Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçelievler'de vatandaşlarla buluştu

Bahçelievler’de coşkuyla karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İçeri girerken sordum, ne kadar katılım dedim. Alandaki katılım 40 bin dediler. Tabii, yol güzergahında olanları buna dahil etmiyoruz. Onlarla beraber 50 binden aşağı değil. Fakat tabi yetmez” dedi, seçimlerde Bahçelievler’den rekor oy için söz istedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçelievler'de vatandaşlarla buluştu

Bahçelievler’de coşkuyla karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İçeri girerken sordum, ne kadar katılım dedim. Alandaki katılım 40 bin dediler. Tabii, yol güzergahında olanları buna dahil etmiyoruz. Onlarla beraber 50 binden aşağı değil. Fakat tabi yetmez” dedi, seçimlerde Bahçelievler’den rekor oy için söz istedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçelievler'de vatandaşlarla buluştu
12 Mayıs 2023 - 21:23 - Güncelleme: 12 Mayıs 2023 - 22:30
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahçelievler’de vatandaşlarla buluştu. Şirinevler Ulu Camii önünde düzenlenen mitingde halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde Bahçelievler’den rekor oy için söz istedi. Sahneye 'Duyanlara Duymayanlara' şarkısıyla çıkan ve alanı dolduran, evlerinin balkonlarından AK Parti ile Türk bayrakları sallayan coşkulu kalabalığa seslenen Erdoğan, “Muhteşemsin Bahçelievler. Bahçelievler'i çok seviyoruz" diye seslendi.

Millet İttifakı’na yüklenen ve son günlerde yaşanan olaylarda FETÖ’nün parmağı olduğunu vurgulayan Erdoğan, “Sandıkta yapılacak hatanın maliyetinin çok ağır olacağını herkese anlatmalıyız. Pazar günü tercihimizi doğrudan yana yapıyor muyuz? Pazar günü sandıkları patlatıyor muyuz? Pazar günü Türkiye Yüzyılı'na bismillah diyor muyuz? Şimdi öyle bir haykıralım ki İstanbul'un dört bir yanı duysun. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Biz Bahçelievler'i çok seviyoruz. Bu heyecan, bu aşk Pazar akşamı Bahçelievler'i daha fazla seveceğiz. Ankara'dan balkondan sizlere sesleneceğim. Bak bir yarınımız var, durmak yok. Yarınımız inşallah bir başka olsun ama Pazar günü bambaşka olsun" şeklinde konuştu.

14 MAYIS TÜRKİYE YÜZYILI ŞÖLENİMİZ HAYIRLI OLSUN
 “Biz, 2002'de iktidara gelirken, bu ülkede artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiştik” diyen Erdoğan, “Bugün de diyoruz ki; muhalefet için 14 Mayıs'tan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Milletimiz, bu aktörlerin hepsini de tasfiye edecek, bunları emekliye ayıracak. Türkiye Yüzyılı'na layık yeni isimlerin, yeni yüzlerin önünü açacak. 14 Mayıs Demokrasi Şölenimiz, şimdiden hayırlı olsun. 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı Şölenimiz şimdiden hayırlı olsun. Bunun için seçim gününe kadar daha çok çalışmalıyız. Sizlerden ricam buradan ayrıldıktan sonra çevrenizde Pazar günü için hala kafası karışık olan bir akrabanızı, komşunuzu, eşinizi dostunuzu bulacaksınız. Kendisine selamımı söyleyin, Pazar gününün Türkiye Yüzyılı için niçin önemli olduğunu anlatmanızı ve seçimde bize destek sözü almanızı istiyorum. Her akşam, telefonunuzu elinize alarak uzaktaki, yakındaki nazınızın geçeceği ahbaplarınızı arayıp Pazar günü için aynı sözü onlardan da almalısınız. Bunu yaparsak Pazar günü bu seçimi Allah'ın izniyle rekor bir oyla bitirmemizin önünde hiçbir mani kalmaz. Bunun için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Koalisyon masası varsın kendi çirkinlikleri içinde debelenip dursun, biz eser ve hizmet siyasetimizi kesintisiz sürdürüyoruz" diye konuştu. 

2024'TE BUNA DA BAY BAY DEMEK LAZIM
İBB Başkanı İmamoğlu’nu da eleştiren ve önümüzdeki yerel seçimleri hatırlatan Erdoğan, “Bir pankart gördüm, İstanbul hakkını alacak diye, CHP pankartı. Şu anda CHP yönetiyor. Siz İstanbul'a yapılması gerekenleri yaptınız mı? Her yer çöp, çukur. Yağmur biraz şiddetli olduğu zaman sel alıp götürüyor. Sen neredesin? İsviçre'de oralarda kayaktasın veya Bodrum'da, malum. Sana görev veriyorlar, Van'a gidiyorsun, teröristlerin işaretini yapıyorsun. Sen işine bak. Şimdi 2024'e hazır mısınız? 2024'te buna da bay bay demek lazım. Önce pazar, ondan sonra 2024” ifadelerini kullandı. 

Erdoğan, mitingin ardından Bahçelievler Belediyesi’ni de ziyaret etti. Belediye Başkanı Hakan Bahadır tarafından karşılanan Erdoğan, burada bir süre kaldıktan sonra başka bir programa katılmak üzere belediyeden ayrıldı. Erdoğan'a ziyareti sırasında; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna da eşlik etti. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum