Bu hafta vizyona giren filmler-  8 Mart

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-  8 Mart

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-  8 Mart
08 Mart 2019 - 01:02 - Güncelleme: 14 Mart 2019 - 16:05
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona;  3 yerli, 1’i animasyon 5 yabancı olmak üzere 8 yeni film girdi.

İşte 8 Mart’ta vizyona giren filmler;


1) Captain Marvel
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Macera  
Yapımı: 2019 - ABD  
Süre: 124 dk.
Yönetmen: Anna Boden,   Ryan Fleck  
Senaryo: Nicole Perlman,  Meg LeFauve 
Yapımcı: Kevin Feige  
Diğer Adı: Kaptan Marvel
Oyuncular: Brie Larson, Samuel L.Jackson, Jude Law, Gemma Jhan, Ben Mendelsohn…

Filmin konusu: Eski savaş uçağı pilotu Carol Danvers (Brie Larson), edindiği süper güçler sayesinde Captain Marvel olur ve Starforce'a katılır. Dünyayı işgal etmek isteyen 2 uzaylı ırkına karşı dünyayı savunmaya çalışacaktır.


2) Kelebek
Tür: Biyografi , Dram , Suç  
Yapımı: 2017 - ABD  
Süre: 133 dk
Orijinal İsmi: Papillon
Yönetmen: Michael Noer  
Senaryo: Dalton Trumbo, Aaron Guzikowski, Lorenzo Semple Jr. 
Yapımcı: Joey Mcfarland, Ram Bergman
Oyuncular: Charlie Hunnam, Rami Malek, Christopher Fairbank, Eve Hewson, Michael Socha…

Filmin konusu: Daha önce küçük suçlara bulaşmış Henri 'Papillon' Charriere, haksız yere cinayetten hüküm giymiş ve Fransa'nın kötü ünyle nam salmış Şeytan Adası'ndaki yüksek güvenlikli hapishaneye sevk edilmiştir. Papillon, hapishanede zengin ve savunmasız bir adam olan Louis Dega ile tanışır. Dega, korunma karşılığında hapisten kaçışlarını finanse etmeyi kabul eder ve ikili arasında firar planıyla birlikte ilginç bir arkadaşlık başlar.


3) Herkes Biliyor
Tür: Dram , Gerilim , Gizem , Suç  
Yapımı: 2018 - Fransa ,  İspanya ,  İtalya  
Süre: 132 dk.
Orijinal İsmi: Todos lo saben
Yönetmen: Asghar Farhadi  
Senaryo: Asghar Farhadi Yapımcı: Andrea Occhipinti,   Alexandre Mallet-Guy 
Diğer Adı: Everybody Knows
Oyuncular:Penelope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darin, Eduard Fernandez, Barbara Lennie…

Filmin konusu: Eşi ve çocukları ile birlikte Buenos Aires’te yaşayan Laura, düğün sebebiyle kısa bir ziyaret için memleketi İspanya'ya gelir. Seneler sonra tekrar gördüğü insanlar ve eski sevgilisi nedeniyle nostalji yaşar. Fakat bir gece kızı Irene'nin birden ortadan kaybolması, geçmişi ile yüzleşip suçlu aramasına neden olur. Laura'ya kızını araması için yardım eden kişi, gençlik aşkı Paco'dur.O gece olup bitenler Laura ve Paco'nun hayatını geri dönülmeyecek şekilde değiştirecektir


4) Arada 
Tür: Komedi  
Yapımı: 2018 - Türkiye  
Süre: 65 dk
Orijinal İsmi: Di Navberê De
Yönetmen: Ali Kemal Çınar  
Senaryo: Ali Kemal Çınar 

Filmin konusu: Ana dili Kürtçeyi konuşamayıp anlayan, ikinci dili Türkçeyi anlayamayıp konuşan Osman; zamanla bu özelliği nedeniyle iki işi aynı anda yapamamaya başlar. Çalışırken müşterilere cevap veremez, arkadaşlarının sohbetlerine katılmayı başaramaz ve hatta görüştüğü kadınlarla kalıcı ilişkiler kuramaz biri olan Osman, bir müşterisi onu bu özelliğinden kurtarabileceğini söylemesiyle hayatıın değiştiğini görecektir.


5) Woman At War
Tür: Aksiyon , Gerilim , Korku  
Yapımı: 2018 - Fransa ,  İzlanda ,  Ukrayna  
Süre: 101 dk.
Orijinal İsmi: Kona fer í stríð
Yönetmen: Benedikt Erlingsson  
Senaryo: Benedikt Erlingsson,  Ólafur Egilsson 
Yapımcı: Benedikt Erlingsson  
Oyuncular: Halldóra Geirharðsdóttir, Jörundur Ragnarsson, Jóhann Sigurðarson, Juan Camillo Roman Estrada…

Filmin konusu: Sakin ve bağımsız bir kadın ile tutkulu bir aktivist arasında gidip gelen bir yaşamı olan Halla, içindeki tutkulu gözü kara aktivisti dinler ve bir gün gizlice yerel alüminyun ensdüstrisine savaş açmaya karar verir. Eylemleri ses getirmişken ve en etkili operasyonuna başlamaya hazırlanırken, aldığı bir mektupla her şey tepe taklak olur; evlat edinmek için yaptığı başvuru kabul edilmiştir. Fakat anne olacağı yeni hayatına hazırlanırken, alüminyum endüstrisine son bir darbe vurmaya kararlıdır.


6) Kartopu Savaşları 2
Tür: Animasyon  
Yapımı: 2018 – Kanada
Süre: 89 dk.
Orijinal İsmi: Snowtime! 2
Yönetmen: François Brisson  
Senaryo: Paul Risacher

Filmin konusu: Köylerinde kızak yarışı düzenleyen Frankie ve ekibi, yeni gelen Zac'e karşı yarışmaktayken hazırladıkları kızakları bitiş çizgisinin hemen önce parçalanınca gözlerine inanamazlar. Zac'in hile yaptığını düşünen Frankie ve arkadaşları, onun foyasını ortaya çıkarmaya karar verirler. Hilelerden uzak bir yarış düzenlemek isteyen Frankie'nin dürüstlüğü, ne pahasına olursa olsun kazanmak isteyen hırslı Zac'i alt edebilecek midir? 


7) Hüddam 2
Tür: Korku  
Yapımı: 2019 - Türkiye  
Süre: 92 dk.
Yönetmen: Utku Uçar  
Senaryo: Utku Uçar 
Yapımcı: Utku Uçar
Oyuncular: Ebrar Kurt, Hakan Erkuran, Can Beslen, Yavuz Çetin…

Filmin konusu: Yeğeni tarafından tecavüze uğrayan bedensel ve zihinsel engelli Fatma, bir süre sonra hamile olduğunu fark eder. Annesiyle babasını doğumunda kaybeden Fatma için bu bebek bir umut olur. Fakat Fatma'nın amcası Recep bebeğin doğmasını istemez ve Fatma'ya şiddet uygulayarak bebeğin düşmesini sağlar. Bu olayla yıkılan Fatma ebesi Songül'den yardım ister ve Songül kendi canı pahasına Hüddam daveti ile bir ritüel gerçekleştirerek bebeği geri getirir. Bebek Fatma'nın yalnızlığının sonu, ona kötülük yapmış olanların laneti olacaktır.


8) Kapan
Tür: Aksiyon , Dram  
Yapımı: 2019 - Türkiye
Yönetmen: Kudret Sabancı  
Senaryo: Muharrem Gürer,  Mehtap Şahin Altıntaş 
Yapımcı: Muharrem Gürer
Oyuncular: Erkan Petekkaya, Neslihan Acar, Öykü Çevik, Kemal Uçar, Başak Akbay…

Filmin konusu: Çocuklarına oldukça düşkün olan Antalya'nın sayılı zenginlerinden Süleyman'ın hayatı, oğlu Tarık'ın kız arkadaşının trajik ölümü ardından yaşadığı travmayla alt üst olmuştur. ZEngin bir işadamı olan Süleyman, ailesinden habersiz, içinde kızının aşık olduğu adamın da bulunduğu 100 milyon dolar ödüllü, ucunda ölüm olan "Doğruluk mu cesaret mi?" temalı bir yarışma düzenler. Dürüst olmakran başka kurtuluş yolu olmayan bu yarışmayı öğrenen Süleyman'ın kızı Aslı, gerçekleri ortaya çıkarmaya ve babasıyla yüzleşmeye kararlıdır. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum