Bu hafta vizyona giren filmler-9 Eylül

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-9 Eylül

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-9 Eylül
09 Eylül 2016 - 11:33 - Güncelleme: 10 Eylül 2016 - 17:21
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 2 yerli, 4 yabancı olmak üzere 7 yeni film girdi.

İşte 9 Eylül’de vizyona giren filmler;

1) Ben-Hur
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Dram, Macera, Tarih
Süre: 125 dk.
Yönetmen: Timur Bekmambetov
Oyuncular: Jack Huston, Morgan Freeman, Toby Kebbell, Rodrigo Santoro, Nazanin Boniadi
Senaryo: John Ridley, Keith R. Clarke
Yapımcı: Sean Daniel, Roma Downey

Filmin konusu: Judah Ben-Hur (Jack Huston) soylu bir Yahudi ailesinden gelmektedir. Roma kökenli üvey kardeşi Messala (Toby Kebbell) ile çok yakın olan Ben-Hur'un hayatı, Romalılar'ın Kudüs'ü işgaliyle alt üst olur. Önemli bir Roma subayı olmuş olan Messala'nın ihanetiyle kürek cezasına mahkum edilen Ben-Hur, yıllar sonra Roma'ya intikam için gelecek, ancak bu yolculuk onu farklı bir insana dönüştürecektir.

2) Toz Ol (Skiptrace)
Yapımı: 2016 - HongKong, Çin, ABD
Tür: Aksiyon, Komedi
Süre: 107 dk.
Yönetmen: Renny Harlin
Oyuncular: Jackie Chan, Johnny Knoxville, Bingbing Fan, Eric Tsang, Eve Torres
Senaryo: Jackie Chan, Brian Gatewood, Jay Longino, Alessandro Tanaka
Yapımcı: Jackie Chan, David Gerson

Filmin konusu: Hong Kong'lu dedektif Bennie Chan (Jackie Chan), zamanında ortağını öldürmüş olan Victor Wong'u uzun yıllardır adeta saplantılı bir biçimde yakalamanın yollarını aramaktadır. Günün birinde Chan'in yeğeni Bai Shu (Bingbing Fan), Wong mafyasıyla başını derde sokunca ona yardım edebilecek tek kişiyi, çok önemli bir cinayetin tek tanığı olan Amerikalı kumarbaz Connor Watts'ı (Johnny Knoxville) bulur. Birbirinden tamamen zıt karakterdeki bu ikili, Moğolistan'dan Çin'e, Makau'ya ve Hong Kong'a uzanan zorlu ve eğlenceli bir maceraya atılırlar.

3) Lanetli Mesaj (Friend Request)
Yapımı: 2016 - Almanya
Tür: Gerilim
Süre: 92 dk.
Yönetmen: Simon Verhoeven
Oyuncular: Alycia Debnam Carey, William Moseley, Connor Paolo, Brit Morgan, Sean Marquette
Senaryo: Simon Verhoeven, Matthew Ballen, Philip Koch
Yapımcı: Quirin Berg, Stefan Gärtner

Filmin konusu: Okuduğu üniversitesnin en popüler öğrencilerinden olan Laura Woodson (Alycia Debnam-Carey), aynı zamanda sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Günün birinde Marina (Liesl Ahlers) adında çok da tanımadığı aynı sınıftan bir kızın Facebook'tan arkadaşlık isteğini kabul eder. Bir süre sonra, Laura'nın doğum günü partisinden bir fotoğraf paylaşması üzerine, Marina çağrılmadığı için çok öfkelenir ve Laura'ya saldırır. Korkan Laura, Marina'yı arkadaş listesinden çıkarar, aynı gece Marina intihar eder. Ancak Laura'nın hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır, nitekim Marina'nın ruhu Laura ve arkadaşlarının peşine düşecektir.

4) Sully
Yapımı : 2016 - ABD
Tür : Biyografi ,  Dram
Süre: 96 dk.
Yönetmen : Clint Eastwood
Oyuncular : Tom Hanks ,  Aaron Eckhart ,  Laura Linney ,  Autumn Reeser ,  Sam Huntington
Senaryo : Todd Komarnicki
Yapımcı : Clint Eastwood ,  Frank Marshall

Filmin konusu: Chesley B. Sullenberger, yani Sully (Tom Hanks) US Airways'de çalışmakta olan tecrübeli bir pilottur. 2009'da New York'tan Charlotte'a yapılan bir uçuş sıradan bir şekilde başlamıştır, ancak kalkıştan çok kısa bir süre sonra uçak bir kaz sürüsüne çarpar ve motorlarını kaybeder. En yakın havaalanına dönecek kadar zaman yoktur, bu nedenle Sully ve yardımcısı Jeffrey Skiles (Aaron Eckhart) uçağı Hudson Nehri'ne indirmeyi planlar ve bunu başarır. 155 yolcu ve mürettebatın hepsi kurtulmuştur. Sully'nin bu kahramanlığı kamuoyu tarafından takdir edilse de, yetkililer tarafından açılan soruşturma yüzünden işini ve itibarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya gelecektir.

5) Küçük Adamlar (Little Men)
Yapımı: 2016 - ABD, Yunanistan
Tür: Dram
Süre: 85 dk.
Yönetmen: Ira Sachs
Oyuncular: Greg Kinnear, Paulina Garcia, Michael Barbieri, Theo Taplitz, Jennifer Ehle
Senaryo: Ira Sachs, Mauricio Zacharias

Filmin konusu: Aktörlük yapan Brian Jardine (Greg Kinnear), babasının ölümünün ardından miras kalan eve yerleşmek üzere eşi ve oğlu Jake ile Brooklyn'den Manhattan'a gelir. 2 katlı evin giriş katında kiracı olarak terzi dükkanı işleten Leonor Calvelli'nin (Paulina Garcia) de Tony adında Jake ile yaşıt bir oğlu vardır. Sessiz, çekingen ve resimde çok yetenekli Jake ile cesur ve aktörlük hayalleri kuran Tony, kısa süre çok iyi arkadaş olurlar. Ancak Brian'ın işleri çok kötü gitmektedir ve maddi sıkıntı yaşayan yeni ev sahipleri, bölgedeki standardın çok altında kira ödeyen Leonor'un kirasına zam yapmaya karar verir. Bu durum iki aile arasındaki bir gerginlik yarattığı gibi, Jake ve Tony'nin arkadaşlığına da kaçınılmaz olarak etki edecektir.

6) El Değmemiş Aşk
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Komedi, Romantik
Yönetmen: Umut Kırca
Oyuncular: Emre Karayel, Ceren Moray, Begüm Kütük, Ececan Gümeci, Ümit Erdim
Senaryo: Ömer Pınar, Yaşar Arak
Yapımcı: Necati Akpınar, BKM

Filmin konusu: Tam bir Fenerbahçe aşığı olan, ancak olgunlaşma yolunda hiçbir belirti göstermeyen Zafer (Emre Karayel), hiç niyeti olmamasına rağmen babasının ısrarı sonucunda, kendisine aşık çocukluk arkadaşı Feryal (Ceren Moray) ile evlenmek zorunda kalmıştır. Ancak Zafer'in gönlü Duygu'dadır (Begüm Kütük Yaşaroğlu). Zafer, evliliğini kısa sürede bitirene dek Feryal'e elini sürmemeye kararlıdır. Bütün bunlardan habersiz Feryal, Zafer'e yakınlaşabilmek, onun gerçekten kendisini sevmesini sağlayabilmek için aklına gelen bütün taktikleri uygulamaya başlayacaktır.

7) Azem 4: Alacakaranlık
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Gerilim, Korku
Süre: 83 dk.
Yönetmen: Volkan Akbaş
Oyuncular: Sibel Curciali, Reyhan İlhan, Alaattin Sakar, Mert Ünsal, Aynur Aykut
Senaryo: Volkan Akbaş
Yapımcı: Volkan Akbaş, Özgür Akbaş

Filmin konusu: Azem 4: Alacakaranlık, yerli korku serisi Azem'in 4. devam halkasıdır. Filmde 1936'da Beydağları'nda yaşanan gerçek olaylardan esinlenerek, bir ailenin başına gelen tuhaf ve ürkütücü durumlar seyirciye aktarılıyor.
Filmin konusu, yapım ekibine sosyal medya üzerinden ve mektup e-posta gibi araçlarla gönderilen hikâyeler arasından belirlendi ve olayların geçtiği yerlerde çekimler yapıldı.

365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum