Bu hafta vizyona giren filmler- 23 Ağustos

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 23 Ağustos

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 23 Ağustos
23 Ağustos 2019 - 00:04 - Güncelleme: 30 Ağustos 2019 - 01:09
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 1 yerli ve 2’si animasyon 6 yabancı olmak üzere 9 yeni film girdi.

İşte 23 Ağustos’ta vizyona giren filmler; 


1) Bir Zamanlar... Hollywood'da (Once Upon a Time in Hollywood)
Tür: Dram , Komedi 
Süre: 161 dk. 
Yapımı: 2019 - ABD ,  İngiltere
Yönetmen: Quentin Tarantino 
Senarist: Quentin Tarantino 
Yapımcı: Quentin Tarantino , Shannon McIntosh , David Heyman
Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Kurt Russell, Al Pacino…

Filmin konusu: Hippi yükselişinin yaşandığı 1969 yılında geçen Once Upon a Time in Hollywood'da, Western filmlerinin yıldızı Rick Dalton ve dublörü Cliff Booth artık tanımadıkları bir şehirde iş yapmaya çalışmaktadırlar. Dalton'un ünlü komşusu Sharon Tate, Charles Manson ve yandaşlarının işleyeceği korkunç bir suçun kurbanı olurken komşuları olan Dalton ve Booth'un yolları hiç beklemedikleri bir şekilde bu hikayeyle kesişecektir. Ünlü yönetmen Roman Polanski'nin eşi olan Sharon Tate, öldürüldüğü tarihte 8.5 aylık hamileydi.


2) Korku Hikayeleri (Scary Stories to Tell in the Dark)
Tür: Korku 
Yapımı: 2019 - ABD 
Senarist: John August, Marcus Dunstan, Patrick Melton, Guillermo del Toro, Dan Hageman, Kevin Hageman
Yönetmen: André Øvredal 
Yapımcı: Jason F. Brown, Sean Daniel, J. Miles Dale
Oyuncular: Zoe Margaret Colletti, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint, Austin Abrams…

Filmin konusu: Alvin Schwartz'ın korku serisinin beyaz perde uyarlaması olacak Scary Stories to Tell in the Dark'ın senaristleri arasında ünlü yönetmen Guillermo del Toro da yer alıyor. Filmde, bir grup genç, nefes kesici bir şekilde korkunç ölümleri kapsayan birtakım gizemleri çözerek kasabalarını kurtarmak için korkularıyla yüzleşecektir.


3) Kod Adı: Angel (Angel Has Fallen)
Tür: Aksiyon, Gerilim 
Yapımı: 2018 - ABD 
Senarist: Katrin Benedikt , Creighton Rothenberger 
Yönetmen: Ric Roman Waugh
Oyunuclar: Gerard Butler, Morgan Freeman, Lance Reddick…

Filmin konusu: Kod Adı Angel, düzenlenen bir suikastın sorumlusu olarak görülen bir adamın kendisini aklamak için verdiği mücadeleyi konu ediyor. Gizli servis üyesi Mike Banning, Başkan Allan Trumball'un korumalığını yapmakla görevlidir. Başkan Trumball'un hayatını tehdit eden bir Hava Kuvvetleri saldırısının yaşanması, Banning’in hayatının değişmesine neden olur. Banning, Hava Kuvvetleri'nin yaptığı uçuşun ortasında terörist saldırıların hedefi haline gelir. Yaşanan saldırının ardından ise karalama kampanyasının hedefinde Mike Banning vardır. Başkana düzenlenen suikastın sorumlusu olarak gösterilen Banning, gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlıdır. Ancak bunu yapması pek de kolay değildir. Banning, bir yandan saldırının ardındaki isimleri ortaya çıkarmaya çalışırken bir yandan da kendi ajansından ve FBI’dan kaçmak zorunda kalır.


4) Acele Baba Aranıyor (Damien veut changer le monde)
Tür: Komedi
Yapımı: 2019 - Fransa
Yönetmen: Xavier De Choudens 
Senarist: Xavier De Choudens 
Yapımcı: Marc Bordure , Muriel Meynard
Oyuncular: Franck Gastambide, Youssef Hajdi, Patrick Chesnais, Camille Lellouche, Sarkaw Gorany…

Filmin konusu: Acele Baba Aranıyor, Fransa’da yaşayan mülteci çocukların yaşadıkları zorlukları mizahi bir yolla anlatıyor. Damien, ilkokulda öğretmenlik yapan ve sessiz, sakin bir yaşam süren genç bir adamdır. Bir gün, öğrencilerinden Bahzad adında bir çocuğun, ebeveynlerinin geçmişi nedeniyle sınır dışı edileceğini öğrenir. Öğrencisinin sınır dışı edilmesine üzülen Damien, çocuğun ülkede kalması için neler yapabileceğini düşünür. Damien, avukat olan kız kardeşi Melanie’nin de yardımıyla Bahzad’ın babası olduğunu söyleyerek onu nüfusuna geçirir. Damien, Bahzad’ı sınır dışı edilmesini engellese de onun gibi birçok çocuğun olduğunu fark eder. Kurtarılması gereken çocuklar için bir şeyler yapmaya karar veren Damien ve kardeşi Melanie, bürokrasinin sınırlarını zorlamaya başlar.


5) Renkli Penguenler (Penguin Rescue)
Tür: Animasyon 
Yapımı: 2018 – ABD
Senarist: Evan Tramel 
Yönetmen: Evan Tramel

Filmin konusu: Renkli Penguenler, çökmekte olan buzul tabakasında mahsur kalan penguenleri kurtarmakla görevlendirilen araştırmacıların hikayesini konu ediyor. Nick ve Sammy adlı iki sevimli Troll, galaksiler arası uzay araştırmacısıdır. İkili, kendilerine verilecek ilk görevin heyecanı içerisindedir. Küçük bir penguen, çökmekte olan bir buzul tabakasında mahsur kalmıştır. Küçük penguenleri kurtarmakla görevlendirilen Nick ve Sammy’nin, bunun için Dünya adında uzak bir gezegene gitmesi gerekmektedir. Vakit kaybetmeden yola koyulan araştırmacılar, yol boyuncu Dünya’da yaşayan hayvanlar hakkında yeni şeyler öğrenir. Zamana karşı yarışmak zorunda olan Nick ve Sammy, penguenleri kurtarıp gezegenlerine geri dönmeyi başarabilecek midir?


6) Sar Başa 
Tür: Komedi 
Yapımı: 2019 – Türkiye
Yönetmen: Berk Alan
Oyuncular: Alper Rende, Kemal Can Parlak, Ali Biçim, Alparslan Özmol, Bilge Su Işık…

Filmin konusu: Sar Başa, üniversite sınavına bir gün kala hafızasını kaybeden bir gencin yaşadıklarını konu ediyor.Ussal, üniversite sınavlarına hazırlanmakta olan bir gençtir. Moda tasarımcı olmak isteyen abisi, kuzenleri, basketbol antrenörü Kürşad ve müzisyen olmak isteyen Sabri ile aynı evi paylaşan Ussal’ın başına tam da sınavdan önce beklenmek bir şey gelir. Uzun süredir hazırlandığı sınava bir gün kala talihsiz bir olay yaşayan Ussal, hafızasını yitirir. Yaşananlar karşısında ne yapacaklarını şaşıran ekip, Ussal’ın hafızasını geri getirmenin yolunu aramaya başlar. Gençler, bir ümit son yaşadıkları günü tekrar yaşatmaya çalışara Ussal’ın hafızanı geri getirmeye çalışır.


7) Online Vahşet (Framed)
Tür: Korku 
Süre: 80 dk. 
Yapımı: 2017 – İspanya
Senarist: Marc Martinez 
Yönetmen: Marc Martinez
Oyunuclar: Alex Maruny, Joe Manjón, Carlus  Fàbrega, Enric Auquer, José Ruiz García…

Filmin konusu: Online Vahşet, bir uygulama ile milyonlarca insanın önünde işkenceye maruz kalan bir grup gencin hikayesini konu ediyor. Berlin’e yerleşecek olan Alex, gitmeden önce arkadaşları ile bir veda gecesi planlar. Alex’e veda etmek için bir araya toplanan gençler için gece gayet güzel başlar. Ancak bir süre sonra beklenmedik olaylar yaşanır. Framed adındaki bir uygulama ile internet bağlantısı olan herhangi bir mobil cihaz üzerinden canlı yayın yapılabilmektedir. Uygulamada her şey sansürsüz bir şekilde yayınlanmaktadır ve kullanıcılar daha fazla izleyici kitlesine sahip olmak için her şeyi yapmaya hazırdır; şiddet, tecavüz ve daha fazlası. Alex ve arkadaşları da eğlenceli başlayan gecenin sonunda kendilerini Framed’de yayınlanan bir vahşetin içinde bulur. Türlü işkencelere maruz kalan gençlerin görüntüleri, büyük bir etki yaratır. Dakikalar içinde onlarca kullanıcı, gençlere uygulanan vahşeti izlemektedir. Gençler, milyonlarca izleyicinin önünde, kendilerini bu ölüm oyunundan kurtarmayı başarabilecek midir?


8) Ölüm Oyunu: Son Kurban (The Luring)
Tür: Gerilim, Korku 
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: Christopher Wells
Oyunucular: Alex Emanuel, Angela Rambourg, Daniel Martin Berkey, Rick Irwin, Molly Fahey…

Filmin konusu: Ölüm Oyunu: Son Kurban, hafızasını geri kazanmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Garret, henüz on yaşındayken ailesinin Vermont'taki tatil evinde yaşanan travmatik bir olaydan sonra hafızasını kaybeder. Garret’ın onuncu yaş gününde yaşanan olay, onun tüm yaşamını etkiler. Aradan geçen yılların ardından olay gününe ait birkaç anı hatırlamaya başlayan Garret, hafızasından silip attığı bu olayı ortaya çıkarmaya karar verir. Genç adam, hafızasını geri kazanmasına yardımcı olacağına düşündüğü için kız arkadaşı ile birlikte ailesinin tatil evine gitmek için yola koyulur. Ancak Garret’ın hatırlamaya çalıştığı şey, onun hayatının tamamen değişmesine neden olacaktır.


9) Jurassic Hayvanları (Jurassic Bark)
Tür: Animasyon
Süre: 70 dk. 
Yapımı: 2018 - ABD
Yönetmen: Jason Wright 
Seslendirenler: Joachim Cruise, Sam Pitt…

Filmin konusu: Jurassic Hayvanları, dünyayı kurtarmak bir araya gelen Yıldız Pawl ve ekibinin maceralarını konu ediyor. Galaksi büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalınca Yıldız Pawl ve ekibi yeniden bir araya gelir. Kötü bir kedi olan Marlon Butterpaws, galaksiyi yok edecek olan büyük bir planın hazırlığındadır. Elit bir uzay köpeği olan Yıldız Paws ve ekibi, dünyayı içinde bulunduğu tehlikeden kurtarmak için vakit kaybetmeden harekete geçer. Ekip, bir an önce Butterpaws’ı bulup onu durdurmak için zorlu bir mücadeleye girişir. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum