CHP Bahçelievler Belediye Başkan A. Adayı Temel Polat projelerini anlattı

CHP Bahçelievler Belediye Başkan Aday Adayı Temel Polat, gazetemizi ziyaret etti. Bahçelievler'i yönetmeye hazır olduklarını ifade eden Temel Polat, gençler, kadınlar ve yaşlılar ile sokak hayvanları için hazırladıkları projelerini anlattı.  

CHP Bahçelievler Belediye Başkan A. Adayı Temel Polat projelerini anlattı

CHP Bahçelievler Belediye Başkan Aday Adayı Temel Polat, gazetemizi ziyaret etti. Bahçelievler'i yönetmeye hazır olduklarını ifade eden Temel Polat, gençler, kadınlar ve yaşlılar ile sokak hayvanları için hazırladıkları projelerini anlattı.  

CHP Bahçelievler Belediye Başkan A. Adayı Temel Polat projelerini anlattı
23 Aralık 2023 - 23:35 - Güncelleme: 24 Aralık 2023 - 14:16
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Aday Adayı Temel Polat, ilk medya ziyaretini Gazete 365’e gerçekleştirdi. Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Aykut Kaya ile görüşen CHP Bahçelievler Belediye Başkan Aday Adayı Temel Polat, gençler, kadınlar ve yaşlılar ile sokak hayvanları için hazırladıkları projelerini Gazete 365 aracılığıyla kamuoyu ile paylaştı.

Bahçelievler’de yaşayan biri olarak ilçenin sokaklarına ve sorunlarına hakim olduğu söyleyen CHP’li Temel Polat, “Yıllarımızı verdiğimiz, karış karış gezdiğimiz, bildiğimiz ilçemizin sorunlarına çözüm için şimdiden projelerimizi ürettik. Biz bu projeleri neden erken açıklıyoruz? Bu projeler, halkımıza fayda sağlayacak projeler. Bize görev verilirse, biz seve seve, alnımızın akıyla vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet ederiz. Ola ki başka bir arkadaşımıza görev verilirse diye şimdiden projelerimizi paylaşıyoruz ki vatandaşa faydalı olacak bu projeyi gündemine alıp, hayata geçirsin. Tabi şunun altını tekrar çizelim ki, biz kendimize güveniyoruz ve hazırız” dedi. 

BAHÇELİEVLER HALKI TABUTLARDA YAŞIYOR
Sosyal belediyecilik anlayışıyla çok sayıda projesi bulunan Temel Polat, depreme dayanıklı binalar, yeşil alan, otopark ve trafik sorununa çözüm olarak kentsel dönüşüm, toplumun her kesimini hedefleyen sosyal yardım ve sosyal projeler ile ortak, katılımcı yönetim anlayışına vurgu yaptı.  Uzmanların yaklaştığı konusunda uyardığı ‘Büyük İstanbul Depremi’ni hatırlatan Polat, “İlçemizdeki binaların durumu ortada. Şu anda insanlar tabutlarda yaşıyor. Bu nedenle belediye olarak elimizi taşın altına koyarak, bürokrasiyi ve gerekli kurumları harekete geçirerek, vatandaşla ilgili merciler arasında köprü olarak bu konuyu çözüme kavuşturacağız. İlçemizde ada bazlı dönüşüm şart. Kentsel dönüşümle ilgili uzlaşıyı sağladığımızda; halkımızın can güvenliğini sağladığımız gibi ilçemizin yeşil alan sorunu, otopark sorunu ve trafik sorunu da çözülmüş olacak. Ayrıca kentsel dönüşüm projelerimizle dönüştürdüğümüz binaların çatısına minyatür rüzgâr gülü ve güneş enerjisi sistemleri planlıyoruz. Böylece hem bina sakinlerine hem de belediyemize kaynak sağlayacak, bunları sosyal yardımlarda kullanacağız. İlçemizde ciddi anlamda ekonomik sorunlarla boğuşan vatandaşlarımız var, evlenmekte zorlanan gençlerimiz var. Bu konuda da proje ve çalışmalarımız hazır, gereken adımları atacağız” diye konuştu.

İLÇEMİZDE YEŞİLİ ÇÖP KUTULARINDA GÖRÜYORUZ
Bahçelievler’de sosyal alanların, yeşilin ve afet toplanma noktalarının eksik olduğunu vugulayan ve bu noktada gerekli çözümlerinin hazır olduğunu kaydeden Polat, “Bahçelievler, İstanbul’da en düşük yeşil alana sahip 7’nci ilçe. Kötü ne varsa ilçemiz o konuda ilk sıralarda. İlçemizde kişi başına 0,40 metrekare gibi bir alan düşüyor. Bu bile tam gerçek oranı yansıtmıyor. O kadar yeşil alan mağduruyuz ki, belediyemiz çöp kutularının etrafını yeşil çitle kaplıyor ki vatandaşımız yeşil alan görsün diye. Çok üzücü. Biz gerek kentsel dönüşüm projelerimizle gerekse ilave projelerle bu oranı olması gerektiği noktaya, dünya standartlarına getireceğiz” şeklinde konuştu.

BAHÇELİEVLER’DE CHP’NİN ZAFERİ KAÇINILMAZ
“Biz Bahçelievler’i yönetmeye hazırız” diyen Polat, “Her gün vatandaşa mesaj atan, adını belediye logosundan da büyük şekilde her yere yazan bir belediye başkanının olduğu ilçeyi almak zor diye iddia edenler var.  Ama biz verilere bakarak konuşuyor ve çalışıyoruz. 2019 seçimlerinden İBB seçimleri tekrarlandığında CHP’nin burada önde çıktığı gerçeği var. Altı okun altına kendini ifade eden bir arkadaş çıkarsa aramızdan partimizin zaferi kaçınılmazdır. Söz konusu bu son seçimde Yenibosna, Kocasinan ve Soğanlı mahallelerimizin ayrı bir öne çıktı. Biz de Kocasinan Mahallesi’nden olarak, bu mahallelerimizin ortak paydası olarak, sokak ittifakını sağlayacağımıza inanıyoruz. Ben o veya bu partililerden, o veya bu seçmenden oy istiyorum demiyorum. Ben sokaktan kendilerini temsil edecek, sokakla buluşacak, sokak ittifakını kuracak bir kardeşiniz olarak ortaya çıkıyorum. Yarın o belediyeyi kazandığımızda tüm siyasi partilerimize gönül veren komşularımız kendi orada görecektir. Ben meclis üyeliği görevi sürecimde de hangi partiden hangi görüşten kim ararsa arasın kendi ailemden biriymiş gibi derdiyle ilgilendim. Yine bu anlayışla, ortak yönetim mantığıyla hep birlikte Bahçelievler’i yöneteceğiz” ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi

İşte, CHP Bahçelievler Belediye Başkan Aday Adayı Temel Polat’ın bazı projeleri…
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum