E. Tümamiral Cem Gürdeniz, Bahçelievler'e geliyor

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Mehmet Ümit Şuvak, tüm vatandaşları E. Tümamiral Cem Gürdeniz’in vereceği konferansa davet etti.

E. Tümamiral Cem Gürdeniz, Bahçelievler'e geliyor

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Mehmet Ümit Şuvak, tüm vatandaşları E. Tümamiral Cem Gürdeniz’in vereceği konferansa davet etti.

E. Tümamiral Cem Gürdeniz, Bahçelievler'e geliyor
10 Şubat 2020 - 14:59 - Güncelleme: 10 Şubat 2020 - 19:35
Reklam

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, ilçedeki ve bölgedeki tüm vatandaşları 15 Şubat’ta düzenleyecekleri programa davet etti. Emekli Tümamiral Cem Gürdeniz’in, Bahçelievler’de; ‘21.Yüzyılda Denizlerin Rolü’ başlıklı bir konferans vereceğini belirten Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Mehmet Ümit Şuvak, “21 yy’da denizlerin rolü, Karadeniz’den Ege’ye, Ege’den Akdeniz ve Doğu Akdeniz’e kadar olan bölgede nasıl bir strateji sahibi olmamız gerektiği üzerine Cem Gürdeniz, 15 Şubat Cumartesi saat 19.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde konferans verecektir.
Konferansa, çeşitli siyasi parti temsilcilerinin de katılacaktır. Cem Gürdeniz komutanımızın Bahçelievler’e gelmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Konferansına tüm üye ve dostlarımızla katılacağız. Tüm Bahçelievlerli vatandaşlarımızı da konferansımıza bekliyoruz” dedi.

E.Tüm Amiral Cem Gürdeniz ile ilgili bilgi de veren Başkan Şuvak, şunları söyledi: “Vatan kavramını kara parçasından çıkartarak genişleten, denizlerimizin üstü, altı ve balıkları ile vatanın parçası olduğunu bilinçlere çıkartan en önemli isimlerden biri de Tümamiral Cem Gürdeniz’dir. Deniz tatbikatlarında ve resmi yazışmalarda, köşe yazılarında kullanılmasına öncülük eden Cem Gürdenizdeniz, stratejileri üzerinde birikimli donanımlı entelektüel bir kişi. Türkiye’nin çıkarlarını savunduğu için, FETÖ tarafından hedef alınmış biri. Balyoz davasında yargılanarak cezaevine atıldı. Balyoz sanıklarının tümü beraat etti. FETÖ kumpası, tertibi çöktü. Tertip çöktükten sonra, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, başarıdan başarıya koşmaya başladı. Gemilerimizin yapımı, yerlilik oranı artırılarak yapılmaya, yüzdürülmeye başlandı. Akdeniz ve özellikle de Doğu Akdeniz’de doğalgaz arama çalışmalarına başlanıldı, arama çalışmalarına donanmamız eşlik etti. E. Tümamiral Cem Gürdeniz’in, Mavi Vatan Yazıları, Mavi Uygarlık, Hedefteki Donanma ve Çelik Gemiler Demir Bahriyeliler gibi daha birçok deniz ile ilgili kitapları ve yüzlerce makalesi bulunuyor. Günlük yayınlanan Aydınlık Gazetesi’nin köşe yazarıdır.” >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum