Bu hafta vizyona giren filmler- 20 Temmuz

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 20 Temmuz

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 20 Temmuz
20 Temmuz 2018 - 17:58 - Güncelleme: 27 Temmuz 2018 - 02:13
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 2 yerli, 7 yabancı olmak üzere 9 yeni film girdi.

İşte 20 Temmuz’da vizyona giren filmler;


1) İlk Arınma Gecesi
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Korku
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 97 dk.
Yönetmen: Gerard McMurray
Senaryo: James DeMonaco
Yapımcı: James DeMonaco,  Andrew Form
Oyuncular: Ylan Noel, Lex Scoott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez, Marisa Tomei. 

Filmin konusu: İlk Arınma Gecesi filminde, Amerika'da yapılan birinci arınma gecesine geri dönülüyor. Amerika'daki suç oranını yılın geri kalanında %1'in altına düşürebilmek amacıyla 12 saat boyunca tüm suçlara göz yumulacağı bir gece fikri, psikolojik bir deney olarak sınırlı bir bölgede denenmek üzere ortaya çıkmıştır. Ancak devletin aşırı şiddet yanlısı tutumunu dışlanan kesime yansıtması, deneyin şehir sınırlarını aşıp bir salgın gibi tüm ülke sathına yayılmasıyla sonuçlanacaktır.


2) Pablo Escobar’ı Sevmek
Tür: Biyografi, Dram, Suç
Yapımı: 2017 - İspanya, Bulgaristan
Süre: 123 dk.
Yönetmen: Fernando León de Aranoa
Senaryo: Fernando León de Aranoa
Yapımcı: Europa Corp
Oyuncular: Penelope Cruz, Javier Bardem, Peter Sarsgaard, David Ojalvo, Julieth Restrepo. 

Filmin konusu: Kolombiyalı başarılı gazeteci Virginia Vallejo (Penélope Cruz), bir parti sırasında tanıştığı Pablo Escobar'dan (Javier Bardem) çok etkilenmiştir. Escobar'ın evli olmasına rağmen aralarında bir aşk başlar. Bu sırada Escobar, Medellín'deki fakir halktan olduğu büyük destek sayesinde siyasette hızla yükselmektedir. Ancak Virginia, Escobar'ın asıl gücünün uyuşturucu ticaretinden geldiğini anlamaya başlamıştır. Kolombiya hükümetiyle ABD, Escobar'ı yakalayabilmek için işbirliği yaparken Escobar, emrindeki tüm adamları ve silahlarıyla devlete ve devletin tüm temsilcilerine karşı baş kaldırır. Bütün bunlar, Virginia'yı çok zor durumda bırakacaktır.


3) Korkuluk
Tür: Korku
Yapımı: 2017 - Kanada
Süre: 86 dk.
Yönetmen: Stuart Stone
Senaryo: Stuart Stone,  Adam Rodness
Oyuncular: Hannah Gordon, Mike Taylor, Sammi Barber, Austin Duffy, Maaor Ziv.

Filmin konusu: Bir grup genç, göl kenarına doğru geziye çıkmışlardır. Yol üzerindeki bir mısır tarlası, bu göle ulaşmak için tek yoldur. Ancak bu tekinsiz yerle ilgili korkunç bir gerçeği kısa zamanda öğrenirler. Tarlanın sahibi olan çiftçi, izinsiz girenleri canlı birer korkuluğa dönüştürmektedir.


4) Sibirya 
Tür: Dram, Gerilim
Yapımı: 2018 - ABD, Yunanistan
Yönetmen: Matthew Ross
Senaryo: Scott B. Smith,  Stephen Hamel
Yapımcı: Keanu Reeves,  Gabriela Bacher
Oyuncular: Keanu Reeves, Ana Ularu, Pasha D. Lychnikoff, Molly Ringwald, Alex Paunovie.

Filmin konusu: Amerikalı elmas kaçakçısı Lucas Hill (Keanu Reeves), çok değerli ancak kaynağı belirsiz bir miktar mavi elmasın satışını tamamlamak üzere Rusya'ya gelir. Ancak ortağının çok tehlikeli bir mafya lideri olan Boris Volkov'a (Pasha D. Lychnikoff) sahte elmas satmaya çalışması, Lucas'ın başını büyük derde sokar. Bu sırada burada tanıştığı Katya (Ana Ularu) ile aralarında başlayan aşk, zaten zor olan durumunu iyice karmaşık hale getirecektir.


5) Eski Köye Yeni Adet
Tür: Komedi
Yapımı: 2018 – Türkiye
Yönetmen: Gülistan Acet,  Ferit Karahan
Senaryo: Gülistan Acet,  Ferit Karahan
Yapımcı: Jüli Sanat
Oyuncular: Bülent Emrah Parlak, Füsun Demirel, Burcu Gönder, Nail Kırmızıgül, Gülhan Tekin. 

Filmin konusu: 1990'lı yıllarda Türkiye'nin doğusundaki bir köye, jandarma eşliğindeki sağlık görevlileri gelerek 3'ten fazla çocuğu olan kadınlara spiral takarlar. Amaç, doğum kontrolünü sağlamak olsa da, daha önce hayatlarında böyle birşeyi görmemiş köylüler, ne olabileceği hakkında spekülasyon yaparken sonunda bunun bir mikrofon olduğunda fikir birliğine varılır. 


6) Mamma Mia 
Tür: Komedi, Müzikal
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 114 dk.
Yönetmen: Ol Parker
Senaryo: Ol Parker
Yapımcı: Gary Goetzman
Oyuncular: Amanda Seyfried, Merly Streep, Lily James, Dominic Cooper, Christine Baranski.

Filmin konusu: İlk filmdeki olayların ardından Sophie (Amanda Seyfried) ve Sky (Dominic Cooper) evlenmiş, Yunan adası Kalokairi'de annesi Donna'nın (Meryl Streep) otelinde yaşamlarını sürdürmektedirler. Sophie hamiledir ve kendini hayatında daha önce annesine belki de en yakın hissettiği dönemden geçmektedir. Annesinin yıllar önce adaya ilk geldiği zamanlarda yaşadıklarını merak eden Sophie ile birlikte biz de Donna'nın Kalokairi'deki gençlik yıllarında yaşadıklarına şahit oluyoruz.


7) Fenomen
Tür: Gerilim
Yapımı:2018 - Türkiye
Süre: 96 dk.
Yönetmen: Ercüment Kolay,  Ebubekir Uygur
Senaryo: Ercüment Kolay,  Ebubekir Uygur
Oyuncular: Bora Cengiz, Hümeyra Şare, Vedi İzzi.

Filmin konusu: Aslen doktor olmasına rağmen mesleğini yapmayan İzzet (Vedi İzzi), yazılım ve bilgisayar dünyasını tercih etmiştir. Sarı adlı muhabbet kuşu dışında hiçkimseyle herhangi bir sosyal anlamda iletişim kurmadan yaşamını sürdürmektedir. En büyük tutkusu, sanal alemde kazandığı şöhret ve beğeni miktarıdır. Bir uygulama aracılığıyla sansasyon yaratacak canlı yayınlar gerçekleştirmektedir. Ancak yaptığı son yayın, istediği gibi sansasyonel olduğu kadar ölümcül sonuçlara da neden olacaktır.


8) Kısmet Sevgilim: İlk Şarkı
Tür: Dram, Romantik
Yapımı:2017 - Fransa
Süre: 175 dk.
Yönetmen: Abdellatif Kechiche
Senaryo: Abdellatif Kechiche
Oyuncular: Shain Boumedine, Salim Kechiouche, Ophelie Bau, Hafsia Herzi, LouLuttiau.

Filmin konusu: Genç bir senarist olan Amin (Shaïn Boumedine), yaz tatili için Paris'ten memleketi Sète'e gelir. Gece kulüplerinde, plajlarda gönlünce zaman geçirmektedir. Bu sıralarda bir aşk da yaşamaya başlayan Amin, sonunda bir senaryosunu sinemaya aktaracak bir yapımcıyla tanışır.


9) Kod Adı: Sosisli
Tür: Aksiyon, Komedi
Yapımı: 2018 - Almanya
Süre: 100 dk. 
Yönetmen: Torsten Künstler
Senaryo: Tripper Clancy
Yapımcı: Matthias Schweighöfer,  Marco Beckmann
Oyuncular: Til Schweiger, Mattehias Schweighöfer, Anne Schafer, Lisa Tomaschewsky, Joachim Paul Assböck. 

Filmin konusu: Tecrübeli ve sert polis memuru Luke (Til Schweiger) ile deneyimsiz ancak çok kuvvetli bir hafızası olan Theo (Matthias Schweighöfer), birlikte başkanlık sarayını korumakla görevlendirilmiştir. Nöbetleri gayet olaysız geçerken beklenmedik bir saldırı gerçekleşir ve o sırada orada bulunan Moldova Büyükelçisi'nin kızı Mascha kaçırılır. Bu olay sonrası kovulan ikili, işlerini geri alabilmek için güçlerini birleştirip kaçırılan kızı kurtarmaya karar verir. Ancak bu kaçırılma olayı basit bir fidye talebinden çok daha fazlasını saklamaktadır, bu nedenle birbirine hiç benzemeyen 2 polis başlarını ciddi belalara sokacaktır >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum