Bu hafta vizyona giren filmler- 9 Ağustos

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 9 Ağustos

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 9 Ağustos
09 Ağustos 2019 - 11:49 - Güncelleme: 16 Ağustos 2019 - 14:21
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 2 yerli ve 1’i animasyon 4 yabancı olmak üzere 7 yeni film girdi.

İşte 9 Ağustos’ta vizyona giren filmler; 


1) Ayın Karanlık Yüzü: Hitler'in Çocukları 
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Komedi, Macera 
Yapımı: 2018 - Almanya
Yönetmen: Timo Vuorensola
Senarist: Dalan Musson 
Yapımcı: Timo Vuorensola, Tero Kaukomaa
Oyuncular: Julia Dietze, Tom Green, Udo Kier, Lloyd Kaufman, Stephanie Paul…

Filmin konusu: Nazilerin dünyayı ele geçirmeye çalıştığı Iron Sky filminin devamında, dünya nükleer savaş nedeniyle yaşanmaz hale gelmiştir. Kalan insanlar Naziler'in Ay'daki üssünde yaşamaktadır. Ancak burada yaşayanlar için yaşam koşulları kötüleşmeye başlayınca, dünyanın merkezindeki gizli bir şehre yolculuk yapmak gerekir. Ancak bu sırada karşılarına Vril önderliğindeki şekil değiştirebilen bir sürüngenler ırkı ve onların dinozor ordusu çıkar.


2) Siccin 6
Tür: Korku 
Yapımı: 2019 – Türkiye
Yönetmen: Alper Mestçi 
Senarist: Alper Mestçi 
Oyuncular: Merve Ateş, Adnan Koç, Dilara Büyükbayraktar, Fatih Murat Teke, Sibel Aytan…

Filmin konusu: Genç bir adam olan Yaşar, babasının ölümü sonrası zor zamanlar geçirir. Babasından kalan miras, Yaşar’ın üvey annesi ile sorun yaşamasına neden olur. Bu sırada aynı evde yaşadığı baldızı Canan’ın kendisine aşık olduğunu öğrenen Yaşar büyük bir şok geçirir. Yaşar bir yandan miras meselesi bir yandan da baldızı ile uğraşırken, evde de bir takım tuhaf olaylar yaşandığını fark eder. Yaşar’ın akli dengesi bozuk olan kızı Efsun’un karanlık geçmişinin gün yüzüne çıkması işlerin daha da karışmasına neden olur. Efsun’un karanlık geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan ailenin yaşadığı acı, onlar için henüz başlangıçtır.


3) Dora Ve Kayıp Altın Şehri 
Tür: Aile, Aksiyon, Macera
Yapımı: 2019 - ABD
Senarist: Nicholas Stoller, Tom Wheeler 
Yönetmen: James Bobin 
Yapımcı: Kristin Burr
Oyuncular: Isabela Moner, Eugenio Derbez, Michael Peña, Eva Longoria,  Temuera Morrison...

Filmin konusu: Hayatının çoğunu ailesi ile birlikte ormanı keşfettikten sonra, hiçbir şey Dora’yı (Isabela Moner) hayatının en tehlikeli macerası için hazırlayamaz: Lise! Her zaman bir kaşif olan Dora, ebeveynlerini kurtarmak için çıktığı canlı bir macerada, kendini bir anda Boots (en yakın arkadaşı olan bir maymun), Diego (Jeff Wahlberg), gizemli bir orman sakini (Eugenio Derbez) ve bir grup gence öncülük ederken bulur ve kayıp altın şehrin arkasındaki imkansız gizemi çözer.


4) Sadık Bir Adam (L'homme fidele)
Tür: Dram, Komedi, Romantik 
Yapımı: 2018 – Fransa
Süre: 75 dk. 
Yönetmen: Louis Garrel 
Senarist: Louis Garrel 
Yapımcı: Pascal Caucheteux
Oyuncular: Louis Garrel, Laetitia Casta, Lily-Rose Depp…

Filmin konusu: Romantik Fransız filmi, genç bir çiftin kadın olanının sevgilisini en yakın arkadaşı için terketmesinin ardından gelişen olayları konu alıyor. Komedi ve dram öğelerini de ustaca harmanlayan filmde; kızın uğruna sevgilisini terkettiği “yakın” arkadaşının ölümüyle, geri dönmesi ise işleri karmaşıklaştırıyor.


5) Kanlı Efsane (Bloody Myth)
Tür: Gerilim , Korku 
Yapımı: 2019 – İngiltere
Yönetmen: Sean Brown 
Senarist: Sean Brown 
Oyuncular: Anna Dawson, Hannah Chalmers…

Filmin konusu: Kanlı Efsane, nişanlısını bulmaya çalışırken kendisini korkunç bir dünyanın içinde bulan bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir gazeteci, gizemli bir şekilde kaybolan nişanlısını bulmak için araştırma yapmaya başlar. Ancak yaptığı bu araştırmalar gazeteciyi şeytani bir grubun yönettiği tehlikeli ve uğursuz olduğuna inanılan soruşturmanın içerisine sürükler. Araştırma devam ettikçe şeytani güçlerin gün yüzüne çıkmasına neden olan gazeteci, kendisini korkunç bir dünyanın içerisinde bulur.


6) Konuşan Hayvanlar
Tür: Aile, Komedi 
Yapımı: 2019 – Türkiye
Yönetmen: Mustafa Kotan 
Yapımcı: Emre Oskay
Oyuncular: Ferit Aktuğ, Hülya Duyar, Emir Özyakışır, Ebru Akel, Ayça Erturan…

Filmin konusu: Konuşan Hayvanlar, hayvan dostlarını kötü adamların elinden kurtarmak için zorlu bir mücadeleye atılan 9 yaşındaki bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Hayvanları seven bir çocuk olan Can, ailesi hayvan koruma parkında çalıştığı için zamanının çoğunu sevimli dostları ile birlikte geçirir. Annesi, babası ve babaannesi ile birlikte hayvan koruma parkının müştemilatında yaşayan Can'ın oldukça farklı bir özelliği vardır. Can, hayvanları duyabilmekte ve onlarla konuşabilmektedir. Parkında sahibi olan Şaheste, park arazisini satıp yerine rezidans yaptırma planları yapmaktadır. Şaheste'nin babası parkta hayvanların bakımının yapıldığı için arazinin satılmasına karşı çıksa da Şaheste planını uygulamak için gizlice mafya ile anlaşır. Parktaki hayvanların kaçırılması için mafya ile anlaşan Şaheste, bu sayede parkın kapatılmasını sağlayacaktır. Hayvan dostlarından ayrılmayı istemeyen Can, Şaheste'nin planını bozmak ve hayvan dostlarını kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.


7) Sevimli Evcil Hayvanlar (Funny Pets 2)
Tür: Animasyon 
Yapımı: 2018 – ABD
Yönetmen: Alex Sebastian 
Senarist: B.c. Furtney
Yapımcı: Ryan Ardent
Seslendirenler: Carrie Drovdilic, Kj Schrock…

Filmin konusu: Sevimli Evcil Hayvanlar, hayvan krallığında bir yarışma düzenleyen üç sevimli dostun hikayesini konu ediyor. Köpek Jerry, şımarık kedi Mandy ve şövalye papağan Frank üç yakın arkadaştır. Üç arkadaş evde tamamen yalnız kaldıklarında uzun süredir düşündükleri bir şey gerçekleştirmeye karar verir. Sahipleri, işe gittiği zaman hayvanlarının yaptığı her şeyi, en komik halleri Tv'de izlemektedir. Durum böyle olunca üç arkadaş, hayvan krallığının en iyilerini belirlemek için bir yarışma düzenlemeye karar verir. Yarışamada, hayran krallığının en çılgınından en evciline, en komiğinden en uysalına kadar birçok değerlendirme yapılacaktır ve üç arkadaş yarışmayı kazanmada oldukça iddialıdır. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum