Bu hafta vizyona giren filmler- 28 Ekim

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 28 Ekim

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 28 Ekim
29 Ekim 2016 - 15:36 - Güncelleme: 31 Ekim 2016 - 11:07
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 1 yerli, 1’i animasyon 4 yabancı olmak üzere 5 yeni film girdi.

İşte 28 Ekim’de vizyona giren filmler;

1) Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi (Muhammad: The Messenger of God )
Yapımı: 2015 - İran
Tür: Biyografi, Dram, Tarih
Süre: 171 dk.
Yönetmen: Mecid Mecidi
Oyuncular: Mahdi Pakdel, Sareh Bayat, Ali Reza Shoja-Nuri, Mohsen Tanabandeh, Rana Azadivar
Senaryo: Mecid Mecidi
Yapımcı: Parvaneh Partow, Alireza Rezadad

Filmin konusu: Hz. Muhammed’in hayatından bir bölümü anlatan filmin yapımı uzun yıllar devam etti. Filmde Hz. Muhammed'in 12 yaşına kadar olan yılları ve o yıllarda Mekke'deki olaylar işlenecek. Hz. Muhammed filminin, İran’ın bugüne kadar en yüksek bütçeli filmi olduğu söyleniyor. Film, 623 milyar İran Riyali (30 milyon $) bütçeyle çekildi.


2) Hesaplaşma (The Accountant)
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Suç
Süre: 121 dk.
Yönetmen: Gavin O'Connor
Oyuncular: Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal, John Lithgow
Senaryo: Bill Dubuque
Yapımcı: Lynette Howell, Kevin Scott Frakes

Filmin konusu: Christian Wolff (Ben Affleck) küçük yaşlarından itibaren müthiş zekası ve yetenekleriyle etrafındaki herkesi şaşkına çevirmiş ancak takıntılı ve küçüklüğünde otizm tanısı konmuş bir matematik dahisidir. Görünürde sıradan bir mali müşavirdir, ancak arka planda büyük suç teşkilatları için muhasebecilik yapmaktadır. Hazine Bakanlığı Suçla Mücadele Birimi'nin başındaki Raymond King (J.K. Simmons), Wolff'un peşine düşer. Bunun üzerine Wolff, daha yasal işlere yönelerek Living Robotics adlı bir robotik firmasında, muhasebeci Dana Cummings'in (Anna Kendrick) keşfettiği tutarsızlıkları araştırmaya başlar. Cummings ve Wolff birlikte çalışırlar, ancak gerçeğe yaklaştıkça gerçekten tehlikeli sularda yüzdüklerini anlayacaklardır.


3) Ekşi Elmalar
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Dram
Yönetmen: Yılmaz Erdoğan
Oyuncular: Yılmaz Erdoğan, Songül Öden, Farah Zeynep Abdullah, Şükran Ovalı, Şükrü Özyıldız
Senaryo: Yılmaz Erdoğan
Yapımcı: Necati Akpınar, BKM

Filmin konusu: 1970'li yıllarda Hakkari'de belediye başkanı olan Aziz Özay'ın (Yılmaz Erdoğan) elma bahçesinin ve 3 kızı Muazzez (Farah Zeynep Abdullah), Türkan (Songül Öden) ve Safiye'nin (Şükran Ovalı) güzellikleri bütün şehrin dilindedir. Şehrin genç erkekleri, bu güzel kızlarla görüşebilmek için her yolu denerlerken başkan Özay, genç kızların duygularına hoşgörü göstermeyecektir.


4) Julieta (Silencio)
Yapımı: 2016 - İspanya
Tür: Dram
Süre: 99 dk.
Yönetmen: Pedro Almodóvar
Oyuncular: Emma Suárez, Adriana Ugarte, Daniel Grao, Inma Cuesta, Michelle Jenner
Senaryo: Pedro Almodóvar
Yapımcı: Pedro Almodóvar, Agustin Almodovar

Filmin konusu: 50'li yaşlarına gelmiş Julieta (Emma Suarez) erkek arkadaşı Lorenzo ile birlikte Madrid'den Portekiz'e taşınma planları yapmaktadır. Bu sırada en son 18 yaşında gördüğü ve 12 yıldır hiçbir haber alamadığı kızı Antía'nın bir zamanlar en yakın arkadaşı olan Beatriz (Michelle Jenner) ile karşılaşır. Onunla yaptığı konuşmayla birlikte unutmaya çalıştığı acıları depreşir ve Portekiz'e gitmek yerine eskiden kızıyla birlikte yaşadığı eve geri döner. Kızından bir haber alabilmeyi umutsuzca bekleyerek günlerini geçirmeye başlayan kadın, bu sırada geçmişini tekrar gözden geçirerek anılarını kağıda aktarmaya başlar: Gençlik yıllarında tanıştığı ve aşık olduğu balıkçı Xoan (Daniel Grao) ile birlikteliği, kızının doğumu, eşinin ölümü üzerine yaşadığı bunalım yılları ve kızının bir gün apansız çıkıp gidişi gibi olayları tekrar yaşayarak, daha önce farkedemediği hatalarını görmeye başlayacaktır.


5) Kubo ve Sihirli Telleri
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Animasyon
Süre: 101 dk.
Yönetmen: Travis Knight
Seslendirenler: Ege Gürel, Burcu Başaran, Kadir Çermik, Bedia Ener, Levent Ünsal
Senaryo: Chris Butler, Marc Haimes
Yapımcı: Travis Knight, Arianne Sutner

Filmin konusu: Küçük bir sahil kasabasının tepesindeki bir mağarada, annesi Sariatu ile birlikte yaşayan Kubo, her gün kasaba halkına hikâyeler anlatmakta, şamisen çalarak küçük sihir gösterileri yapmaktadır. Ancak bir gün annesinin uyarısını dinlemeyip hava karardıktan sonra eve dönmeyi unutunca, kötü kalpli ruhların saldırısına uğrar. Annesi, sihirinin yardımıyla Kubo'yu kurtarır. Artık Kubo, kayıp babasının zırhını bularak kötü güçlerle savaşmakla yükümlüdür, bu yolda ona bilge bir maymun yardımcı olacaktır. 365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum