CHP Bağcılar'da adaylardan; Cem Kılıç ve Murat İmrek birleşti

Yaklaşan kongre öncesi, mevcut ilçe başkanı ile birlikte 3 adayın çıktığı CHP Bağcılar’da, adaylardan; Cem Kılıç ve Av. Murat İmrek güç birliği kararı aldı. Murat İmrek lehine adaylıktan çekilen Cem Kılıç, yapılan ortak açıklamada; “Örgütün sesisine kulak verdik” dedi.

CHP Bağcılar'da adaylardan; Cem Kılıç ve Murat İmrek birleşti

Yaklaşan kongre öncesi, mevcut ilçe başkanı ile birlikte 3 adayın çıktığı CHP Bağcılar’da, adaylardan; Cem Kılıç ve Av. Murat İmrek güç birliği kararı aldı. Murat İmrek lehine adaylıktan çekilen Cem Kılıç, yapılan ortak açıklamada; “Örgütün sesisine kulak verdik” dedi.

CHP Bağcılar'da adaylardan; Cem Kılıç ve Murat İmrek birleşti
18 Aralık 2019 - 15:51 - Güncelleme: 18 Aralık 2019 - 19:10
Reklam

29 Aralık’ta kongreye gidilecek olan; Cumhuriyet Halk Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı’nda, yeni bir gelişme yaşandı. Coşkulu açıklamaları ve çıkışlarıyla örgütten ciddi destek alan adaylardan; Cem Kılıç ve Av. Murat İmrek, güç birliği kararı aldı. Düzenledikleri toplantıyla kararlarını örgütle paylaşan iki isim, örgütün talebini yerine getirdiklerini belirterek, ortak bir açıklama yaptılar.

Murat İmrek lehine adaylıktan çekilen Cem Kılıç, yapılan ortak açıklamada; örgütün kendilerine gösterdiği ilgiyi ve desteği vurgulayarak, “Süreç içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalarda, sizlerden yoğun bir şekilde ve defaatle ‘İkinizde çok kiymetli adaylarsınız, değişimden yanasınız, Bağcilar’da yeni bir siyaset dili, yeni siyaset yapma biçimi vaad ediyorsunuz. Aynı ve benzer ilkeler üzerinden siyaset yapmayo taahhüt ediyorsunuz. Lütfen güç birliği yapın, birlikte değiştirelim’ talepleri gelmekteydi. Anlayışı olarak; ‘Örgütle birlikte, örgüte dayalı yönetimi’ benimsemiş kişiler olarak sizlerin, yani örgütümüzün sesine, talebine sırt çevirmemiz, görmezden gelmemiz düşünülemez. Bizler; Cem Kılıç, Murat İmrek ve tüm çalışma arkadaşları olarak bu sesinize kulak vermek suretiyle;güçbirliği yaparak, ilçe kongre seçime el ele, gönül gönüle gitmeye karar verdik. Artık daha da güçlüyüz. İlçemizi sizlerle birlikte yöneteceğiz. Partimizin başarısı için biz birlikte çalışacağız. Değerli partililerimiz, bizler örgütün sesini, sizin taleplerinizi dinledik. Sizlerin de değişim arzusunu artık daha güçlü bir şekilde dile getirmenizin zamanı geldi. Kendimizi sizlere, örgütümüze emanet ediyoruz. Birlikte, sizlerin desteği ile başaracağız” ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi

Cem Kılıç ve Murat İmrek’in ortak açıklamasının tamamı şöyle:
Değerli Partililerimiz, Değerli Örgütümüz,
Bilindiği üzere partimizde kongre süreci başlamıştır. Bu bağlamda İlçe Başkanlığı Seçimi 29 Aralık 2019 tarihinde yapılacaktır. İlçe Başkanımız, Yönetim Kurulu ve İl Delegasyonu da bu demokratik ortamda belirlenecektir. Bu kongrede, partimize ve parti içi demokrasi kurallarına yakışır bir demokratik ortam oluşacağını umut ediyoruz ve parti içi demokrasi ilkesini ; düzgün bir şekilde,  daha da olgun , tüm bileşenler tarafından demokrat tavırlar gösterilerek gerçekleştireceğimize de inanıyoruz. 

Bizler; yani Cem Kılıç ve Murat İmrek, Bağcilar ilçesindeki yönetim sorunlarini biliyoruz. Partimizin başarisi, örgütümüzün barişmasi adina bir değişimin elzem olduğuna yürekten inaniyoruz. İkimiz de bu hedeflerle yola çiktik.

Süreç içinde yapmiş olduğumuz tüm çalişmalarda, temaslarda örgütümüzden yani sizlerden çok iyi geri dönüşler aldik ve büyük destek bulduk. Değişim talebinizi ve isteğinizi en üst perdeden tarafimiza ilettiniz. Bu desteğiniz ve değişime olan inanciniz bizim de şevkimizi ve inancimizi en üst seviyelere taşimiştir. Artik şunu net olarak görüyoruz. Bağcilar”da değişim kaçinilmazdir. Bizler , sizlerle birlikte bunu başaracağiz.

Yine bu süreç içerisinde yapmiş olduğumuz çalişmalarda, sizlerden yoğun bir şekilde ve defaatle “İkinizde çok kiymetli adaylarsiniz. değişimden yanasiniz, Bağcilar” da yeni bir siyaset dili, yeni siyaset yapma biçimi vaad ediyorsunuz, ayni ve benzer ilkeler üzerinden siyaset yapmayi taahhüt ediyorsunuz. Lütfen güç birliği yapin, birlikte değiştirelim “talepleri gelmekteydi.

Bizlerin yönetim anlayişi olarak “örgütle birlikte ,örgüte dayali yönetimi“ benimsemiş kişiler olarak , sizlerin , yani örgütümüzün sesine, talebine sirt çevirmemiz, görmezden gelmemiz düşünülemez. Bizler ; cem kiliç , murat imrek ve tüm çalişma arkadaşlari olarak bu sesinize kulak vermek suretiyle ; güçbirliği yaparak , ilçe kongre seçime el ele, gönül gönüle gitmeye karar verdik. Artik daha da güçlüyüz. İlçemizi sizlerle birlikte yöneteceğiz. Partimizin başarisi için biz birlikte çalişacağiz. 
Değerli partililerimiz, bizler örgütün sesini , sizin taleplerinizi  dinledik.  Sizlerin de değişim arzusunu artik daha güçlü bir şekilde dile getirmenizin zamani geldi. Kendimizi sizlere, örgütümüze emanet ediyoruz. Birlikte, sizlerin desteği  ile başaracağiz.

Hedefimiz ve yönetim anlayişimiz; örgütü ve görüşlerini dikkate alarak, parti için demokrasi gereği  katilimci, ötekileştirmeyen yapiyi hayata geçirebilmektir. Kuracağimiz yönetim de bu hususlara riayet edecektir.  Liyakatli ve çalişkan bir yönetim kurulu oluşturacağiz. En üstten en alt birimlere kadar dikey ve mahallelerde yatay örgütlenme eksiksiz olarak tamamlanacaktir.

Sizlerden bu süreçte, demokrat, hümanist ve güleryüzlü tavrinizdan vazgeçmemenizi istiyoruz. Buna da inaniyoruz. Çünkü bizlere. CHP’lilere yakişan , etik değerler işiğinda, partili bilinciyle hareket etmek, güleryüzlü ve mütevazi tavirlar sergilemektir. Çünkü hepimizin ortak değeri cumhuriyet halk partisi ve onun ilkeleridir.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi üye ve delegelerinin özgür karakterli kişiler olduğuna inaniyoruz. Çünkü biz “özgürlük ve bağimsizlik benim karakterimdir” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden kişileriz.  Sayin delegelerimizin de; partimizin başarisi için doğru tavir, doğru kadro, doğru yönetim anlayişini haiz kişilerin ve belirttiğimiz ilkelerin ve değişimin yaninda olacaklarindan şüphemiz yoktur. 

Sevgi ve saygılarımızla...
     
Cem KILIÇ                    Av.Murat İMREK
                                         
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum