CHP'nin Bahçelievler Adayı Mehmet Ali Özkan hemşerileriyle buluştu

Millet İttifakı’nın Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özkan’ın Kastamonulu hemşerileriyle buluşmasındaki yoğun katılım dikkat çekti. Programa katılan dernek ve federasyon yöneticileri ile Kastamonulu vatandaşlar, Özkan’a destek sözü verdi.

CHP'nin Bahçelievler Adayı Mehmet Ali Özkan hemşerileriyle buluştu

Millet İttifakı’nın Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özkan’ın Kastamonulu hemşerileriyle buluşmasındaki yoğun katılım dikkat çekti. Programa katılan dernek ve federasyon yöneticileri ile Kastamonulu vatandaşlar, Özkan’a destek sözü verdi.

CHP'nin Bahçelievler Adayı Mehmet Ali Özkan hemşerileriyle buluştu
11 Mart 2019 - 18:40 - Güncelleme: 11 Mart 2019 - 19:03
Reklam

Cadde cadde, sokak sokak, kapı kapı seçim çalışmalarını sürdüren ve Karadenizliler’den büyük ilgi gören, Millet İttifakı’nın Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Eczacı Mehmet Ali Özkan, Kastamonulu vatandaşlarla kahvaltıda buluştu. Yoğun katılımın ve ilginin yaşandığı programda hemşerileriyle kucaklaşan Cumhuriyet Halk Partili Mehmet Ali Özkan’a, Kastamonulular’dan destek sözü geldi.

Bahçelievler Salon Violet’te gerçekleşen programa; CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP ve İYİ Parti’nin yöneticileri, Kastamonu iline ait federasyon ve dernek yöneticileri, muhtarlar ve Bahçelievler’deki Kastamonulular katıldı. “Kastamonu seninle gurur duyuyor” sloganlarının yankılandığı coşkulu salonda, birçok kişi programı ayakta takip etti, bir kısmı ise alt katta başka bir salona yönlendirildi. Bini aşkın kişinin katılımının olduğu belirtilen programda; Kastamonulular’ın yoğun ilgisi ve desteği nedeniyle duyduğu mutluluğu dile getiren CHP’li Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özkan, hedeflerini ve projelerini anlattı, “1 Nisan’da artık Kastamonulular’ın da bir belediye başkanı olacak” diye söz verdi.

ALTAY: BAHÇELİEVLER’E BAHAR ERKEN GELMİŞ
CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik’in açılış konuşmalarıyla başlayan programda kısa bir konuşma yapan ve salondaki kalabalığı gördükten sonra sonucu da gördüğünü söyleyen CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Altay, “Mart’ın sonu bahar dedik ama görüyorum ki; Bahçelievler’e bahar erken gelmiş. Bu coşku benim Bahçelievler’e olan ilgimi arttırdı. Mehmet Ali Özkan sizin evladınız. Ona sahip çıkın. Önümüzde bir seçim var. Farklı farklı isimlerle anılan ittifaklar var. Ama biz hep birlikte bir büyük Kastamonu ittifakını burada bu salonda hayata geçirerek, kardeşiniz, yüz akınız, pırıl pırıl başkan adayı Özkan’ı destekleyeceğiz. Göreceksiniz, İstanbul’un en başarılı belediye başkanı olacak. Çünkü onun içinde insan sevgisi var, bayrak sevgisi var, memleket sevgisi var. Kendisinin çok güzel projeleri var. Biz de bu projeler için meclisten ona gereken desteği, gücü sağlayacağız”  ifadelerini kullandı.

ŞEN: ÖZKAN BAHÇELİEVLER’DE KASTAMONU’NUN BAYRAĞIDIR
Çok sayıda federasyon ve dernek yöneticilerinin Özkan’a destek açıklamaları yaptığı buluşmada; Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Genel Başkanı Remzi Şen’in açıklamaları, ayrı bir coşkuya neden oldu. Bahçelievler’deki Kastamonulular’ın Mehmet Ali Özkan’ı tercih edeceğini söyleyen Başkan Şen, “Hepimizin görüşü farklı olabilir. Ama Kastamonuluların partisi; Kastamonu’dur arkadaşlar. Nerede bir Kastamonulu bir aday varsa onu arkasındayız. Hele hele Mehmet Ali Özkan gibi nereden bakarsanız bakın her yönüyle peşinden gidilecek on numara bir adamın, her daim arkasında durulur. Bahçelievler’de yaşayan akrabalarımıza, komşularımıza, hemşerilerimize tek tek ulaşacak, Mehmet Ali Özkan’a oy isteyeceğiz. Kastamonulu olanın başka bir yere oy vermesi mümkün değil zaten. Bu salondan Kastamonuların sesini Bahçelievler’e duyuralım. 31 Mart’ta sandıkları patlatacak mısın Kastamonu? Mehmet Ali Özkan bu seçimlerde Kastamonu’nun bayrağıdır. Kastamonulular bu bayrağı, bu sancağı Bahçelievler’de belediyeye dikecek. Bunun başka çaresi yok. Mehmet Ali Özkan’ın başkan olması demek; Kastamonulular’ın İstanbul’da biz de varız demesi demektir. Mehmet Ali Özkan’ı bu seçimde sandıktan çıkaracağız. Buna Allah’ın bir olduğuna inandığım gibi inanıyorum” diye konuştu.

ÖZKAN: CHP’YE VERİLEN OY BEKA İÇİN VERİLEN OYDUR
Kentsel dönüşüm, kreş, sağlık hizmetleri, eğitim, kültür-sanat, pazar yerleri düzenlenmesi, spor lisesi, meyve bahçeleri, yaşam vadileri ve kariyer merkezleri gibi birçok projeleri hakkında kısa açıklamalarda bulunan Özkan da, “Hayatımda yaşadığım en güzel Pazar günlerinden biri bugün. Çok mutlu oldum bu desteğinizi görünce. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu kadar güven ve sevgi duyulduğumu görmek, beni inanılmaz bir şekilde güçlendirdi. CHP’ye verilen oy, falanca falancaya gider diyen bir adayın açıklamasıyla karşı karşıya kaldık. Şundan emin olun ki; CHP’ye verilen oy, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasına verilen bir oydur. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin kurucu partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi, Kuvayi Milliye’nin partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin devamının sigortası olan partidir. Ve ben Cumhuriyet Halk Partili olmaktan gurur duyuyorum. Kastamonulu olmaktan da gurur duyuyorum. Kastamonu ki, Çanakkale’de çok önemli bir yere sahip. Kastamonu’da dedelerimiz, bu vatanın tüm fertleriyle birlikte memleket için savaştı. İşte o günkü gibi silahının gücüne sahip çık Kastamonulu. Attığını vur. Bahçelievler’de Mehmet Ali Özkan’ı başkan yap. Sandığa atacağın her oy işte Çanakkale’deki o el gibi, o gün vurulan Fransız ve İngiliz gemisinin indirilmesi gibidir” şeklinde konuştu. 

Konuşmasını tamamlayan Özkan, çalışma arkadaşları ve Kastamonulu dernek ve federasyon başkanları ile İYİ Parti’nin yöneticileriyle zafer pozu verdi. Programın sonunda sahneye akın eden Kastamonulular, Özkan ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum