Bu hafta vizyona giren filmler- 24 Mayıs 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 24 Mayıs 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 24 Mayıs 
24 Mayıs 2019 - 22:21 - Güncelleme: 31 Mayıs 2019 - 20:41
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 1 yerli ve 1’i animasyon 4 yabancı olmak üzere 6 yeni film girdi.

İşte 24 Mayıs’ta vizyona giren filmler; 

1) Karanlık Lanet 
Tür: Dram , Fantastik , Korku
Yapımı: 2018 - Avustralya
Süre: 95 dk.
Yönetmen: Justin P. Lange,  Klemens Hufnagl
Senaryo: Justin P. Lange
Yapımcı: Danny Krausz,  Florian Krügel
Oyuncular: Nadia Alexander, Toby Nichols, Karl Markovics, Sarah Murphy-Dyson, Dan Beirne…

Filmin konusu: Polis tarafından her yerde aranmakta olan suçlu Jozef Hofer kimsenin pek uğramadığı Devil's Den ormanına doğru yol alır. Orada izini kaybettireceğini düşünen Jozef çok geçmeden ormanda takip edildiğini anlar.


2) Sınır (Gräns) 
Tür: Dram , Fantastik , Romantik
Yapımı: 2018 - İsveç ,  Danimarka
Süre: 101 dk.
Yönetmen: Ali Abbasi (i)
Senaryo: Ali Abbasi (i),  Isabella Eklöf
Oyuncular: Eva Melander, Eero Milonoff, Viktor Åkerblom, Jörgen Thorsson, Andreas Kundler…
 
Filmin konusu: Sınır, tuhaf bir kadın olan Tina'nın, kendisi kadar tuhaf bir adamı takıntı haline gitirmesi sonucu yaşananları konu ediyor. Tina, gümrük memuru olarak çalışan genç bir kadındır. Hem iş arkadaşları hem de çevresindekiler onun tuhaf biri olduğunu düşünür. Fakat Tina ne kadar tuhaf olsa da işinde oldukça başarılıdır. Genç kadın, altıncı hissi sayesinde kaçakçıları kolayca ortaya çıkarır. Tina'nın bir gün gizemli bir adam olan Vore ile karşılaşması işlerin karmaşık bir hale gelmesine neden olur. Adamın bir şeyler sakladığından şüphelenen Tina, bunun üzerine gitmeye karar verir. İçgüdülerine güvense de adam ile ilgili herhangi bir şey ispatlayamayan Tina, zamanla bu durumu takıntı haline getirir.  Bu olay Tina’nın hayatını sorgulayıp gerçeklerle yüzleşmesine neden olur.


3) Şeytanın Kapısı (The Devil's Doorway)
Tür: Korku
Yapımı: 2018 - İngiltere
Süre: 76 dk.
Yönetmen: Aislinn Clarke
Senaryo: Aislinn Clarke
Oyuncular: Lalor Roddy, Ciaran Flynn, Helena Bereen, Lauren Coe…

Filmin konusu: Rahip Thomas Riley ve Rahip John Thornton, tuhaf bir olayı araştırmak üzere Vatikan tarafından İrlanda'ya gönderilir. Günahkar kadınların kefaret ödemek üzere çalıştıkları Rahibeler tarafından işletilen bir çamaşırhanedeki Meryem Ana heykellerinden birinin kan ağladığına dair iddiayı araştıran Rahip Thornton, soruşturmayı kameraya kaydederler. Manastır bodrumuna zincirlenmiş 16 yaşında hamile bir kadın bulduklarında ise olaylar farklı boyuta taşınacak ve korkunç gerçekle yüzleşecekler.


4) Acemi Kaşifler: Görevimiz Kocaayak (Mission Kathmandu: The Adventures of Nelly & Simon)
Tür: Animasyon , Komedi , Macera
Yapımı: 2017 - Kanada
Süre: 85 dk.
Yönetmen: Nancy Florence Savard,  Pierre Greco
Senaryo: Pierre Greco,  André Morency
Yapımcı: Nancy Florence Savard
Seslendirenler: Guillaume Lemay-Thivierge, Sylvie Moreau, Rachid Badouri, Stéphane Crête, Lise Castonguay…

Filmin konusu: Acemi Kaşifler: Görevimiz Kocaayak, efsanevi bir yaratığın varlığını ispat etmek için zorlu bir maceraya atılan Simon ve Nelly’nin hikayesini konu ediyor. Yerel bir üniversitede asistan olan Simon Picard, kocaayak ile ilgili araştırma yapmaktadır. Simon, kendisine kimse inanmasa da, pek çok ülkede kocaayağı andıran canavarların olduğunu düşünür ve bunu ortaya çıkarmaya karar verir. Bu süreçte bir hayırseverin desteğini alan Simon, teorilerini kanıtlamak için yola koyulmaya hazırlanır. Bu sırada Simon’ın yolu acemi bir dedektif olan Nelly Maloye ile kesişir. Hayatında bir değişiklik arayan Nelly, kocaayağın varlığını ortaya çıkarmak için Simon ile birlikte gitmeye karar verir. Bir kaşifin eski bir günlüğünü rehber alan Simon, Nelly ile birlikte dünyanın yarısını dolaşır. Sonunda kendilerini eski çağlardan kalma bir yerde bulan ikili, efsanevi yaratığın inine doğru ilerlerken, bir dizi tehlike ile karşı karşıya kalır.


5) Aladdin
Tür: Aile, Fantastik, Macera
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: Guy Ritchie
Senaryo: Guy Ritchie,  John August
Yapımcı: Dan Lin,  Marc Platt
Oyuncular: Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Navid Negahban…

Filmin konusu: Disney'in sevilen hikayelerinden olan Aladdin, ünlü İngiliz yönetmen Guy Ritchie'nin yönetmenliğinde live-action olarak tekrar çekiliyor. Filmde Aladdin'in sihirli lambasının cini Genie'ye ünlü aktör Will Smith hayat verecek.  Film, Agrabah pazarlarından yiyecek çalarak geçinmesine rağmen altın gibi bir kalbi olan Aladdin'in hayatını konu alıyor. Aladdin’in hayatı Harikalar Mağarası'nda bulduğu sihirli lamba ve 3 dileğini gerçekleştirecek lamba cini ile tamamen değişir! Aladdin'in, babası tarafından başka biriyle evlendirilmeye zorlanan Prenses Jasmine'e kavuşmaya çalışacağı eğlenceli macerasını izleyeceğiz.


6) Aykut Enişte
Tür: Aile, Komedi
Yapımı: 2019 – Türkiye
Yönetmen: Onur Bilgetay
Senaryo: Cem Gelinoğlu, Giray Altınok
Oyuncular: Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Müfit Kayacan, Ege Kökenli, Lale Başar, Ali Erkazan…

Filmin konusu: Aile özlemi çeken ve yalnızlıktan bunalmış olan Aykut, evlenip yuva kurmak istemektedir. Sevgilisi Nurhan ile hayallerini gerçekleştirmeyi planlayan Aykut’u hiç ummadığı bir durum beklemektedir. Düğüne bir hafta kala tüm birikimini çaldıran Aykut, bir ailenin damadı olma hayali kurarken; bir anda iki ailenin birden damadı olma yoluna girer. İki aile arasında kalan Aykut, bu karmaşanın içinden nasıl çıkacaktır? >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum