Bu hafta vizyona giren filmler…

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler…

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler…
12 Mart 2016 - 13:56
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; biri ortak yapımlı 4 yerli, 2 yabancı olmak üzere 6 yeni film girdi.
Türk filmlerinden merakla beklenen Kolpaçino 3. Devre ve Annemin Yarası filmleri de beyazperde de sinemaseverlerle buluştu.

İşte 11 Mart’ta vizyona giren filmler;

1) Uyumsuz Serisi: Yandaş
Yapımı:
2016 - ABD
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Romantik
Süre: 120 dk.
Yönetmen: Robert Schwentke
Oyuncular: Naomi Watts, Shailene Woodley, Maggie Q, Theo James, Jeff Daniels
Senaryo: Akiva Goldsman, Stephen Chbosky, Brian Duffield, Bill Collage ,  Adam Cooper
Yapımcı: Lucy Fisher, Douglas Wick
Diğer Adı: Allegiant: Part 1, Allegiant: Part I

Filmin konusu:  Tris (Shailene Woodley) ve Four (Theo James) yaşadıkları Chicago şehrini çevreleyen duvarların ötesine kaçmak zorunda kalmışlardır. Böylece doğduklarından beri hiç terketmedikleri, tüm aile ve arkadaşlarının bulunduğu şehri terketmişlerdir. Ancak dışarıda karşılaştıkları, gerçeklikle ilgili kafalarındaki tüm yerleşik düşünceleri yıkacaktır. Tris ve Four, insanlığın geleceğini kurtarabilmek için çabuk olmalı, birçok fedakarlıklar yapmaya hazırlanmalıdır.
Uyumsuz (2014) ve Kuralsız (2015) filmlerinin ardından Divergent serisinin 3. filmi Yandaş'ta da izleyiciler Tris ve arkadaşlarının maceralarına tanık olacak.


2) Kolpaçino 3.Devre
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Komedi, Macera, Suç
Süre: 93 dk.
Yönetmen: Şafak Sezer
Oyuncular: Şafak Sezer, Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş, Ferdi Akarnur, Tuğba Melis Türk
Senaryo: Şafak Sezer

Filmin konusu: Özgür (Şafak Sezer), Sabri'den (Aydemir Akbaş) yediği kazığın ardından eşinden ayrılmıştır. Tek geçim kaynağı film çekimi için evini kiralayan yapımcılardır. Bir tartışma sırasında ünlü mafya babası 'Başkan'ın (Erkan Petekkaya) adamlarından biriyle telefonu karışır. Yine elinde kalan zarfta kirasını umarken 20 tane 1 milyon dolarlık banknot bulur. Parayı alıp kaçmaya heveslenen Özgür'ün peşini, Başkan ve adamları bırakmayacaktır.

3) Annemin Yarası
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Dram
Yönetmen: Ozan Açıktan
Oyuncular: Okan Yalabık, Ozan Güven, Belçim Bilgin Erdoğan, Bora Akkaş, Meryem Uzerli
Senaryo: Ozan Güven, Fethi Kantarcı, Ozan Açıktan, Funda Çetin, Mehmet Turgut
Yapımcı: Necati Akpınar

Filmin konusu:  Yetimhanede kalan Bosnalı Salih, 18 yaşına basınca anne ve babasını bulmak üzere ayrılır, bu sırada bir çiftlikte çalışmaya başlar. Hiç ummadığı bir anda kendine sıcak bir yuva bulmuştur. Ancak bazı sırlar zamanla açığa çıktıkça Salih ve etrafındaki insanlar için gergin günler birbirini kovalamaya başlayacaktır.


4) Roma’da Aşk Başkadır
Yapımı:
2015 - ABD
Tür: Komedi
Süre: 90 dk.
Yönetmen: Ella Lemhagen
Oyuncular: Sarah Jessica Parker, Raoul Bova, Rosie Day ,  Claudia Cardinale ,  Paz Vega
Senaryo: Cindy Myers, Josh Appignanesi
Yapımcı: Monika Bacardi, Andrea ıervolino

Filmin konusu: New York'ta bir üniversitede hocalık yapan Maggie (Sarah Jessica Parker), ergen kızı Summer (Rosie Day) ile arasındaki kopukluğu giderebilmek için İtalya'da, gençliğinde zaman geçirdiği Toscana'daki bir kasabada anne-kız tatil ayarlar. Burada bir zamanlar sevgilisi olan ancak uzun zamandır görüşmediği Luca (Raoul Bova) ile karşılaşır. Luca, 80 yaşındaki annesi Carmen ile yaşamaktadır. Bu tatilden hiç hoşlanmayan Summer, Roma'daki eski aşkının yanına gitmeyi kafasına koyan yaşlı Carmen'i de yanına alarak Luca'nın arabasını kaçırır ve Roma'ya doğru yola koyulur. Maggie ve Luca, kaçakları yakalamak için peşlerine düşer. Bu yolculuk esnasında eski sevgililer, birbirlerini yeniden tanımaya ve birbirlerine daha farklı bir gözle bakmaya başlayacaktır.


5) Hasret
Yapımı: 2015 - Türkiye, Almanya
Tür: Dram
Süre: 82 dk.
Yönetmen: Ben Hopkins
Oyuncular: Ben Hopkins
Senaryo: Ben Hopkins
Yapımcı: Mustafa Dok, Hans W. Geissendörfer
Diğer Adı: Hasret: Sehnsucht

Filmin konusu:  Küçük bir film çekim ekibi, İstanbul hakkında bir TV filmi çekmek üzere Almanya’dan şehre gelir. Bir gün, kurgu odasında, yönetmen ham filmlerde çekimler sırasında görmediği bazı şekil ve suretleri fark eder. Kamera, hayaletleri yakalamıştır. Durumu takıntı haline getiren yönetmen, günden karanlığa, yaşayan şehirden geçmişin şehrine doğru geçerken İstanbul’un birçok yönüne de değinecektir: Eski mahallelerin yıkılması ve yenilenmesi, göçmen işçiler, hükümete karşı direniş, şehirde yaşayan çok çeşitli dinler ve topluluklar, İstanbul’un tuhaf derecede melankolik özü…


6) Naciye
Yapımı: 2015 - Türkiye
Tür: Dram, Gizem, Korku
Süre: 81 dk.
Yönetmen: Lütfü Emre Çiçek
Oyuncular: Derya Alabora, Esin Harvey, Görkem Mertsöz
Senaryo: Lütfü Emre Çiçek
Yapımcı: Lütfü Emre Çiçek

Filmin konusu:  Hamile bir kadın olan Bengi (Esin Harvey), hem kendisiyle, hem de iyi niyetli ama aşırı korumacı kocası Bertan'la (Görkem Mertsöz) ile ilişkileri karışık bir kadındır. Bertan bir haftasonu için adada bir ev kiralayınca Bengi pek hevesli olmasa da adaya gider. Ancak adadaki evde Naciye adında bir kadınla karşılaşırlar, Naciye bu evin kendi evi olduğunu iddia etmektedir. Bundan sonrasında ortamdaki gerilim artacak, iki kadın için de gizlemeye çalıştıkları hikayeler gün yüzüne çıkmaya başlayacaktır.

365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum