, bu devleti, bu vatanı, yönetmeyi hak etmiyor. Evlerine yollayacağız onları. Mutfakta yangın var ve bu ülkeyi neredeyse iki yıldır büyük bir enflasyon girdabı içine soktular. Dövizle yarışan ve dövizle bu ülkeyi yöneten bir ekonomi anlayışı ortaya koydular. Çok zengin daha çok kazanıyor. Fakir, elindekini kaybetmiş durumda. Gelir adaletsizliğinde belki de dünyanın en ön sıralarına ulaşmış durumda. Mutfaktaki yangın zaten burada en iyi hanımefendiler bilir. Almış başını gitmiş fiyatlarla baş edilemiyor. Bunun tek sebebi var. Şu anda memleketin aklı, memleketin başı şunu söylüyor: Hükümet olarak diyor ki, ‘Ben bilirim, başkası bilmez. Ben yaparım, doğrusu budur. Ben ne dersem, o olur’ diyen bir kişi var. Tek bir akıl var. Bu aklın değişmediği sürece, milleti millete emanet etmediği sürece, Allah muhafaza, bizi uçurumdan aşağı yuvarlarlar. Onun için bu felaketten geri dönmek adına yapacağımız tek şey kaldı. Bu süreci ve bu sürece bizi taşıyan bu rejimi evimizin dışına atmak; defedip yollamak” ifadelerini kullandı. 

ÇELİK: BUGÜN HAYATIMIN EN GURURLU GÜNLERİNDEN BİRİ
İmamoğlu’na, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, İYİ Parti İlçe Başkanı Oğuz Albay, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Avcı ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hakan Bal ile milletvekilleri de eşlik etti. Yaşanan yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İlçe Başkanı Özgür Çelik de “Bugün hayatımın en gururlu günlerinden birisini yaşadım, çok güzelsin Bahçelievler. Soğuk havaya rağmen İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu karşılayan tüm komşularımıza yürekten teşekkür ederim. Sana söz Bahçelievler güzel ülkemize baharı getireceğiz” şeklinde konuştu. >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum