CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı'na tekrar Özgür Çelik seçildi

İki adayın yarıştığı CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı’nın kongresinde; mevcut İlçe Başkanı Özgür Çelik, tekrar başkan seçildi. Delegelere teşekkür eden Çelik, “2024’te Bahçelievler Belediyesi’ne Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dikeceğiz” dedi.

CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı'na tekrar Özgür Çelik seçildi

İki adayın yarıştığı CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı’nın kongresinde; mevcut İlçe Başkanı Özgür Çelik, tekrar başkan seçildi. Delegelere teşekkür eden Çelik, “2024’te Bahçelievler Belediyesi’ne Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dikeceğiz” dedi.

CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı'na tekrar Özgür Çelik seçildi
20 Ağustos 2023 - 23:18 - Güncelleme: 21 Ağustos 2023 - 23:03
Reklam

CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı, 13. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Yenibosna’da Dr. Enver Ören Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongrede; mevcut İlçe Başkanı Özgür Çelik ile CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) eski Üyesi Hüseyin Aydoğdu yarıştı. CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’ın divan başkanlığını yaptığı kongre; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gündem maddelerini yerine getirilmesi ve protokoldeki misafir isimlerin konuşmalarıyla devam etti. 

Uzayan konuşmalar ve sık sık yaşanan gerilimli dakikalar nedeniyle geç saatlerde başlayan seçimin sonucunda; 135 oya karşılık 250 oy alan mevcut İlçe Başkanı Özgür Çelik, sandıktan zaferle çıktı. Kendisini bir kez daha bu göreve layık görenlere teşekkür eden Özgür Çelik, birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

ÖZGÜR ÇELİK ATATÜR’ÜN ADAMIDIR
Konuşması sıklıkla alkış ve sloganlarla kesilen CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, kendisiyle ilgili eleştirilere de cevap verdi. Eline Atatürk’ün fotoğrafını alan Başkan Çelik, “Özgür Çelik şunun adamı, bunun adamı gibi söylemler çıktı adımızda. Şunu herkes bilsin ki; Özgür Çelik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adamıdır” şeklinde konuştu.

BELEDİYEYE CHP BAYRAĞINI DİKECEĞİZ
Neden tekrar aday olduğunu da anlatan, yerel seçimlere işaret eden ve Bahçelievler Belediyesi’ni eleştiren Çelik, “Esnafıyla, vatandaşıyla, muhtarıyla, gazetecisiyle, kendi personeliyle kavgalı AKP’li bir belediye başkanı yönetiyor ilçemizi. İBB Başkanımız Sayın İmamoğlu bir muhtarı ziyaret etti diye o muhtarın başına muhtarlık binasını yıktılar. Eşinin, küçük bebeğinin yanında tehdit ettiler muhtarımızı. Ama bu düzeni biz değiştireceğiz. Bahçelievler’in tüm bileşenleriyle belediyeyi barıştıracağız. Belediye personeli 2024 Mart ayından sonra daha mutlu mesut, güler yüzle çalışacak, korkarak değil. Sadece promosyon ve reklam belediyeciliği anlayışıyla hareket eden bu yönetimden Bahçelievler’i kurtaracağız. Yerel seçimlerde Bahçelievler Belediyesi’ne Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dikeceğiz” diye konuştu.

TARİH GENEL BAŞKANIMIZ KILIÇDAROĞLU’NU YAZACAK
Konuşmasında; 2019 yerel seçimlerinde büyük şehirlerin alınmasıyla başlayan sürece vurgu yapan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na övgüler yağdıran Çelik, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü ile çok şeyi değiştirmiştir. Bugün nasıl tarih kitapları Gandi’yi yazıyorsa, Mandela’nın Afrika mücadelesini yazıyorsa ileride de Genel Başkanımızın bu mücadelesini yazacak. 20 yıl sonra çocuklar, 50 yıl sonra gençler Kılıçdaroğlu’nun ‘Adalet Yürüyüşü’nü konuşacaklar. Bizler bu yürüyüşten aldığımız güçle, 2019’da büyük şehirleri kazandık. Yine bu son seçimlerde birbirine benzemeyen partilerin bir araya getirilmesiyle büyük bir başarı elde edildi.  Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, Türkiye siyaset hayatına büyük bir nezaket, büyük bir hoşgörü kazandırdı. Bu anlayışla 2024 seçimlerinde de başarıya ulaşacağız. Genel Başkanımız partimizin başındadır, Büyükşehir Belediye Başkanımız görevinin başındadır. Ben onlarla yol arkadaşlığı yapmaktan, bu partinin bir neferi olmaktan onur ve gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi 

YÖNETİM KURULU (ASİL):
1) Özgür Çelik (Başkan)
2) Ali Fırat Öztürk
3) Çağlar Arıkan
4) Danış Akpolat 
5) Emre Tekinöz
6) Harun Temel
7) Hasan Harman
8) Havva Arzu Erkıral
9) Hülya Aksoy
10) Hüseyin Mert
11) İbrahim Kösen
12) Kazım Dündar
13) Münür Daştan
14) Nadiye Demir
15) Nilifer Şimşek
16) Nurettin Can Yıldız
17) Özlem Aydın Barlas
18) Seda Sümer 
19) Yaşagül Kaya Yungul

İL DELEGESİ (ASİL):
1) Özgür Çelik
2) Hüseyin Özkahraman
3) Semiha Çetinkaya
4) Ahmet Atakan Pozam
5) Erkan Değirmenci
6) Belgüzar Gökçe
7) Zelal Kıran
8) Seyit Ekşi
9) Uğur Alaca
10) Bahoz Can Denli
11) Savaş Gül
12) Ahmet Bora
13) Şükriye Aydın
14) Mahir Sürensoy
15) Mustafa İngin
16) Azelya Özdağ Keser 
17) Gülali Şat
18) Sinem Kırçiçek 
19) Ladise Has
20) Ali Aktaş

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum