Bu hafta vizyona giren filmler- 20 Ekim

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 20 Ekim

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 20 Ekim
20 Ekim 2017 - 08:34 - Güncelleme: 03 Temmuz 2018 - 18:24
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona 3 yerli, biri ortak yapımlı 4 yabancı olmak üzere 7 yeni film girdi.

İşte 20 Ekim’de vizyona giren filmler;


1) Uzaydan Gelen Fırtına ( Geostorm )
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Bilim Kurgu,  Aksiyon,  Gerilim
Süre: 109 dk.
Yönetmen: Dean Devlin
Oyuncular: Gerard Butler, Abbie Cornish, Jim Sturgess,  Alexandra Maria Lara,  Andy Garcia
Senaryo: Dean Devlin
Yapımcı: Dean Devlin,  David Ellison
Diğer Adı: Manyetik Fırtına

Filmin konusu: Dünyadaki iklim değişikliği, insan ırkını tehdit eder hale gelince ülkeler bir araya gelerek Dutch Boy adı verilen bir iklim kontrol sistemi oluşturmuştur. Dünyanın her yerini saran uydulardan oluşan bu sistem doğal afetleri önleme ve hava durumunu kontrol etme görevini 2 yıl başarıyla sürdürdükten sonra yaşanan teknik bir arıza, her şeyi alt üst eder. Dünyanın bir manyetik fırtına sonucunda yok olmasını önlemek için birilerinin uzaya giderek uydulardaki sorunu çözmesi gerekecektir.


2) Süperstar ( Secret Superstar )
Yapımı: 2017 - Hindistan
Tür: Dram,  Komedi,  Müzikal
Süre: 150 dk.
Yönetmen: Advait Chandan
Oyuncular: Aamir Khan,  Zaira Wasim,  Raj Arjun,  Meher Vij,  Harsh Jha
Senaryo: Advait Chandan
Yapımcı: Aamir Khan,  Kiran Rao

Filmin konusu: Günün birinde dünyanın en iyi şarkıcısı olma hayalleriyle yanıp tutuşan, Müslüman bir ailenin 14 yaşındaki kızı Insiya (Zaira Wasim), babasının sürekli engellemeleriyle bir türlü kendini gösterememektedir. Artık umudunu kaybetmişken tanıştığı ünlü müzik direktörü Shakti Kumaar (Aamir Khan), ona kimsenin veremeyeceği şekilde cesaret verir. Ailesinden ve tüm tanıdıklarından habersiz bir şekilde, burka giyerek şarkılarını kaydetmeye ve giderek büyüyen bir hayran kitlesi kazanmaya başlayan Insiya, gizli bir süperstar olmuştur.


3) Bölük
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Dram
Yönetmen: Aytaç Ağırlar
Oyuncular: Kaan Yıldırım,  Hakan Kurtaş,  Alina Boz,  Aykut Akdere,  Selim Akgül
Senaryo: Aytaç Ağırlar
Yapımcı: TAFF Pictures

Filmin konusu: Türkiye'nin farklı yerlerinden gelip askerliğini yapmakta olan bir bölük askerin öyküleri ve dostlukları filmde konu edilecek.


4) Damat Takımı
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Romantik,  Gençlik
Yönetmen: Doğa Can Anafarta
Oyuncular: Furkan Andıç,  Pelin Akil,  Özgürcan Çevik,  Açelya Topaloğlu,  Sarp Can Köroğlu

Filmin konusu: Lise yıllarından beri yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen 5 arkadaş, Yiğit, Ömer, Serdar, Onat ve Can'ın hayatında önemli bir dönüm noktası gelip çatmıştır. Yiğit evlenme kararını açıkladığında, artık liseli gençler olmadıklarının farkına varırlar, yine de düğünden önceki 5 gün, lisedeki anılarını tekrar yaşamaya karar verirler. Ancak lisede gıcık oldukları Besim'le girdikleri iddia sonucu, bekarların düğün gününe dek kendilerine sevgili bulmak zorunda kalmaları, belki de birlikte geçirecekleri son günlere farklı bir boyut katacaktır.


5) İlk Öpücük
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Komedi,  Romantik
Yönetmen: Murat Onbul
Oyuncular: Murat Yıldırım,  Özge Gürel,  Cezmi Baskın,  Hayrettin Karaoğuz,  Beyti Engin
Senaryo: Çağlar Yurt
Yapımcı: Shebnem Askin,  Lucky Red Films

Filmin konusu: Geçirdiği bir kaza nedeniyle hiçbir yeni hatıra edinemeyen, her güne 2 yıl öncesinden tekrar tekrar başlayan Bahar (Özge Gürel), babası ve abisinin büyük özverileri sayesinde hayatına hep aynı 24 saati yaşayarak devam etmektedir. Yaşadığı kasabanın çapkın gençlerinden Hakan (Murat Yıldırım) Bahar'ı görür görmez aşık olmuştur. Ancak genç kadının durumunu öğrenince, ona her gün yeniden kendini sevdirebilmek için aynı özverili yaşamı kabul etmek zorunda kalacaktır.
İlk Öpücük filmi, 2004 yapımı 50 İlk Öpücük filminin resmi bir uyarlaması olarak 2017'nin Nisan ayında çekildi. Filmin çekimleri Mudanya ve Gölyazı civarında yapıldı.


6) Soygun ( Good Time )
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Dram,  Suç
Süre: 99 dk.
Yönetmen: Benny Safdie,  Josh Safdie
Oyuncular: Robert Pattinson,  Jennifer Jason Leigh,  Barkhad Abdi,  Benny Safdie,  Ron Braunstein
Senaryo: Ronald Bronstein,  Josh Safdie
Yapımcı: Terry Dougas,  Paris Kasidokostas Latsis

Filmin konusu: Connie (Robert Pattinson) ve zihinsel sorunları olan kardeşi Nick (Ben Safdie), gerçekleştirdikleri bir soygunun ardından polis tarafından durdurulduğunda, Connie kaçmayı başarır, ancak Nick yakalanarak Rikers Adası'ndaki hapishaneye alınır. Son derece kötü şöhretli bu hapishaneden kardeşini bir an önce çıkarmak isteyen Connie, 10 bin dolarlık kefalet ücretini bulabilmek için her yolu dener, sonunda kardeşinin bir mahkumla kavga edip hastaneye kaldırıldığını öğrenir. Kardeşini hastaneden kaçırmayı düşünen Connie bunu başarır da, ancak kardeşi diye kaçırdığı kişinin başka bir mahkum çıkması işleri iyice karıştırır


7)Bak Şu Leyleğe ( A Stork ‘S Journey )
Yapımı: 2017 - Belçika, ABD, Almanya, Lüksemburg
Tür: Animasyon,  Macera
Süre: 85 dk.
Yönetmen: Reza Memari, Toby Genkel
Seslendirenler: Nicolette Krebitz,  Jason Griffith,  Christian Gaul,  Shannon Conley,  Erica Schroeder
Senaryo: Reza Memari ,  Jeffrey Hylton,  Joe Vitale
Yapımcı: Kristine Knudsen,  Eric Goossens

Filmin konusu: Yumurtadan çıkmadan evvel ailesini kaybetmiş ve bir leylek sürüsünün yanında büyümüş Serçe Richard, kendini bir leylek gibi hissetse de acı gerçek, Afrika'ya yapılacak göçten önce bir kez daha yüzüne vurulmuştur: O bir serçedir ve böyle bir yolculuk için uygun değildir. Bütün ailesi göç ederken arkada tek başına kalan Richard, buna rağmen pes etmez ve bir şekilde Afrika'ya gitmek için yola koyulur. Bu yolda Baykuş Olga ve Muhabbet Kuşu Kiki'nin büyük desteğini alacaktır.
>365/Haber Merkezi


 


YORUMLAR

  • 0 Yorum