Bu hafta vizyona giren filmler-  7 Aralık

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-  7 Aralık

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-  7 Aralık
07 Aralık 2018 - 00:21 - Güncelleme: 14 Aralık 2018 - 19:19
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 4 yerli, biri animasyon 3 yabancı olmak üzere 7 yeni film girdi.

İşte 7 Aralık’ta vizyona giren filmler;


1) Ölümcül Makineler
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Fantastik, Macera
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 128 dk.
Yönetmen: Christian Rivers
Senaryo: Peter Jackson,  Fran Walsh,  Philippa Boyens
Yapımcı: Peter Jackson,  Fran Walsh
Oyuncular: Hera Hilmar, Robert Sheehan, Hugo Weaving, Stephen Lang, Frenkia Adams,

Filmin konusu: Dünyayı yok olma noktasına getirmiş büyük savaşların ardından yeryüzünde yeni bir yaşam şekli gelişmiştir. Hareketli büyük şehirler, kendilerinden küçük şehirleri yutarak onların kaynaklarını yağmalamaktadır. Londra'nın fakir kesimlerinden gelen Tom Natsworthy (Robert Sheehan) ile kaçak Hester Shaw'un (Hera Hilmar) karşılaşması, genç adamın hayatı için mücadele edeceği zamanların başladığı anlamına gelecektir.


2) Don Kişot'u Öldüren Adam
Tür: Dram , Komedi , Macera
Yapımı: 2018 - İspanya ,  İngiltere
Süre: 132 dk.
Yönetmen: Terry Gilliam
Seslendirenler: Miguel De Cervantes Y Saavedra
Senaryo: Terry Gilliam,  Tony Grisoni
Yapımcı: Paulo Branco,  Amy Gilliam

Filmin konusu: Alaycı bir reklam yönetmeni olan Toby, kendisinin Don Kişot olduğuna inanan yaşlı bir İspanyol ayakkabıcının hezeyanlarına kapılır. Ayakkabıcı, Toby'i sadık hizmetkar Sancho Panza olarak görerek kelimenin tam anlamıyla Toby'e musallat olur. Komik ve gittikçe daha gerçeküstü bir hal alan maceraların içine giren Toby, idealist gençliğinde çekmeyi planladığı bir filmin trajik yankılarıyla da yüzleşmek zorunda kalır. Bu film, küçük bir İspanyol köyünün umutlarını ve hayallerini sonsuza dek değiştiren bir film olacakır. Peki Toby kendini değiştirip insanlığını yeniden kazanabilir mi? Hikaye ilerledikçe hayal ve gerçek iç içe geçer ve Toby kendini Don Kişot'a dönüşürken bulur.


3) Bizim İçin Şampiyon
Tür:
Biyografi , Dram , Spor
Yapımı: 2018 - Türkiye
Süre: 129 dk.
Yönetmen: Ahmet Katıksız
Senaryo: Ahmet Katıksız
Oyuncular: Fikret Kuşkan, Farah Zeynep Abdullah, Ekin Koç.

Filmin konusu: Film, Türkiye atçılığının en önemli figürlerinden biri olan jokey Halis Karataş'ın gerçek hayat hikayesinden ilham alıyor ve ünlü jokeyin çıkış yaptığı yarış atı olan ve at yarışına ilgi duymayan insanların bile adını bildiği Bold Pilot'la kazandığı başarıları anlatıyor. Türkiye Jokey Kulübü eski başkanı Özdemir Atman'ın (Fikret Kuşkan) atı olan Bold Pilot'un daimi jokeyi, daha sonraları Türkiye'nin en başarılı jokeyi haline gelecek olan Halis Karataş'tır (Ekin Koç) ve atıyla birlikte kırılması güç rekorlara imza atmıştır. Koştuğu dönemde umudun simgesi haline dönüşen Bold Pilot, at yarışlarıyla hiç ilgilenmeyenlerin bile sevgilisi olmayı başarır. Film Bold Pilot'un başarı hikayesinin yanı sıra, Karataş ve Begüm Atman'ın (Farah Zeynep Abdullah) destansı aşkını da konu alıyor.


4) Kafalar Karışık
Tür: Aksiyon, Komedi
Yapımı: 2018 – Türkiye
Oyuncular: Bilal Hancı, Fatih Yasin, Atakan Özyurt.

Filmin konusu: Sosyal medyada çektikleri videolarla adını duyuran Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin'in başrollerinde olduğu Kafalar Karışık, kız arkadaşıyla evlenebilmek için onun kayıp babasını bulmaya çalışan genç bir adam ile arkadaşlarının hikayesini konu alıyor. Atakan’ın sevgilisi Buse zengin bir kadındır, bu nedenle ailesi de evleneceği erkek konusunda çok seçicidir. Buse’nin dedesi bu evliliğe izin vermeyince; Atakan'ın, Buse’nin yıllardır kayıp olan babasının bulup ondan izin istemekten başka çaresi kalmaz. Macera dolu bir yolculuğa atılan genç adama bu serüvende en yakın arkadaşları Fatih ve Bilal eşlik eder. Kendilerini bir anda Antalya'da bulurlar ve işler iyice karışır. 


5) Son Çıkış
Tür: Komedi
Yapımı: 2018 - Türkiye
Süre: 93 dk.
Yönetmen: Ramin Matin
Senaryo: N. Can Kantarcı
Yapımcı: Emine Yıldırım,  Oğuz Kaynak
Oyuncular: Deniz Celiloğlu, Ezgi Çelik, Pınar Töre, Gizem Erdem, Kerem Fırtına.

Filmin konusu: Gündelik çalışma hayatından bıkan Tahsin (Deniz Celiloğlu), İstanbul'dan ayrılıp Güney sahillerine yerleşebilmek için yanıp tutuşmaktadır. Ne var ki bu planlarını hayata geçirmeye çalışırken trajikomik olaylarla karşılaşacaktır.


6)Sihirbazın Balonları
Tür: Animasyon, Aile, Macera
Yapımı: 2018 - İngiltere, Meksika
Süre: 84 dk.
Yönetmen: Andrés Couturier
Seslendirenler: Lily Collins,  Toby Kebbell,  Ian McShane
Senaryo: Jim Hecht
Yapımcı: Fernando De Fuentes

Film Konusu: Sihirbazın Balonları, Terry adındaki bir çocuğun maceralarını konu ediyor. Kötü büyücü Grump, tüm insanlığı etkileyecek bir büyü yapar. Büyü adeta insanların gülüşlerinin çalışmasına, eski kahkaha dolu neşeli günlerin geride kalmasına neden olur. Terry, herkesi eski neşesine kavuşturmaya kararlıdır ve bunun için krallığa büyüyü aramaya gider. Çıktığı bu yolculukta Terry, önüne çıkan garip yaratıkları atlamalı ve zor durumdaki Prenses Dawn’a yardım etmelidir. Andres Couturier’in yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon türündeki filmin senaryosunu Jim Hecht kaleme alıyor.


7) Şeytan Geçidi Enhara
Tür: Gerilim, Korku
Yapımı: 2018 - Türkiye
Süre: 76 dk.
Yönetmen: Onur Aldoğan
Senaryo: Uras Zafer Özdemir
Yapımcı: Hakan Yusufoğulları,  Mesut Erbaş
Oyuncular: Hakan Yusufoğulları, Tayfun Tuhan, Yasemin Yıldız, Irmak Krakoç, Melike Değirmenci.

Film Konusu: Birbirini tanımayan sekiz kişi terk edilmiş bir binanın farklı odalarında tek başlarına uyanır. Buraya nasıl geldiklerini bilmeyen bu insanlar, binada tek başlarına olduklarını düşünür ve ne olduğunu anlamak için binanın içini dolaşmaya başlarlar. Birbirleriyle karşılaşıp ve tanıştıkça, olan biteni anlamak ve onları buraya kimin getirdiğini bulmak için hep beraber harekete geçmeye karar verirler. Fakat bulundukları yerde yalnız olmadıklarından haberdar değillerdir. Bir varlık, hepsinin peşindedir ve her saniye daha da yaklaşmaktadır. >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum