Bu hafta vizyona giren filmler- 6 Nisan

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 6 Nisan

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 6 Nisan
06 Nisan 2018 - 11:51 - Güncelleme: 14 Nisan 2018 - 12:19
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona 4 yerli, ikisi animasyon 4 yabancı olmak üzere 8 yeni film girdi.

İşte 6 Nisan vizyona giren filmler;


1) Karanlık Sır (Marrowbone)
Yapımı: 2017 - ABD, İspanya
Tür: Dram, Gerilim, Korku
Süre: 110 dk.
Yönetmen: Sergio G. Sánchez
Senaryo: Sergio G. Sánchez
Yapımcı: Juan Antonio Bayona

Filmin konusu: Genç Jack (George MacKay) ile 3 küçük kardeşi, Billy, Jane ve Sam yetimhaneye gönderilip birbirlerinden ayrılmamak için annelerinin ölümünü herkesten saklamak durumunda kalmıştır. Ancak sakladıkları bu sırrın haricinde bir sırları daha vardır ki diğerinden çok daha ölümcül sonuçlara gebedir. Birlikte yaşadıkları konakta şeytani bir varlık da bulunmaktadır ve gençlerin hayatını cehenneme çevirmektedir.


2) Fındık İşi 2 (The Nut Job 2:Nutty by Nature)
Yapımı: 2017 - ABD, Kanada, Güney Kore
Tür: Animasyon, Aile, Komedi, Macera
Süre: 95 dk.
Yönetmen: Cal Brunker
Seslendirenler: Will Arnett,  Maya Rudolph,  Bobby Cannavale,  Bobby Moynihan,  Jeff Dunham
Senaryo: Scott Bindley,  Peter Lepeniotis,  Cal Brunker,  Bob Barlen
Yapımcı: Mike Karz,  Hongjoo Ahn

Filmin konusu: Sincap Surly ve arkadaşlarının yaşadığı fındık dükkanındaki mutlu günleri, şanssız bir kaza sonucu bitince yakındaki parka dönmeye mecbur kalırlar. Parktaki yaşama yeniden alıştıkları sırada kötü bir haber gelir: Belediye başkanı, bu parkı lunaparka çevirmek için adımlar atmaya başlamıştır. Yuvalarını kaybetmek istemeyen Surly ve arkadaşları, sevimli görüntüsünün altında bambaşka bir karakter taşıyan Bay Feng'in de yardımlarıyla başkana tüm güçleriyle savaş açarlar.


3) Can Feda
Yapımı: 2018 - Türkiye
Tür: Dram, Savaş
Süre: 105 dk.
Yönetmen: Çağatay Tosun
Senaryo: Zafer Külünk

Filmin konusu: Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı birlikler, müttefiklerinin desteği olmadan son derece tehlikeli bir bölgeye giriş yapmıştır. Bu topraklarda 6 kişilik Özel Kuvvetler timinin başındaki Yüzbaşı Alparslan (Burak Özçivit) ve Pilot Yüzbaşı Onur (Kerem Bürsin), büyük bir tuzağı açığa çıkaracaktır.


4) Kızım ve Ben
Yapımı: 2018 - Türkiye
Tür: Dram
Süre: 113 dk.
Yönetmen: Murat Gürvardar
Senaryo: Murat Gürvardar
Yapımcı: Burak Memişoğlu

Filmin konusu: Gerçek bir yaşam hikâyesinden sinemaya uyarlanan film aile bağlarının sarsılışını konu ediniyor. Doruk, varlıklı bir ailenin tek çocuğudur. En büyük hayali polis olmak olan Doruk bu hayalini de gerçekleştirir ve akademiden birincilikle mezun olur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap'la kısa sürede bir kız çocuk sahibi olurlar. Ancak küçük Zeynep'in doğuşunun ardından Serap evi terk eder. Kahraman bir özel harekât polisi olan Doruk hem işini hem kızının bakımını üstlenir. Nihayet kızıyla sarsılmaz bir bağ kurduklarında ise Serap geri dönecek ve herkes için zorlu bir alışma süreci başlayacaktır...


5) Eyvah Karım
Tür: Komedi
Yapımı: 2018 - Türkiye
Süre: 95 dk.
Yönetmen: Raşit Çelikezer
Senaryo: Haluk Özenç

Filmin konusu: Eyvah Karım, zengin ve sosyete bir çiftin hikâyesini ele alıyor. Tatile giden karısının ardından bir gece evde çapkınlık yapmak isteyen adamın tadını, her şeyden habersiz eve giren üç farklı hırsız ve kocasına sürpriz yapmak için aniden dönen eşi bozuyor.


6) Eski Kocam(ız)
Yapımı: 2017 - Almanya
Tür: Komedi
Süre: 110 dk.
Yönetmen: Margarethe Von Trotta
Senaryo: Pamela Katz
Diğer Adı: The Odd Couple

Filmin konusu: Kocasının da yardımlarıyla New York moda dünyasının önde gelen isimleri arasına giren Jade (Ingrid Bolsø Berdal), günün birinde kocası Nick'ten (Haluk Bilginer) gelen telefonla sarsılır. Nick, geride hiçbir iz bırakmadan onu terketmiştir. Büyük hayal kırıklığı yaşayan Jade, evine gittiğinde daha da büyük bir şok yaşar: Nick'in bir önceki eşi Maria (Katja Riemann) da oradadır. Eski kocalarından yedikleri kazığın ardından 2 kadın için bir arada yaşamak kolay olmasa da zamanla birbirlerine alışacak ve destek olmayı öğreneceklerdir.


7) Louis ve Luca: büyük Peynir Yarışı
Tür: Animasyon, Aile
Yapımı: 2015 - Norveç
Süre: 78 dk.
Yönetmen: Rasmus A. Sivertsen
Seslendirenler: Jakob Oftebro,  Anders Bye,  Kåre Conradi,  Kari Ann Grønsund,  Bjarte Hjelmeland
Senaryo: Karsten Fullu
Diğer Adı: Louis and Luca - The Big Cheese Race, Louis & Luca - The Big Cheese Race

Filmin konusu: Geçmişte kendi köyü ve komşu köy arasında düzenlenen, ancak yıllardır unutulmuş olan peynir yarışını ilk kez duyan Saksağan Louis, büyük bir heyecan duyar. Kendini bir şampiyon olarak herkese göstermek isteyen Louis, yerel peynir fabrikasının sahibi Clapton'la bir iddiaya tutuşur. Kazanırsa fabrikayı alacaktır, ancak kaybederse dostu mucit Alfie'nin atölyesi, Clapton'a geçecektir. Clapton'ın ekibinde son derece güçlü bir gorilin bulunduğunu öğrenmesi biraz moralini bozsa da, Alfie ve en iyi dostu Kirpi Luca ile kazanmak için elinden gelen tüm mücadeleyi ortaya koyacaktır.
Film, Norveçli yazar Kjell Aukrust'un yarattığı Solan ve Ludvig karakterlerinin yeni bir sinema uyarlaması olacak.


8) Karımı Gördünüz mü?
Tür: Komedi
Yapımı: 2018 - Türkiye
Süre: 92 dk.
Yönetmen: Bülent Pelit
Senaryo: Bülent Pelit

Filmin konusu: Zengin işadamı Hakkı Geçer (Peker Açıkalın), karısı Makbule Geçer (İvana Sert) ile tatile çıkar. Sahip oldukları birçok turistik tesis yerine farklı bir yere gitmek isteyen eşinin isteğine pek anlam veremesyen Hakkı, yine de bu teklifi kabul eder. Ancak otelin kapısına yanaşıp aşağı inmelerinden hemen sonra Makbule ortadan kaybolur. Hakkı, bundan sonra otelde karşısına çıkan herkese karısının nerede olduğunu sormaya başlar.  >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum