Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçelievler'de toplu açılış törenine katıldı

Uzun bir aradan sonra 31 Mart yerel seçimleri öncesi Bahçelievler’e gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir kez daha Bahçelievler’e geldi. 23 Haziran’daki seçim öncesi Binali Yıldırım’a oy isteyen Erdoğan, muhalefete yönelik sert açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçelievler'de toplu açılış törenine katıldı

Uzun bir aradan sonra 31 Mart yerel seçimleri öncesi Bahçelievler’e gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir kez daha Bahçelievler’e geldi. 23 Haziran’daki seçim öncesi Binali Yıldırım’a oy isteyen Erdoğan, muhalefete yönelik sert açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçelievler'de toplu açılış törenine katıldı
20 Haziran 2019 - 19:01 - Güncelleme: 21 Haziran 2019 - 01:58
Reklam

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahçelievler'de toplu açılış törenine katıldı. Yakın zamanda ikinci kez Bahçelievler’e gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, büyük bir kalabalık karşıladı. Hasan Doğan Spor Kompleksi’nin bahçesindeki alanda düzenlenen programda; Bahçelievler Kongre Merkezi başta olmak üzere ilçeye yapılan çok sayıda yatırımın resmi açılışı yapıldı. 

Yoğun katılımın yaşandığı programda açılış kurdelesini; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Ramazan Açıkgöz, Bahçelievler eski Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve çok sayıda önemli isim birlikte kesti. 

393 TRİLYON LİRAYI BULAN 13 AYRI ESER…
Cumhurbaşkanlığı otobüsünün üzerinden halkı selamlayan, gündeme ve seçimlere dair önemli açıklamalar yapan Erdoğan, “Açılışını gerçekleştireceğimiz toplam yatırım tutarı 393 trilyon lirayı bulan 13 ayrı eserin ve hizmetin ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Şirinevler minibüs terminali ve otoparkı, metrobüs yaya üst geçidi, devlet hastanesi katlı otoparkı, merkez mahallesi gençlik merkezi, Saklıvadi spor tesisi, aile danışmanlık merkezi ve psikoterapi merkezi ile diğer eserlerin resmi açılışını bugün burada yapıyoruz. Ayrıca Bahçelievler Belediyesi’nce tamamlanan ve çok önemli bir eser olan kongre merkezinin, Siyavuşpaşa Spor Kompleksi ve otoparkı, meydan otoparkı, millet bahçesi ve diğer eserlerin resmi açılışının da bugün gerçekleştireceğiz. Son 15 yılda büyükşehir belediyemiz ilçemizde 1,5 katrilyon liralık yatırım yapmıştır. Önümüzdeki dönem için de Binali Yıldırım kardeşimizin diğer ilçelerimizle birlikte Bahçelievler'e yapacağı yatırımlar ve hizmetlerle ilgili çok önemli hazırlıkları var. İnşallah bunların açılışlarını da hep birlikte yapacağız” diye konuştu.

BÖYLE BİR ADAM İSTANBUL’UN BAŞINA GELEBİLİR Mİ?
Konuşmasında; CHP’nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu’na geniş yer ayıran Erdoğan, Ordu’da yaşanan VIP krizine ve İmamoğlu’nun İsmail Küçükkaya ile canlı yayın öncesi görüşmesine dair çıkan görüntülere değinen Erdoğan, “Bunlarda yalan tepeden tırnağa hepsinde ganimet. Genel Başkanları nasıl yalan söylüyorsa aynen adayları da öyle yalancı ve bunlar aynı zamanda da yalanın ötesinde her türlü oyunu da oynuyor. CHP'ye oy veren vatandaşlara sesleniyorum. Böyle bir adam, İstanbul'un başına getirilebilir mi? İYİ Parti'nin gönül verenlerine sesleniyorum. Böyle bir adam İstanbul'un başına getirilebilir mi? HDP'ye gönül verenlere sesleniyorum. Böyle bir adam İstanbul'a başkan olabilir mi? Saadet Partili kardeşlerime sesleniyorum. Böyle bir adam İstanbul'un başına getirilebilir mi? İstanbul'a yazık olur. Sandığa gittiğimizde ölçümüz projeleriyle birikimiyle yeteneğiyle ekibiyle kimin bu şehri daha iyi yönetebileceği olmalıdır. Buradan CHP'ye HDP'ye, İYİ Parti'ye, Saadet Partisi'ne görev vermiş vatandaşlarıma tekrar sesleniyorum. İstanbul, her ne sebeple olursa olsun geleceği risk altına sokulabilecek kazanımı tehlikeye atılabilecek bir şehir değildir” ifadelerini kullandı.  Erdoğan'ın, "Bu oyunu pazar günü bozmaya var mıyız? Yani bu milli irade hırsızlarına gereken dersi vermeye hazır mıyız?" sözlerine kalabalık; "Evet" yanıtını verdi.

Konuşmasını tamamlamasının ardından yola çıkan ilçeden ayrılmak üzere yola çıkan Erdoğan, yol boyunca da sevgi gösterileriyle karşılandı. Bir ara Şirinevler’de otobüsten inen Erdoğan, burada bir çay ocağına da ziyarette bulundu. >365/Haber Merkezi

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum