Bu hafta vizyona giren filmler- 6 Eylül 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 6 Eylül 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 6 Eylül 
06 Eylül 2019 - 00:43 - Güncelleme: 13 Eylül 2019 - 22:51
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 5 yerli ve 2’si animasyon 7 yabancı olmak üzere 12 yeni film girdi.

İşte 6 Eylül'de vizyona giren filmler; 


1) O Bölüm 2 (It: Chapter Two)
Tür: Gerilim, Korku
Yapımı: 2019 - ABD
Yönetmen: Andrés Muschietti
Senarist: Gary Dauberman
Yapımcı: Barbara Muschietti , David Katzenberg
Oyuncular: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Jack Dylan Grazer, Jeremy Ray Taylor, Wyatt Oleff...

Filmin konusu: İlk filmden, 27 yıl sonra şeytani palyaço Pennywise’ın kasabaya geri dönüşü sebebi ile; kahramanlarımız da çocukken söz verdikleri gibi kasabaya dönerler. 27 yıl sonra bir araya gelen ekipte, her bir karakterin oldukça değişmiş olması sebebiyle, birbirilerini tanımakta da zorlanacakları filmde; bambaşka hayatlar yaşayan eski dostlar yeniden birlikte mücadele etmeyi öğrenecekler.


2) Hangi Kadın (Celle que vous croyez)
Tür: Dram
Yapımı: 2019 - Fransa
Yönetmen: Safy Nebbou
Senarist: Safy Nebbou
Yapımcı: Michel Saint-jean
Oyuncular: Juliette Binoche, Charles Berling, François Civil, Nicole Garcia, Guillaume Gouix...

Filmin konusu: Hangi Kadın, kendisini sanal bir dünyanın içinde bulan bir kadının hikayesini konu ediyor. 50 yaşında, iki çocuk annesi ve akademisyen olan Claire, kendisinden genç olan sevgilisi tarafından terk edilir. Ayrıldığı sevgilisini Jo’yu sosyal medya üzerinden takip etmek isteyen Claire, sahte bir Facebook profili oluşturmaya karar verir. 24 yaşında, sarışın, genç ve güzel bir kadın fotoğrafı ile yeni bir hesap oluşturan Claire, sosyal medyada Clara Antunés kimliğine bürünür. Claire, yarattığı bu kurgusal karakter ile Jo’ya ulaşmak için onun yakın arkadaşı Alex’e arkadaşlık isteği gönderir. Alex’in teklifi kabul etmesiyle ikisi arasında başlayan sohbet, bir süre sonra ikisinin arasında beklenmedik bir bağın oluşmasına neden olur. Alex’in sanal ortamda konuştuğu 24 yaşındaki kadınla tanışmak istemesi ise işlerin karışmasına neden olur. Alex ile konuşmaya kendisini kaptıran ve bir süre sonra duygularının önüne geçemeyen Claire, kendisini içinden çıkılması zor bir durumun içine sokar. Sanal bir dünyada gerçek bir aşkın içine düşen Claire, zor bir karar vermek zorunda kalır.


3) Düzenbazlar Kulübü (Billionaire Boys Club)
Tür: Biyografi, Dram
Yapımı: 2018 - ABD
Yönetmen: James Cox
Senarist: James Cox, Captain Mauzner
Yapımcı: Cassian Elwes , Holly Wiersma
Oyuncular: Emma Roberts, Kevin Spacey, Taron Egerton, Ansel Elgort, Billie Lourd...

Filmin konusu: Düzenbazlar Kulübü, saadet zinciri kuran bir grup gencin yaşadıklarını konu ediyor. 80'lerin ortasında Beverly Hills'den gelen varlıklı bir mirasyedi olan genç Joe Hunt, aynı zamanda girişimciliği ile tanınır. Kendi gibi zengin bir çevreden gelen bir grup gençle birlikte, hem daha çok kazanmak hem de kendilerini daha özel hissetmek için Billionaire Boys Club'ı kurarlar. Saadet zinciri olarak işleyen kulübe, insanlar yaptıkları tüm birikimleri zincire teslim etmekte, şehrin varlıklı kesiminden ve dev şirketlerden yatırım teklifleri yağmaktadır. Joe Hunt ve arkadaşlarının kurduğu saadet zinciri kısa sürede Los Angeles’ın yıldızı haline gelse de, gençler kendilerini FBI radarına girmekten kurtaramaz.


4) Uslu Çocuklar (Good Boys)
Tür: Komedi
Yapımı: 2019 - ABD
Süre: 95 dk.
Yönetmen: Gene Stupnitsky
Senarist: Gene Stupnitsky, Lee Eisenberg
Yapımcı: Seth Rogen , James Weaver , Evan Goldberg , Lee Eisenberg
Oyuncular: Jacob Tremblay, Molly Gordon, LilRel Howery, Benita Ha, Chance Hurstfield...

Filmin konusu: Uslu Çocuklar, 12 yaşındaki dört erkek çocuğunun okulu ekip, gün boyu sürecek komedi dolu bir maceraya atılmasını konu alıyor. Max, 12 yaşında bir çocuktur. Sınıf arkadaşlarının hazırladığı öpüşme partisine davet edilen Max, nasıl öpüşüleceğini bilemediği için oldukça panik haldedir. Bu duruma bir çözüm bulmak isteyen Max, yakın arkadaşları Thor ve Lucas birlikte bir plan yapar. Sevişen genç komşularını izlemeyi planlayan gençler, bunun için Max’in kullanılmasına izin verilmeyen babasına ait olan drone’u alırlar. İşleri bitince drone’u kimse fark etmeden yerine koymayı planlayan gençleri işleri pek de düşündükleri gibi gitmez. İşlerin kontrolünden çıkması ile drone imha edilince, üç arkadaş Max’in babası eve gelmeden önce drone’u yerine koyabilmek için okula ekip zorlu bir maceraya atılır.


5) Aslan Çocuk (The Lion Kid)
Tür: Animasyon
Yapımı: 2019 - ABD
Süre: 82 dk.
Yönetmen: James Snider
Senarist: B.c. Furtney
Yapımcı: Wally Atkins
Seslendirenler: Maria Petrano, Jacob Tyler...

Filmin konusu: Aslan çocuk, kendisine kalacak bir yer alan bir aslan yavrusunun macerasını konu ediyor. Bir aslan yavrusu olan Kidd Mane, evsiz kalmıştır. Kendisine kalacak bir yer bulmak için yola koyulan Kidd, şerifi olmayan bir kasaba olan Tuckerville’e gelir. Kasabanın batı yerleşimine gelen Kidd, burada yeni insanlarla tanışmak ve arkadaş edinmek ister. Kasabada iş aramaya başlayan Kidd, bu sırada Tuckerville'ye yeni şerif atandığını öğrenir. Hakim Ryker, Bayan Scarlet ve Bayan Clarabelle’ın şerif olmasıyla asıl macera başlayacaktır.


6) Serseriler 
Tür: Aksiyon, Dram
Yapımı: 2019 - Türkiye
Yönetmen: Ulaş Bahadır
Senarist: Ulaş Bahadır
Oyuncular: Ulaş Bahadır, Serdar Sezgin, Semra Dinçer, Sadık Gürbüz, Sevcan Orhan...

Filmin konusu: Fuat ve Bülent sıkı iki dosttur. Fuat düzenli bir hayatı, ailesi, yaşantısı olmadan büyümüş kendi çapında illegal işler yapan birisidir. Bülent eski polistir. Bir rüşvet operasyonundan yakalanmış meslekten ihraç edilmiştir. 


7) Bhrat 
Tür: Aksiyon, Dram
Yapımı: 2019 - Hindistan
Süre: 167 dk.
Yönetmen: Ali Abbas Zafar
Senarist: Ali Abbas Zafar
Yapımcı: Atul Agnihotri
Oyuncular: Salman Khan, Katrina Kaif, Tabu, Jackie Shroff, Aashif Sheikh...

Filmin konusu: Bharat, bir ailenin özgürlük için verdiği zorlu mücadeleyi konu ediyor. Bharat, henüz sekiz yaşında bir çocukken, ailesi ile birlikte hayatlarını kurtarmak için evlerini terk eder. Ülkeden ayrılacakları sırada ablasının kaybolması, ailenin planlarını değiştirir. Babası, ablasını bulmak için geride kaldığında küçük çocuk babasına, ne olursa olsun ailesini bir arada tutacağına söyler. Bharat, Karşısına türlü zorluklar çıksa da o sözünü tutmak için elinden geleni yapar. Aradan geçen onca yılın ardından yetişkin bir adam olduğunda bile Bharat, babasına verdiği sözden güç alarak yaşadığı zorlukların üstesinden gelip ailesini bir arada tutmaya çalışır.


8) Bozkır: Kuşlara Bak Kuşlara
Tür: Aile, Dram
Yapımı: 2019 - Türkiye
Yönetmen: Mehmet Tanrısever
Senarist: Mehmet Tanrısever
Yapımcı: Mehmet Tanrısever
Oyuncular: Soydan Soydaş, Mehmet Tanrısever, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Tarık Tanrısever, Ayçin Tuyun...

Filmin konusu: Konya’nın Bozkır ilçesinde yaşayan silah çerçiliğiyle hayatlarını kazanan Abdullah ile Çolak Ziya için mertlik, namus ve şeref her şeyden önce gelir. Abdullah, arkadaşı Çolak Ziya ile zıt karakterlerde olsa da arkadaşlıkları ve ortaklıkları uzun yıllara dayanır. Abdullah, sıkı çalışan ve sevdiği kız Emine ile gelecek hayalleri olan biridir. Çolak Ziya ise, günlük yaşar, evlenerek yuva kurma gibi bir derdi olmadan yaşayan bir insandır. Bir gün Abdullah ile Çolak Ziya’nın yolları Abdullah’ın asker arkadaşı Testici Bekir’in evine düşer. Testici Bekir, evde değildir. Eşi, Süheyla gelen misafirlere ayran ikram eder. Bir anlık boşluğu fırsat bilen Çolak Ziya, Süheyla’yı tacizde bulunur. Abdullah’ın yetişmesiyle Çolak Ziya kaçar. Abdullah kovalar. Bozkır’ın ıssız tepelerinde Abdullah, Çolak Ziya’yı yaptığı namussuzluktan ötürü tek kurşunla öldürür. Abdullah, pişmanlık ve öfkeyle suçunu itiraf eder ve adalete teslim olur. Ancak, hapishane ortamındaki zorluklar Abdullah’ın hayatını alt üst etmeye yetmiştir. Sözlüsü Emine’ye kavuşabilmek için suçunu adalet önünde bu sefer inkar eden Abdullah, Bozkır kabadayısı Erol Kara’nın suçu üstlenmesi ile serbest kalır ancak hayat Abdullah için eskisi gibi olmayacaktır.


9) Kolej Havası 
Tür: Belgesel
Yapımı: 2019 - Türkiye
Yönetmen: Sertan Ünver
Oyuncular: Sertan Ünver, Suzan Güverte...

Filmin konusu: Kolej Havası, Beşiktaşlı olmanın ne demek olduğunu, Türk futbolunun dünü ve bugününü gözler önüne seriyor. Belgeselde, 1989-92 yılları arasında üst üste 3 şampiyonluk kazanan takıma ve efsane futbolcular Metin – Ali – Feyyaz dönemine odaklanıyor. İyi bir insan olmanın, sporu sevgi, saygı ve dostluk içinde insan hayatına dahil etmenin önemi üzerinde durulan belgeselde, Metin Tekin, Feyyaz Uçar, Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek gibi efsane futbolcuların yanı sıra Zafer Algöz ve Feridun Düzağaç gibi sanatçıların gözünden Beşiktaş ve Beşiktaşlı olmak anlatılıyor. Beşiktaş hakkında bilinmeyen hikayelerin gün yüzüne çıktığı belgeselde ayrıca Türkiye futbolunun bugünkü sorunları mercek altına alınıyor.


10) 45 25: #KusursuzCinayet
Tür: Aksiyon, Suç
Yapımı: 2019 - Türkiye
Yönetmen: Biray Dalkıran
Senarist: Ahmet Saatçioğlu
Yapımcı: Biray Dalkıran , Asuman Şener
Oyuncular: Gökhan Mumcu, Mehmet Baştürk, Beyzanur Mete, Sercan Elikara, Sibel Aytan...

Filmin konusu: 45-25 #Kusursuz Cinayet, bir seri katilin peşine düşen Mehmet Komiser ve Yavuz Başkomserin hikayesini konu ediyor. 9. Sosyal Medya Ödülleri töreninde ödül alan sosyal medya fenomenlerinin vahşice öldürülmesi büyük yankı uyandırır. Olayı araştırmaya başlayan İstanbul Cinayet Büro dedektifleri, karşılarında zeki bir katilin olduğunu anlarlar. İşlenen cinayetlerin ardında elde edilen kanıtlar, katilin bir sonraki göstermektedir. Bu zamana kadar birçok gizemli cinayeti açığa çıkarmayı başaran dedektifler, bu sefer sandıklarından daha zor bir vaka ile karşı karşıyadır. Dedektifler, halka tamamlanmadan önce arkasında iz bırakmayan katili yakalamayı başarabilecek mi yoksa bu bir kusursuz cinayet vakası olarak mı kalacaktır?


11) Cin-si Bozuk
Tür: Komedi, Korku
Yapımı: 2019 - Türkiye
Yönetmen: Bilal Kalyoncu
Senarist: Bilal Kalyoncu
Oyuncular: Barbaros Dikmen, Doğa Konakoğlu, Erdem Baş, Deniz Oral, Zafer Altun...

Filmin konusu: Cin-si Bozuk, Onur ve arkadaşlarının yaşadığı trajik olayları konu ediyor. Onur ve Berk iki yakın arkadaştır. Onlar, her türlü zorluğun üstesinden birlikte gelmeye çalışır. Onur’un derdi olduğunu gören Berk yine arkadaşını yalnız bırakmaz. Onur, sevgilisi Bahar ile yakınlaşmaya çalışmakta ancak bunu bir türlü başaramamaktadır. Cennetten kovulanlar ille ilgili bir hikaye anlatan Berk, Onur ile birlikte onları kurtarmak için bir plan yapar. Bu plan hem Onur ve Bahar’ın birlikte vakit geçirmesini hem de ikilinin para kazanmasını sağlayacaktır. Bir belgesel çekmek için kolları sıvayan ikili, işler düşündükleri gibi gitmediğinde kendilerini tahmin bile edemeyecekleri durumların içinde bulur.


12) Uzay Parkı (Astro Gardener)
Tür: Animasyon, Fantastik, Macera
Yapımı: 2019 - Güney Kore
Süre: 75 dk.
Yönetmen: Won Jong-Shik
Seslendirenler: Kim Yeon-Woo, Sin Yong-woo, Jeon Tae-yeol, Si Yeong-joon, Um Sang-hyun...

Filmin konusu: Uzay Parkı, galaksiyi kurtarmaya çalışan küçük bir kızın hikayesini konu ediyor. Suha babasını kaybetmesinin ardından annesi ile birlikte mücadele eder. Annesi çalıştığı için büyükannesi ile birlikte küçük bir kasabada yaşayan Suha, bir gece yıldızları seyrederken kendisini bir anda bir uzay parkının içinde bulur. Küçük kız, evredeki tüm yıldızlarla ilgilenen bu parkı oldukça büyüleyici bulur. Bu sırada dünyayı yok edecek bir tehlike meydana geldiğinde Suha uzaylı dostu ile birlikte harekete geçer. Karanlığın oluşmasını engellemeye çalışan ve böylece yıldızların yok olmasını planlayan kötülüğe karşı zorlu bir maceraya atılan Suha, karanlığı geri getirmeyi başarabilecek midir? >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum