Bu hafta vizyona giren filmler- 30 Ağustos

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 30 Ağustos

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 30 Ağustos
30 Ağustos 2019 - 01:01 - Güncelleme: 06 Eylül 2019 - 00:52
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 3 yerli ve 1’i animasyon 4 yabancı olmak üzere 7 yeni film girdi.

İşte 30 Ağustos’ta vizyona giren filmler; 


1) Abigail: Sınırların Ötesinde
Tür: Fantastik, Macera 
Yapımı: 2019 - Rusya 
Yönetmen: Aleksandr Boguslavskiy
Senarist: Aleksandr Boguslavskiy
Yapımcı: Evgeniy Melentev
Oyuncular: Rinal Mukhametov, Ravshana Kurkova, Artyom Tkachenko, Nikita Tarasov, Gleb Bochkov…

Filmin konusu: Abigail, dünyayı etkisi altına alan bir salgından uzak durmak için korunaklı bir alanda yaşayan genç bir kıza odaklanıyor. Genç bir kız olan Abigail, gizemli bir hastalık salgını yüzünden sınırları uzun yıllar önce kapatılan bir şehirde yaşamaktadır. Abby henüz 6 yaşındayken babası hastalığa yakalanınca şehir dışına gönderildi. O günden beri babasını bulmayı aklına koyan Abby, babasına ulaşabilmek için yetkililere karşı çıkmaya başlar. Genç kız bu sırada şehrin aslında sihir bir alan olduğunu öğrenir ve kendisinde olağanüstü yetenekler olduğunu keşfeder.


2) New York'ta Yağmurlu Bir Gün (A Rainy Day in New York)
Tür: Komedi 
Yapımı: 2018 - ABD
Yönetmen: Woody Allen 
Senarist: Woody Allen 
Yapımcı: Letty Aronson
Oyuncular: Elle Fanning, Timothée Chalamet, Selena Gomez, Kelly Rohrbach, Liev Schreiber…

Filmin konusu: New York'ta Yağmurlu Bir Gün, romantik bir hafta sonu geçirmek için New York'a giden genç çiftin yaşadıklarını konu ediyor. Genç bir kadın olan Ashleigh’in röpotaj yapması için New York’a gitmesi gerekmektedir. Ashleigh ve sevgilisi Gatsby, iş için gerçekleşecek olan bu seyahati romantik bir hafta sonu kaçamağına dönüştürmeyi planlar. Uzun zamandır böyle bir kaçamak yapmanın heyecanını yaşayan üniversiteli aşıklar, vakit kaybetmeden yola koyulur. Ancak burada onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Romantik ve güneşli bir hafta sonu geçirmeyi planlayan aşıklar, şehre adım atmalarıyla birlikte yağmura tutulur. Burada yapmaları gereken işler nedeniyle farklı yöne savrulan Gatsby ve Ashleigh’nin yolları uzun süre yeniden kesişmez. Bu sırada birbirinden tuhaf maceralara atılan Gatsby ve Ashleigh, yeniden yan yana gelmeyi başarabilecek midir?


3) Mircin
Tür: Korku 
Yapımı: 2019 – Türkiye
Süre: 81 dk. 
Yönetmen: Ahmet Yaşar Gümüş
Oyuncular: Korkut Çözer, Elif Kartal, Hande Sipal. İlke Ketboğa…

Filmin konusu: Mircin, uzak durmaları gereken bir olayın peşine düşen bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor. Bir grup arkadaş, bulaşmamaları gereken bir olaya dahil olduklarında kendilerini büyük bir kovalamacanın içinde bulur. Onların bilmediği şey Karaköy'ün karanlık sokaklarından Beykoz'un ormanlarına uzanan bu kovalamacada yalnız olmadıklarıdır. Kendilerini korkunç olayların içinde bulan gençler, en etkili büyülülerden olan İspanyol büyüsü ile lanetlenmiştir. Bu büyü sadece lanetleneni etkilemekle kalmaz büyüyü yapanı da mahvedecektir. Hayatları kabusa dönen gençler, lanetin etkisinden kurtulmayı başarabilecekler midir?


4) Elveda Oğlum (Di jiu tian chang)
Tür: Dram 
Süre: 180dk 
Yapımı: 2019 - Çin
Yönetmen: Xiaoshuai Wang 
Senarist: Xiaoshuai Wang 
Oyuncular: Liya Ai, Jingjing Li, Jingchun Wang, Roy Wang, Mei Yong...

Filmin konusu: 30 yıllık bir süreci anlatan film, Çin’in tek çocuk politikasının yıkıcı etkilerini derinden yaşayan bir çifti izliyor. Ülkenin ekonomik büyümesinin ardından gelen toplumsal dönüşümünü de gözlemleyen film sevgi, arkadaşlık, çocuk sahibi olmak, keder, affetme gibi kavramlara da değiniyor.


5) İblis Esir-i Beden
Tür: Gerilim , Korku 
Yapımı: 2019 – Türkiye
Yönetmen: Hira Evren Işık 
Senarist: Hira Evren Işık 
Oyuncular: Mehmet Geçgel, Elif Erkanlı, Esin Kaya...

Filmin konusu: Bedenle ruhu ayırarak astral seyahat diye bilinen bir eylemi gerçekleştirmek isteyen, özel güçlere ve olağanüstü yeteneklere sahip dört arkadaşın zamanlar ve boyutlar arasında seyahat etmeleri onları gizem dolu bir maceranın peşinden gitmek zorunda bırakacaktır. Lanetli olduğu bilinen üç yüz yıllık bir konakta bu seyahati gerçekleştirmeği planlayan bu dört arkadaş gerçek ve ruhlar alemi arasında sıkışan arkadaşlarını ararken şeytanında peşlerine takılmasıyla amansız bir mücadele vereceklerdir.


6) Masal Şatosu - Sihirli Davet
Tür: Aile
Yapımı: 2019 - Türkiye
Yönetmen: Burak Kuka 
Oyuncular: Ecrin Su Çoban, Berk Coşkun, Ayça Tilki…

Filmin konusu: Sihirli Davet, masal diyarına açılan kapının anahtarını bulan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. 11 yaşındaki Neşe, abisi ve arkadaşları ile güzel bir yaz tatili geçirmektedir. Bir gece bahçesinde gördükleri, Neşe'nin tatilinin bambaşka bir hal almasına neden olur. Bahçesinde masal kahramanı bir cüce gören Neşe, cücenin bahçeye bir şey sakladığını görür. Sabah olduğunuda ilk iş bahçeye bakmak olan Neşe, sihirli bir anahtar bulur. Sihirli anahtar, masal diyarının kapısını açmaktadır. Neşe, abisi ve arkadaşları, sihirli anahtar sayesinde unutamayacakları bir maceraya atılır.


7) Kediler (Cats and Peachtopia)
Tür: Animasyon 
Yapımı: 2018 – Çin
Yönetmen: Gary Wang
Seslendirenler: Jean-Michel Vovk, Charlie Langendries, Ioanna Gkizas…

Filmin konusu: Kediler, efsanevi kedi cennetini bulmak için evden kaçan oğlunun peşine düşen Blanket adındaki bir kedinin maceralarını konu ediyor. Blanket adındaki bir kedi, oğlu Cloak ile birlikte şehirdeki yüksek katlı dairelerden birinde yaşamaktadır. Hayatı sadece yaşadığı evden itibaren olan Cloak, dışarıdaki gerçek yaşamı fazlasıyla merak etmektedir. Babasını dışarı çıkmaya ikna edemeyen ve bu yüzden de ona kızan Cloak, artık daha fazla dayanamayarak evden ayrılamaya karar verir. Efsanevi kedi cennetini bulmak için evden kaçan Cloak, zorlu bir maceraya atılır. Oğlu için endişelenen Blanket, onu bulmak için yola koyulmaya karar verir. Ancak bu onun için pek de kolay olmaz. Geçmişte yaşadıklarından dolayı büyük bir korku içerisinde olan Blanket, bunun üstesinden gelip bir Amerika papağanının yardımı ile oğlunun peşine düşer. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum