CHP Bağcılar İlçe Örgütü 'Dayanışma Gecesi' düzenledi

CHP Bağcılar İlçe Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği ve yoğun katılımın yaşandığı; 'Dayanışma Gecesi'nde birlik ve beraberlik mesajları verildi, yerel seçimler için kollar sıvandı.

CHP Bağcılar İlçe Örgütü 'Dayanışma Gecesi' düzenledi

CHP Bağcılar İlçe Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği ve yoğun katılımın yaşandığı; 'Dayanışma Gecesi'nde birlik ve beraberlik mesajları verildi, yerel seçimler için kollar sıvandı.

CHP Bağcılar İlçe Örgütü 'Dayanışma Gecesi' düzenledi
30 Aralık 2018 - 18:31 - Güncelleme: 04 Ocak 2019 - 20:06
Reklam

Murat Sönmez başkanlığındaki CHP Bağcılar İlçe Örgütü, muhteşem bir organizasyon ile 'Dayanışma Gecesi' tertipledi. Merter Green Park Hotel’de geniş katılımla yapılan geceye; CHP İstanbul Milletvekilleri; Sibel Özdemir, Turan Aydoğan ve Özgür Karabat ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, genel merkez, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkan adayları, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

Akşam yemeği sonrası verilen konserde seslendiren türküler eşliğinde eğlenen partililer halay çekti, gönüllerince eğlendi. Seçim çalışmalarına hız vermeden önce moral depolayan partililere, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve ev sahibi CHP Bağcılar İlçe Başkanı Murat Sönmez ile milletvekilleri de eşlik etti. 



İSTANBUL’A İHANETE SON VERECEĞİZ
Program öncesi bir açılış konuşması yapan CHP İlçe Başkanı Sönmez, “İstanbul tekrar bizim olacak. Çünkü onlar yönetemiyorlar. Onlar korkuyorlar. Onların siyasi kadroları kalmadı ve çok zor durumdalar. Davutoğlu’nu Başbakan yaptı, olmadı, yönetemedi. Yıldırım geldi, olmadı, yönetemedi. Başbakanlığı kaldırdı, meclis başkanı yaptı, görev verdi, yine olmadı. Çünkü yönetemiyorlar, korkuyorlar. Özellikle İstanbul’u kaybetmekten çok korkuyorlar. Binali Yıldırım’ı en sonunda aldı, başkan adayı yaptı. Ama yine de kazanamayacaklar. Türkiye öyle bir yoldan geçiyor ki, Türkiye koşulları artık sol ve sosyal demokrat partilerle iktidara yakındır. Sol ve sosyal demokrat partiler iktidar olacaktır. Bugün burada bulunan tüm örgütümüz, 2019 Mart ayında Sayın Ekrem İmamoğlu ile İstanbul’u tekrar kazanacak ve kendilerinin söylediği gibi İstanbul’a yapılan ihanete son vereceğiz. İstanbul’u yaşanabilir bir kent yapacağız” dedi.



MART’IN SONU BAHARDIR…
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun selamını partililere ileten CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu da, “Değerli dostlarım İstanbul’dan geldiler, İstanbul’dan gidecekler demiştim ve ben tam 11 ay önce bunu hissederek söylemiştim. Halk için, halkla beraber İstanbul’u yeniden halka vereceğiz demiştim. Çünkü örgütlü bir mücadelenin, inanılarak yapılan mücadelenin sonuca ulaştığını tarih bize daima göstermiştir. Mart’ın sonu bahardır. 31 Mart gününe kadar, bugüne dek yaptıklarımız, inancımız ve bugünden sonra yapacaklarımızla, 1 Nisan sabahında eşitliğin, barışın, kardeşliğin başladığı güne uyanacağız. Hepimize bu yolda kolaylıklar gelsin diliyorum” ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum