CHP'li Emine Gülizar Emecan Sivaslılarla buluştu

Bahçelievler’deki Sivaslılar ile buluşan CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, “Şimdi Bahçelievler zamanı. Şimdi katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla hep birlikte Bahçelievler için çalışacağız. İstanbul’da tam yol ileri, Bahçelievler’de tam yol ileri” dedi.

CHP'li Emine Gülizar Emecan Sivaslılarla buluştu

Bahçelievler’deki Sivaslılar ile buluşan CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, “Şimdi Bahçelievler zamanı. Şimdi katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla hep birlikte Bahçelievler için çalışacağız. İstanbul’da tam yol ileri, Bahçelievler’de tam yol ileri” dedi.

CHP'li Emine Gülizar Emecan Sivaslılarla buluştu
13 Mart 2024 - 13:40 - Güncelleme: 13 Mart 2024 - 14:06
Reklam

CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, Bahçelievler’deki Sivaslılar ile buluştu. Yoğun katılımın yaşandığı Piramit Davet Salonu’ndaki programa; CHP eski Milletvekili Sibel Özdemir, CHP İl Başkanı Özgür Çelik, CHP PM Üyesi Sinem Kırçiçek, CHP İlçe Başkanı Danış Akpolat, Sivas Konfederasyonu Genel Başkanvekili Murat Yıldırım, Sivas ilçe ve köy derneği başkanları, belediye meclis üyesi adayları, muhtarlar ve Sivaslı vatandaşlar katıldı.

Sanatçı Zuhal Karabulut’un da sahne aldığı programda; yöresel türkülerle eğlenen Sivaslılar, dakikalarca halay çekti. CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan da Sivaslı vatandaşlarla halaya katıldı. Emine Gülizar Emecan’ın türkülere eşlik edip, halay oynadığı anlar renkli görüntülere sahne oldu. 

ÇELİK: 31 MART’TA BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Programda bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Özgür Çelik, “İl Başkanlığı’na adaylığımı açıklarken; ‘8 yaşında bir çocukken, Anadolu'dan bir çift kara lastikle geldiğim bu kadim şehrin İl Başkanlığı Adaylığı onurunu bana yaşatan tüm yol arkadaşlarıma sonsuz ve yürekten teşekkür ederim’ demiştim. Bu aslında sadece benim hikayem değil. Bugün bu salondaki tüm hemşerilerim aynı benim gibi ekmek davası için memleketinden buraya geldi. Ve Bahçelievler artık ailemiz, memleketimiz oldu. Ben bugün bu noktaya geldiysem bunu artık önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, sonra ise Bahçelievler’e borçluyum. Atatürk bize bu Cumhuriyet’i armağan ederek, Sivas’ın bir köyünde doğan bir çocuğun İl Başkanı olmasını sağladı, Trabzon’un köyünde doğan bir çocuğun 16 milyonluk bir büyükşehir belediyesine başkan olmasını sağladı. 31 Mart’ta da inşallah, Giresun’un bir köyünde doğan Emine Gülizar Emecan, Bahçelievler’in Belediye Başkanı olacak. İşte bunu demokrasiye, işte bunu Atatürk’e borçluyuz. Milletvekilliği döneminde TBMM’de önemli görevler alan, çalışkan bir isim olan Emine Gülizar Emecan, şimdi Bahçelievler için kolları sıvadı. Ona çok güveniyoruz, çok inanıyoruz. Bahçelievler’de zafer ulaşmak için onu siz hemşerilerime emanet ediyorum. 31 Mart’ta birlikte başaracağız” diye konuştu.

EMECAN: BİRLİKTE ÇOK YOL YÜRÜYECEĞİZ
Yoğun seçim temposu arasında keyifli bir akşam geçirdiğini ifade eden Emecan ise konuşmasında; “Kendisi de Sivaslı olan İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik az önce beni siz Sivaslılara emanet etti. Ben Sivaslılarla akrabalık bağları olan biriyim. Siz Sivaslılarla Bahçelievler’de birlikte çok yol yürüyeceğiz. Ben Bahçelievler’e hizmet için yola çıktım. 60 yıllık Bahçelievlerli bir aileye mensup olan biri olarak, Bahçelievler’de yaşamış, Bahçelievler’de anne olmuş biri olarak bu ilçeye hayatımı adamaya talip oldum. Dün milletvekilliği makamındaydım, inşallah seçildiğimde başkanlık makamında olacağım. Makamlar gelip geçici ve o makamların, o koltukların asıl sahibinin halk olduğunu biliyoruz. Halka hizmet için o koltuklara geldiğimizin bilinciyle hareket edeceğimizden şüpheniz olmasın. Bugüne kadarki siyasi kariyerimde Sivaslı hemşerilerimiz bana desteğini hiç esirgemedi. Verdiğiniz destekle üzerime yüklediğiniz sorumluluğun farkındayım ve yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Ve şimdi Bahçelievler zamanı. Şimdi katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla hep birlikte Bahçelievler için çalışacağız. İstanbul’da tam yol ileri, Bahçelievler’de tam yol ileri” ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum