Bu hafta vizyona giren filmler-7 Ekim

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-7 Ekim

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-7 Ekim
07 Ekim 2016 - 10:55 - Güncelleme: 07 Ekim 2016 - 13:08
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 4 yerli, 2 yabancı olmak üzere 6 yeni film girdi.

İşte 7 Ekim’de vizyona giren filmler;


1) Trendeki Kız (The Girl on the Train)
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Gerilim, Gizem
Süre: 112 dk.
Yönetmen: Tate Taylor
Oyuncular: Emily Blunt, Luke Evans, Haley Bennett, Lisa Kudrow, Rebecca Ferguson
Senaryo: Erin Cressida Wilson
Yapımcı: Marc Platt

Filmin konusu: Eşinden ayrıldıktan sonra yeniden normal hayatına dönmeye çalışan Rachel Watson (Emily Blunt), her gün işe giderken bindiği trenle eski kocasıyla bir zamanlar birlikte yaşadığı, şimdi ise eski kocasının yeni ailesiyle birlikte yaşamayı sürdürdüğü evin önünden geçmektedir. Her seferinde aynı acıyı tekrar yaşamamak adına eve yakın başka bir evde yaşayan Megan Hipwell (Haley Bennett) ve Scott Hipwell (Luke Evans) çiftini dikkatle izlemeye, onların hayatlarıyla ilgili kendince yorumlar yapmaya başlar. Yine bir gün trenle oradan geçerken çok kötü birşeye tanık olur. Ertesi sabah uyandığında geceyle ilgili hiçbir şey hatırlamaz ve televizyonda Megan'ın kaybolduğunu öğrenir. Rachel hem Megan'ın akibetini, hem de kendisinin o gece nerede ne yaptığını öğrenmek isteyecektir. Trendeki Kız filmi, İngiliz yazar Paula Hawkins'in 2015'te yazdığı aynı adlı çok satan kitaptan uyarlanarak çekildi.


2) Pete ve Ejderhası (Pete’s Dragon)
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Aile, Fantastik, Macera
Süre: 103 dk.
Yönetmen: David Lowery
Oyuncular: Oakes Fegley, Bryce Dallas Howard, Robert Redford, Oona Laurence, Karl Urban
Senaryo: David Lowery, Toby Halbrooks
Yapımcı: James Whitaker

Filmin konusu: Orman bekçisi olarak çalışan Grace (Bryce Dallas Howard), babası Meacham'ın (Robert Redford) çocuklara anlattığı ejderha hikayelerinin hiçbir doğruluk payı olduğunu düşünmemektedir. Ancak bir gün ormanda Pete (Oakes Fegley) adında yetim bir çocukla karşılaşır. Evi ve ailesi olmayan, başka çocuklara hiç benzemeyen Pete, ormanda Elliott adlı bir dostuyla yaşadığını söyler. Elliott'un bir ejderha olduğunu hayretle gören Grace, babası ve erkek arkadaşı Jack (Wes Bentley) ve onun kızı Natalie (Oona Lawrence), Elliott'ı yakalamaya kararlı Jack'in kardeşi Gavin'in (Karl Urban) planlarının suya düşmesi için ellerinden gelen tüm çabayı ortaya koyacaktır.


3) Yok Artık! 2
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Caner Özyurtlu
Oyuncular: Şahin Irmak, Şebnem Bozoklu, Onur Buldu, Cem Gelinoğlu, Zafer Algöz
Senaryo: Serkan Altuniğne
Yapımcı: Şebnem Bozoklu, Caner Özyurtlu

Filmin konusu: Serinin ilk filminden 1 yıl sonra gelen Yok Artık 2'de, ilk filmdeki taksi muhabbetleri berber muhabbetiyle yer değiştirdi. Berber Adnan'ın (Şahin Irmak) dükkanında anlattığı hikayeler, plaza hayatından ve profesyonel dünyadan bıkarak her şeyi geride bırakıp köye yerleşen Merve'nin (Şebnem Bozoklu), işten çıkarılacağını öğrenince eli ayağına dolaşan ve kovulmamak için umutsuzca çırpınan Aykut'un (Cem Gelinoğlu), kızının sosyal medya hesaplarını kullanarak fenomen olmayı başaran İzzet'in (Zafer Algöz) ve kız istemeye gittikleri köyde karşılaştıkları sonrası müthiş bir şaşkınlık yaşayan Meriç'in (Onur Buldu) başlarına gelenleri izleyicilerle buluşturuyor.


4) Pamuk Prens
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen : Birol Güven,  Hasan Tolga Pulat
Oyuncular: Tamer Karadağlı, Arzu Balkan, Birol Güven, Haluk Özenç, Deniz Oral
Senaryo: Birol Güven
Yapımcı: Birol Güven, Mint Prodüksiyon

Filmin konusu: Sinema oyuncusu Tamer Karadağlı'nın hayatı ve yaşadığı olaylardan yola çıkarak çekilen, filmdeki bütün karakterlerin kendilerini oynadığı Pamuk Prens filminin çekimlerinin bir kısmı Venedik'te yapıldı. Filmde eski eşi Arzu Balkan ile senaryo gereği tekrar evlenen Karadağlı'ya, kızları Zeyno da eşlik etti.


5) Canım Kardeşim Benim: Uzaylılar mı Gelmiş?
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Animasyon
Süre: 84 dk.
Yönetmen: Murat Kürüz
Seslendirenler: Mustafa Oral, Şebnem Ünaldı, Gazanfer Ündüz, Ece Erişli, Sude Eldem
Senaryo: Murat Kürüz
Yapımcı: Murat Kürüz

Filmin konusu: Mine ve Müge aralarında üç yaş fark olan kız kardeşlerdir. Birbirleriyle sürekli rekabet halindeki bu iki kardeş, anneleri Lale Hanım, babaları Galip Bey ve küçük kardeşleri Mete ile birlikte bir orman evine tatile gelirler. Bir gün ormanda dolaşırlarken Mete dereye kapılır, ancak tesadüfen orada bulunan iki sevimli uzaylı, Kof ve Tostos ile karşılaşırlar. Tostos Mete'yi kurtarır. Dünyaya bir Türk ailesini gözlemlemek için gelen iki uzaylı ile Mine ve Müge hemen dost olurlar. Uzaylıları anne ve babaları ile tanıştırmaya söz veren iki kardeşe inanmayan Galip Bey, uzaylılara önce inanmaz. Ancak kardeşler, uzaylıları aileleriyle tanıştırabilmek için her yolu deneyeceklerdir.


6) Bayram Abi
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Komedi
Süre: 109 dk.
Yönetmen: Erdi Dikmen
Oyuncular: Barbaros Dikmen, Ayhan Taş, Ecem Karavus, Selman Ünlüsoy, Hamdi Alp
Senaryo: Erdi Dikmen
Yapımcı: Sabri Onur Dikmen

Filmin konusu: Yaşı ilerlemesine rağmen halen geniş ailesiyle birlikte yaşamaya devam eden Bayramabi (Barbaros Dikmen) bir düğünde gördüğü genç ve güzel Sinem'le tanışabilmeyi kafasına takmıştır. Sinem ülkenin önde gelen kola şirketlerinden birinin reklam ve pazarlama müdürüdür. Genç kadının dikkatini çekebilmenin tek yolunun, kendi kola firmasını kurmak olduğunu düşünen Bayramabi, gazı kaçmayan bir kola üretmenin peşine düşer. Baba yadigarı şerbetçi dükkanının başına geçmeyi reddeder ve arkadaşlarının da desteğiyle zorlu ve komik maceralarla karşılaşacağı bir yola çıkar. 365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum