Bu hafta vizyona giren filmler- 9 Kasım 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 9 Kasım 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 9 Kasım 
09 Kasım 2018 - 17:19 - Güncelleme: 16 Kasım 2018 - 20:46
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 2 yerli, biri animasyon 4 yabancı olmak üzere 6 yeni film girdi. Merakla beklenen “Çakallarla Dans 5” filmi ise, diğer filmlerden bir gün önce beyazperdedeki yerini alarak, 8 Kasım Perşembe günü izleyicilerle buluştu.  

İşte 9 Kasım’da vizyona giren filmler;


1) Suspiria 
Tür: Fantastik, Gerilim, Korku
Yapımı: 2018 - ABD, İtalya
Süre: 152 dk.
Yönetmen: Luca Guadagnino
Senaryo: David Kajganich
Yapımcı: Luca Guadagnino,  Francesco Melzi d'Eril
Oyuncular: Dakota Johnson, Tilda Swinton, Mia Goth, Chloe Grace Moretz, Angela Winkler…

Filmin konusu: Yetenekli Amerikalı dansçı Susie Bannion (Dakota Johnson), Berlin'de prestijli bir dans okulu olan Markos Dans Akademisi'ne katılmak üzere Almanya'ya gelir. Ancak gelişinden kısa bir süre sonra diğer öğrenciler anlaşılmaz bir şekilde ortadan kaybolmaya başlar. Susie, burada tanıştığı arkadaşı Sara (Mia Goth) ve psikolog Jozef Klemperer ile birlikte bu karanlık sırrı çözmek ve lanete kurban gitmemek için ne gerekiyorsa yapmaya karar verir.
Suspiria filmi, aynı adlı 1977 yapımı Dario Argento klasiğinin yeniden çevrimi olarak 2018'de gösterime girdi.


2) Overlord Operasyonu
Tür: Aksiyon, Gizem, Korku
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 109 dk.
Yönetmen: Julius Avery
Senaryo: Billy Ray,  Mark L. Smith
Yapımcı: J.J. Abrams,  Jo Burn
Oyuncular: Jovan Adepo, Wyatt Russell, Jacob Anderson, Pilou Asbak, Ianin De Ceastecker…

Filmin konusu: 2. Dünya Savaşı’nın gidişatını değiştirecek Normandiya Çıkarması’na saatler kala Amerikan paraşütçü askerlerden oluşan bir ekip, saldırının başarısı için hayati önem taşıyan bir görevi yürütmek üzere Nazi işgali altındaki Fransa’ya indirilir. Fakat askerler hedeflerine yaklaşırken gizemli bir Nazi laboratuvarında dünyada benzeri olmayan düşmanlarla karşı karşıya gelir.


3) Cameron Post’a Ters Terapi (The Miseducation Of Cameron Post)
Tür: Dram, Gençlik
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 80 dk.
Yönetmen: Desiree Akhavan
Senaryo: Cecilia Frugiuele,  Desiree Akhavan
Yapımcı: Alex Turtletaub,  Michael B. Clark
Oyuncular: Chloe Grace Moretz, Sasha Lane, Forrest Goodluck, John Gallagher Jr., Jenifer Ehle…

Filmin konusu: Lise son sınıftan mezun olmak üzere olan Cameron Post (Chloë Grace Moretz), mezuniyet balosunda Coley ile (Quinn Shephard) ilişki yaşarken yakalanınca, eşcinsel eğilimleri bastırma amacıyla kurulmuş bir gençlik kampına gönderilir. Kampta eşcinsel dürtülerin şeytani olduğuna yönelik yoğun eğitimlere maruz kalan Cameron, kafa olarak kendine yakın bulduğu Jane (Sasha Lane) ve Adam'la (Forrest Goodluck) yakın bir arkadaşlık kurar.


4) Cindirella 
Tür: Animasyon
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 85 dk.
Yönetmen: Lynne Southerland
Seslendirenler: Stephanie Sanditz,  Kirsten Day
Senaryo: Francis Glebas

Filmin konusu: Klasik Cinderella hikayesine bir alternatif sunan filmde, Cinderella üvey annesi ve üvey kız kardeşleriyle yaşamakta ve sık sık onların kötülüklerine maruz kalmaktadır. Krallıkta düzenlenen bir baloya bütün ülke halkı davetldir ancak üvey annesi genç kızın baloya katılmasına izin vermez. Balo günü geldiğinde, üvey anne Cinderelle'yı bodruma kilitler ve kızlarını alarak baloya gider. Genç kızın yardımına ise bodrumda yaşayan fareler yetişir. Farelerin yardımı ile baloya hazırlanan Cindirella, büyük bir sırrı keşfeder. Prens, kötü kalpli bir cadı tarafından büyüyle fareye dönüştürülmüştür ve balodaki prens aslında sahtedir! Prensi cadının elinden kurtarıp büyüyü bozmak için Cinderella ve arkadaşları büyük bir maceraya atılır.


5) Batlır
Tür: Dram, Fantastik, Komedi
Yapımı: 2018 - Türkiye
Süre: 92 dk.
Yönetmen: Stare Yıldırım
Senaryo: Stare Yıldırım
Yapımcı: Stare Yıldırım
Oyuncular: Sinan Çalışkanoğlu, Can Sipahi, Yılmaz Gruda, Erkan Taşdöğen, Merve Dizdar…

Filmin konusu: Fiziki bir deformasyon sonucu normalden çok büyük bir kafayla doğan Batlır, annesi hamilelik sürecinde çok fazla karpuz yediği için kafasının karpuz şeklinde olduğuna inanmaktadır. Kendisine sosyal hayatında çok fazla sorun yaşatan deformasyondan kurtulmak isteyen genç çocuk, tehlikeli bir ameliyat olmayı göze alır ve ameliyat parası olan bir milyon lirayı kazanmak için bir bilgi yarışmasına katılmaya karar verir. Fakat fiziki farklılığı sebebiyle ekran başına çıkması o kadar da kolay olmayacaktır. Neyse ki bu mücadelesinde yanında yakın arkadaşları ve dünyanın en yalnız balinası olarak bilinen ‘52 hertz’ bulunmaktadır.


6) Çakallarla Dans 5
Tür: Komedi
Vizyon Tarihi: 8 Kasım 2018
Yapımı: 2018 - Türkiye
Yönetmen: Murat Şeker
Senaryo: Murat Şeker,  Ali Tanrıverdi
Yapımcı: Sugarworkz
Oyuncular: Şevket Çoruh, Murat Akkoyunlu, İlker Ayrık, Timur Acar, Didem Balçın…

Filmin konusu: Hapisten çıkan, ancak birbirlerine 100 metreden fazla yaklaşmaları mahkeme kararıyla yasaklanmış olan arkadaşlar, bu yasağı delmek için her türlü çabayı sarf etmektedir. Bu sırada Kayınço Gökhan'ın yıllar önceki bir ilişkisinden Leyla (Naz Çağla Irmak) adlı bir kızı olduğu ortaya çıkar. Leyla, zengin çocuğu Sinan'la (Uraz Kaygılaroğlu) beraberdir, kızının bu antipatik adamla birlikteliğini kabullenemeyen Gökhan, arkadaşlarıyla birlikte kızını sevgilisinden ayırmaya karar verir, ancak malum yasaktan dolayı bu hiç kolay olmayacaktır. >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum