Bu hafta vizyona giren filmler- 27 Nisan

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 27 Nisan

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 27 Nisan
27 Nisan 2018 - 16:37 - Güncelleme: 03 Mayıs 2018 - 19:43
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 5 yerli, biri animasyon 6 yabancı olmak üzere 11 yeni film girdi.

İşte 27 Nisan vizyona giren filmler;


1) Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (Avengers:İnfinity War)
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 149 dk.
Yönetmen: Anthony Russo,  Joe Russo
Seslendirenler: Vin Diesel,  Bradley Cooper,  Josh Brolin
Senaryo: Stan Lee,  Jack Kirby,  Christopher Markus,  Jim Starling
Yapımcı: Kevin Feige
Oyuncular: Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner

Filmin konusu: Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha tehlikeye girer. Sınırsız bir güç kaynağı olan sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos, dünyanın gördüğü en büyük tehdittir. İnsanlığın kaderi bir kez daha, insanlık için savaşmaya ant içmiş kahramanlarımız elindedir. Hiçbir süper kahramanın tek başına yenemeyeceği büyüklükteki bu tehdit için ekipler birleşmeli ve tehdide tüm güçleriyle karşı koymalıdır.


2) Çarpık Evde Cesetler (Crooked House)
Tür: Dram, Gizem, Suç
Yapımı: 2017 - İngiltere
Süre: 115 dk.
Yönetmen: Gilles Paquet-Brenner
Senaryo: Julian Fellowes,  Tim Rose Price
Yapımcı: Jane Hooks,  Joseph Abrams
Oyuncular: Max Irons, Glenn Close, Terence Stamp, Stefanie Martini, Christina Hendricks

Filmin konusu: Çok zengin ve acımasız milyarder Aristide Leonides, yatağında zehrilenerek öldürülmüştür. Bu davayı çözmesi için Leonides'in torunu Sophia (Stephanie Martini), eski diplomat sevgilisi Charles Hayward'ı (Max Irons) görevlendirir. Ailenin farklı kuşaklarından üyeleri, kıskançlık ve nefret içinde adeta boğulmuş gibidir. Herkesin şüpheli olduğu bir ortamda asıl suçluyu bulmak kolay olmayacaktır.

Çarpık Evdeki Cesetler filmi, klasikleşmiş bir Agatha Christie romanından uyarlandı.


3) Lanetli Konak (The Lodgers)
Tür: Korku
Yapımı: 2017 - İrlanda
Süre: 92 dk.
Yönetmen: Brian O'Malley
Senaryo: David Turpin
Yapımcı: Shaked Berenson,  Patrick Ewald
Oyuncular: Charlotte Vega, Bill Milner, Eugune Simon, David Bradley, Moe Dunford

Filmin konusu: 1920'li yıllarda İrlanda'nın kırsal kesiminde, aileden kalma bir konakta yaşayan Rachel (Charlotte Vega) ve ikiz kardeşi Edward (Bill Milner), geceleri şeytani birtakım güçlerin sözünden dışarı çıkmadan yaşamlarını sürdürmektedir. Üç ana kuralları vardır, geceleri yataktan çıkmaları yasaktır, eşikten içeri kimse girmemelidir ve biri kaçmaya kalkışırsa diğerini korkunç bir son beklemektedir. Savaş gazisi Sean'ın (Eugene Simon) kasabaya gelişi ve Rachel'la yakınlaşmaları, kuralların çiğnenmesine ve lanetin hayatlarını cehenneme çevirmesine neden olacaktır.


4) Bir Nefes Ötede (Dans La Brume)
Tür: Bilim Kurgu
Yapımı: 2018 - Fransa
Süre: 89 dk.
Yönetmen: Daniel Roby
Senaryo: Guillaume Lemans,  Mathieu Delozier
Yapımcı: Nicolas Duval Adassovsky,  Guillaume Colboc
Diğer Adı: Just a Breath Away
Oyuncular: Olga Kurylenko, Romain Duris, Fantine Darduin, Michel Robin, Anna Gaylor

Filmin konusu: Mathieu (Romain Duris) ve Anna (Olga Kurylenko) çiftinin kızı Sarah (Fantine Harduin) çocukken yakalandığı bir hastalık nedeniyle sürekli oksijen desteğiyle, özel tasarlanmış fanus gibi kapalı bir ortamda hayatını sürdürmektedir. Günün birinde Paris'te yaşanan büyük bir deprem, hiç tahmin edilmeyen bir etki yaratır, yeryüzünü müthiş bir sis tabakası kaplamış, insanlar yüksek binaların çatılarına çıkarak hayatta kalabilmiştir. Sarah hayatta kalsa da etrafı tamamen sisle kaplanmıştır. Ancak camdan fanusunun bataryaları zamanında yenilenmezse ölmesi kaçınılmazdır. Kendilerini son anda kurtaran Mathieu ve Anna, kızlarının hayatını kurtarabilmek için, herkesin çekinmeden insan öldürdüğü bir ortamda tehlikeli bir serüvene atılmak durumunda kalır.


5) Yıldızlar Asla Ölmez  (Film Stars Don't Die in Liverpool)
Tür: Biyografi, Dram, Romantik
Yapımı: 2017 - ABD
Süre: 105 dk.
Yönetmen: Paul McGuigan
Senaryo: Matt Greenhalgh
Yapımcı: Barbara Broccoli,  Colin Vaines
Oyuncular: Jamie Bell, Annette Bening, Julie Walters, Stephen Graham, Kenneth 

Filmin konusu: Londra'da yaşayan genç bir oyuncu olan Peter Turner (Jamie Bell) sinema dünyasında kendini göstermeye çalışırken, Hollywood'da büyük ün kazanmış Amerikalı aktris Gloria Grahame'in (Annette Bening) kapı komşusu olduğunu öğrenir. Kariyerinin sonbaharındaki Grahame, yeniden kendini yeniden kanıtlama gayreti içindedir, ancak bir yandan da herkesten gizlediği ölümcül bir hastalıkla mücadele etmektedir. Genç Peter ile büyük bir aşk yaşamaya başlayan Grahame, bir süre sonra Peter'ın ailesinin yaşadığı Liverpool'a gitmek ister.


6) Bizum Uşaklar
Tür: Komedi
Yapımı: 2018 – Türkiye
Yönetmen: Cuma Uğurlu
Senaryo: Cuma Uğurlu
Oyuncular: Yakup Yavru, Ayşegül Kaygusuz, Reyhan İlhan, Hasan Kıdıkoğlu, Buket Tuba Güzel

Filmin konusu: 2 hapishane kaçağı, akıl almaz tesadüfler sonucunda kendilerini Trabzon'un Araklı ilçesinin bir köyünde hoca olarak bulurlar. Hocalığa alışmaya çalışan iki kafadarın önünde bir başka zor görev daha vardır: Yıllardır süren bir sınır kavgası, köylüleri canından bezdirmiştir. Kavgayı bitirmek için duruma köyün muhtarıyla birlikte el atan hocalar, tartışmalı ortak bölgede gömü olduğu söylentisini yaymayı akıl ederler.


7) Tayo Küçük Otobüs (Tayo, the Little Bus)
Tür: Animasyon
Yapımı: 2018 - Güney Kore
Süre: 60 dk.
Yönetmen: Ryu Jung-woo
Senaryo: Kong Byong-pil,  Park Eun-seol

Filmin konusu: Duri'yi kaybeden oyuncak araba Ace, bütün kırılmış ve bir köşeye atılmış oyuncakların yeniden ortaya çıktığı 'oyuncaklar dünyasında' kaybolmuştur. Tayo ve arkadaşları da Ace'i ararlarken kendilerini bu dünyada bulurlar ve heyecanlı bir macera başlar.


8) Taksim Hold’em
Tür: Dram, Komedi
Yapımı: 2017 - Türkiye
Süre: 90 dk.
Yönetmen: Michael Önder
Senaryo: Michael Önder
Yapımcı: Jozef Amado
Oyuncular: Kenan Ece, Damla Sönmez, Nezih Cihan Aksoy, Emre Yetim, Tansu Taşanlar

Filmin konusu: Her cumartesi akşamı lise arkadaşlarıyla poker oynama alışkanlığından hiçbir koşulda vazgeçmek istemeyen Alper, nişanlısının sokaktaki eylemlere katılma konusundaki ısrarlarına rağmen evde kalmayı tercih eder. Ancak yakın arkadaşları bu konuda bölünmüştür, hepsinin kendilerine göre haklı gerekçeleri vardır ve kimse de kendi görüşünün en doğrusu olduğunu savunmaktan geri durmaz. Dışarıdaki olaylardan kaçarak eve sığınan insanlarla birlikte tartışma devam eder. Gece, bir poker partisinden çok daha farklı noktalara gidecektir.


9) Yalnız Hayaller Kaldı
Tür: Dram
Yapımı: 2018 - Türkiye
Süre: 85 dk.
Yönetmen: Mehmet Ali Arslan
Senaryo: Mahmut Cevher,  Rıza Kıraç
Yapımcı: Mahmut Cevher
Oyuncular: Mahmut Cevher, Perihan Savaş, Ecem Baltacı, Açelya Elmas, Atılay Ulaşık

Filmin konusu: Eşini kaybetmiş emekli matematik öğretmeni Doğan (Mahmut Cevher), en büyük kızı Neval'in Almanya'ya taşınmasından sonra 3 çocuğuyla birlikte hayatını sürdürmektedir. Bir yandan da kendisine yakın yaştaki Aysel'le (Perihan Savaş) güzel bir arkadaşlık içindedir. Ancak kızlarından Umut'un (Ecem Baltacı) amansız bir hastalığa yakalandığının ortaya çıkmasıyla sakin hayatı sona erer. Diğer çocuklarıyla ilgili başka sorunlar da su yüzüne çıktığında, Doğan'ın ailesini bir arada tutabilmek için büyük çaba harcaması gerekecektir.


10) Selfi
Tür: Biyografi, Komedi
Yapımı: 2018 - Türkiye
Yönetmen: Hülya Avşar
Senaryo: Hülya Avşar
Yapımcı: Hülya Avşar
Diğer Adı: Selfie

Filmin konusu: Hülya Avşar, kendisinin yazıp yönettiği, aynı zamanda başrolünde oynadığı Selfi filminde, sanat dünyasına girişini, Türkiye'nin en tanınan isimlerinden biri haline geldiği yılları ve gündelik hayatının detaylarını paylaşıyor.


11) Ev Kira Semt Bizim
Tür: Komedi
Yapımı: 2018 - Türkiye
Süre: 91 dk.
Yönetmen: Mustafa Kenan Aybastı
Senaryo: Mustafa Kenan Aybastı
Yapımcı: Mustafa Kenan Aybastı
Oyuncular: Suna Selen, Okan Selvi, Dilşah Demir, Aydan Burhan, Metin Coşkun

Filmin konusu: Doğup büyüdükleri, bütün ömürlerini geçirdikleri semtte yaşayan dar gelirli insanlar için zor zamanlar gelip çatmıştır, nitekim giderek zenginlerin akınına uğrayan semtte, zenginler evleri satın alıp ev sahipleri değiştikçe, mahalle halkı başka yerlere taşınmaya, kalanlar ise evlerinden kovulmaya başlamıştır. Mahallenin geride kalan son sakinleri, semtlerini eski haline getirebilmek için mücadele etmekten kaçınmayacaktır. >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum