Bu hafta vizyona giren filmler- 27 Eylül

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 27 Eylül

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 27 Eylül
27 Eylül 2019 - 22:07 - Güncelleme: 04 Ekim 2019 - 13:25
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 2 yerli ve 1’i animasyon 5 yabancı olmak üzere 7 yeni film girdi.

İşte 27 Eylül’de vizyona giren filmler; 


1) Yeti Efsanesi (Abominable)
Tür: Animasyon, Komedi, Macera
Yönetmen: Jill Culton, Todd Wilderman
Senarist: Jill Culton, Todd Wilderman
Yapımı: 2019- ABD, Çin
Yapımcı: Suzanne Buirgy , Dave Polsky
Diğer Adı: Everest - Animated Comedy Adventure
Oyuncular: Chloe Bennet, Sarah Paulson, Tenzing Norgay Trainor, Michelle Wong…

Filmin konusu: Genç Yi, Şangay’daki apartmanının çatısında genç bir Yeti’yle karşılaşır. Haylaz arkadaşları Jin ve Peng ile birlikte ona “Everest” adını verirler ve sihirli yaratığı dünyanın en yüksek noktasında ailesiyle buluşturmak için efsanevi bir yolculuğa çıkarlar.

Fakat üç arkadaşın Everest’in evine gitmesine yardım etmek için, Yeti’yi yakalamaya çalışan bir zengin olan Burnish ile zoolog Dr. Zara’dan her zaman bir adım önde olmaları gerekmektedir.


2) Vox Lux
Süre: 114 dk.
Tür: Dram, Müzikal
Yönetmen: Brady Corbet
Senarist: Brady Corbet
Yapımı: 2018 – ABD
Yapımcı: Christine Vachon , Brian Young
Oyuncular: Jude Law, Natalie Portman, Jennifer Jason Leight, Stacy Martin, Jennifer Ehle…

Filmin konusu: Lisede silahlı bir saldırganın katliamından kurtulan bir öğrenci olan Celeste'nin, bu travmatik olay sonrası bir popstar ikonuna dönüşmesini konu alan film; Celeste’nin kariyer yolculuğuna odaklanıyor.


3) Saka Kuşu (The Goldfinch)
Tür: Dram
Yönetmen: John Crowley
Senarist: Peter Straughan
Yapımı: 2019 – ABD
Yapımcı: Nina Jacobson , Brad Simpson
Oyuncular: Ansel Elgort, Sarah Paulson, Aneurin Barnard, Nicole Kidman, Finn Wolfhard…

Filmin konusu: Film 13 yaşındaki Theodore Decker’ın hayatına odaklanıyor. Genç Theodere’un annesi, Metropolitan Müzesi’ne düzenlenen bir saldırı sonucu hayatını kaybeder. Thedore, Yukarı Batı Yakası’ndan, varlıklı bir ailenin himayesine girer. Ancak hayatı tam bir karmaşaya dönüşen Theodore, Goldfinch isimli paha biçilemez bir sanat eserini çalmıştır.


4) Fırıncının Karısı
Tür: Komedi
Yönetmen: Murat Onbul
Senarist: Murat Onbul
Yapımı: 2019 – Türkiye
Yapımcı: Mahmut Kayımtu , Ertuğrul Fındık
Oyuncular: Büşra Pekin, Alper Kul, Korhan Herduran, Beyti Engin, Seda Türkmen…

Filmin konusu: Yerli komedi filminin konusu; Fırıncının karısının, hal ve hareketlerinden şüphelendiği kocasını izlemesine odaklanıyor.Sakin, kendi halinde bir kadın olan Ferdane ve kocası Mustafa’nın sıradan bir yaşamı varken; maskülen ve kıskanç Mustafa bir anda değişir. Ferdane başta bu değişimin geçeceğini ve kocasının normale döneceğini düşünür ancak konu pek de onun düşündüğü gibi değişdir. Ferdane kendisine yardım etmesi için kardeşi Ramazan’la birlikte kocasının peşine düşer. Olaya başka karakterlerin de karışması ile işler de karmaşıklaşır ve Mustafa, Ferdane ve Ramazan kendilerini bambaşka bir maceranın içinde bulur. 


5) Systemsprenger
Orijinal İsmi: System Crasher
Süre: 110 dk.
Tür: Dram
Yönetmen: Nora Fingscheidt
Senarist: Nora Fingscheidt
Yapımı: 2019 – Almanya
Yapımcı: Peter Hartwig
Oyuncular: Helena Zengel, Albrecht Schuch, Gabriela Maria Schmeide, Lisa Hagmeister, Melanie Straub...

Filmin konusu: Sık sık saldırganlaşan ve öfke sorunu yaşayan 9 yaşındaki Benni’nin bu sorununun çözümü için annesi onu Sosyal Hizmetlere teslim etmekten başka bir çare bulamaz. Ancak küçük Benni annesinden ayrı olmak istememektedir. Bunun da etkisiyle kendisine hiçbir geçici ailenin yanında düzen kuramaz ve öfkesi nedeniyle geri döner. Kaldığı bakımevinden onu getirip götürmekle görevli Micha ile güzel bir bağ kurarlar. Micha, Benni’ye doğanın ve insanlardan uzak olmanın iyi geleceğini düşünür. Bir doğa kampına giderler ve Benni hayatının en güzel 3 haftasını yaşar. Asıl soru kamp dönüşü neler olacağıdır.


6) Sir-Ayet 2
Tür: Korku
Yapımı: 2019 - Türkiye 
Oyuncular: Mehmet Aras, Arzu Suriçi, Betül Akdeniz…

Filmin konusu: Zor günler geçiren ve başka çaresi kalmayan Bilal Ağa, bir anlaşma sonucunda lanetli bir servete sahip olur. Bilal Ağa pişman olur ve anlaşmadan vazgeçmek ister. Ancak bu isteği onun ölümüne sebep olur. Aynı köyde yaşayan iki genç ise, Bilal Ağa’nın altın dişlerine göz diker ve mezarını kazarak, altın dişleri alıp, paraya çevirirler. Lanetin yayılmasına neden olan bu hareket sonrası, virüs bulaşıcı bir hastalık gibi etraflarındaki herkese sirayet edecektir.


7) Vampir İstilası (Red Spring)
Süre: 104 dk.
Tür: Aksiyon, Korku
Yönetmen: Jeff Sinasac
Senarist: Jeff Sinasac
Yapımı: 2017 - Kanada 
Yapımcı: Jeff Sinasac
Oyuncular: Jeff Sinasac, Adam Cronheim, Jonathan Robbins, Elysia White, Lindsey Middleton…

Filmin konusu: Dünya vampirler tarafından istila edilmiştir. Hayatta kalanlardan oluşan bir grup; ölmüş, hayatta kalmış veya arada bit yerlerde takılı kalmış sevdiklerini bulabilmek için bir araya gelir. Bu amaçla istiladan etkilenmemiş gizlenme yerlerini aramaya koyulurlar ancak güvenli gözüken yerler, birbirine ihanet edebilecek insanlarla dolu olduğunda pek de güvenli olmayabilir... >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum