Bu hafta vizyona giren filmler- 2 Kasım 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 2 Kasım 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 2 Kasım 
03 Kasım 2018 - 12:36 - Güncelleme: 09 Kasım 2018 - 17:26
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 3 yerli, 4 yabancı olmak üzere 7 yeni film girdi.

İşte 2 Kasım’da vizyona giren filmler;


1) Bohemian Rhapsody 
Tür: Biyografi, Dram
Yapımı: 2018 - ABD, İngiltere
Süre: 134 dk.
Yönetmen: Bryan Singer
Senaryo: Peter Morgan,  Anthony McCarten,  Justin Haythe
Yapımcı: Robert De Niro,  Dexter Fletcher
Oyuncular: Rami Melek, Lucy Boynton, Joseph Mazzello, Mike Myers, Aidan Gillen. 

Filmin konusu: Film, Queen grubunun efsanevi solisti Freddie Mercury'nin Londra'nın Wembley Stadı'nda gerçekleşen unutulmaz 1985 Live Aid konserine giden yıllarını konu ediyor. Filmin prodüksiyon sürecinde yönetmen Bryan Singer, disiplinsiz hareketlerinden dolayı yönetmenlikten azledildi ve yerini Dexter Fletcher aldı. Ancak Amerikan Yönetmenler Birliği kurallarına göre filmlerde tek bir yönetmen adı verilmesi gerektiğinden Bryan Singer'ın adı yönetmen olarak filmde gösterildi.


2) Fındıkkıran ve Dört Diyar (The Nutcracker and the Four Realms)
Tür: Aile, Fantastik, Macera
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 99 dk.
Yönetmen: Lasse Hallström,  Joe Johnston
Senaryo: Ashleigh Powell,  Tom McCarthy
Yapımcı: Mark Gordon,  Larry J. Franco
Oyuncular: Mackenzie Foy, Keira Knightley, Eugenio Derbez, Morgan Freeman, Helen Mirren…

Filmin konusu: Clara (Mackenzie Foy) ölen annesinden kendisine kalan kutunun içinde ne olduğunu öğrenebilmek için can atsa da anahtarı olmadığı merakını giderememektedir. Günün birinde büyülü bir dünyaya adım atar, burada birbirinden değişik yaratıklar vardır. Burada tanıştığı Phillip ile dördüncü diyara gitmeye ve anahtarı bulmaya çalışacaktır.


3) Climax
Tür: Dram, Gizem, Korku, Müzikal
Yapımı: 2018 - Fransa
Süre: 95 dk.
Yönetmen: Gaspar Noé
Senaryo: Gaspar Noé
Yapımcı: Gaspar Noé,  Edouard Weil
Diğer Adı: Psyché
Oyuncular: Sofia Boutella, Alaia Alsafir, Mamadou Bathily, Giselle Palmer, Romain Guillermic…

Filmin konusu: 1990'ların ortalarında 20 genç dansçı, ormanın orta yerindeki bir yatılı okula 3 günlük bir prova için gelir. Burada son bir parti yapmaya karar veren gençler, bir anda kendilerini bambaşka bir atmosferde bulur. Uyuşturucu etkisinde olduklarını fark etseler de bunu onlara kimin yaptığı belli değildir. Bir süre sonra müzikle de birlikte nevrozların etkisine girerler, bazıları cennete uçtuklarını düşünürken çoğu cehenneme adım atmıştır.


4) Tutsak (Bel Canto)
Tür: Dram, Gerilim
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 102 dk.
Yönetmen: Paul Weitz
Senaryo: Paul Weitz,  Anthony Weintraub
Yapımcı: Paul Weitz,  Caroline Baron
Oyuncular: Jullianne Moore, Ken Watanabe, Christopher Lambert, Demian Bichir, Sebastian Koch… 

Filmin konusu: Ünlü soprano Roxanne Coss (Julianne Moore), Güney Amerika'da zengin bir sanayici olan Hosokawa'nın (Ken Watanabe) davetiyle özel bir konser vermektedir. Ancak içeri sızan silahlı kişiler, içeridekileri rehin alır. Gerillalar, tutuklu olan yakınları ve diğer gerillaların salıverilmesini istemektedir. Coss ve diğer üst düzey rehineler ölüm kalım savaşının ortasında kalır, ancak gerilla-polis pazarlığı ilerledikçe, gerillalarla rehineler arasında bir bağ kurulmaya başlayacaktır.


5) İyi Oyun
Tür: Spor, Gençlik
Yapımı: 2018 - Türkiye
Süre: 109 dk.
Yönetmen: Umut Aral
Senaryo: Emre Sirel
Yapımcı: Alper Çağlar,  Hakan Baş
Oyuncular: Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Yiğit Kirazcı, Orkun Işıtmak, Kerem Bursin…

Filmin konusu: Cenk liseyi yeni bitirmiş genç bir çocuktur. Evin yükünü tek başına omuzlayan annesine yardım etmeye çalışan Cenk, yarı zamanlı çalıştığı internet kafede başkaları adına para ile oyun oynar. Fakat bir gün yeni kurulan bir takımın menajeri tarafından keşfedilince kendisini bambaşka bir dünyanın içerisinde bulur. Profesyonel oyun dünyasının içerisinde takım arkadaşları Batu, Naz, JJ, Aslan ve koçları Özer ile birlikte zorlu bir yolculuğa çıkan Cenk turnuvayı kazanmak için çabalar.


6) Ecinni
Tür: Korku
Yapımı: 2018 - Türkiye
Süre: 84 dk.
Yönetmen: Mehmet Sağlam
Senaryo: Mehmet Sağlam
Oyuncular: Batuhan Zeybek, Erol Üzümcü, İlke Ketboğa, Süha Çağrcıcı, Öznur Ulutaş…

Filmin konusu: İletişim Fakültesi'nde okuyan Kadir (Batuhan Zeybek), 15 yıl önce kız kardeşinin anlaşılmaz bir şekilde ortadan kaybolmasının ardından cinlerle iletişime geçmeyi öğrenmiş genç bir adamdır. Bir belgesel çekimi için kadim bir köye sevgilisi Aslı ve 2 diğer arkadaşıyla birlikte giden Kadir, burada yaşadığı bazı olayları köye gelmeden hemen önce yaşadıklarıyla karşılaştırınca ters giden birşeyler olduğunu anlar. Ve yıllar içinde cinlerden öğrendiklerini kullanarak gizemi çözmeye çalışır, ancak beklenmedik sürprizlerle karşılaşır.


7) Dünya Hali
Tür: Komedi, Romantik
Yapımı: 2018 – Türkiye
Yönetmen: Ömer Can
Senaryo: Okan Çil
Yapımcı: Kazım Can,  Esin Can
Oyuncular: Murat Dalkılıç, Melis Sezen, Eren Hacısalihoğlu, Serenay Aktaş, Demet Gül…

Filmin konusu: Aslında Makine Mühendisi olmasına rağmen animatörlük yaparak geçinen, çekingen Serdar (Murat Dalkılıç) çok uzun zamandır bir dergide çalışan Gizem'e (Melis Sezen) büyük bir aşkla bağlıdır. Ancak Gizem onun var olduğundan bile haberdar değildir. En yakın arkadaşları Masal ve Batu'yla girdiği bir iddia sonucunda Gizem'le bir şekilde tanışıp onunla sevgili olabilmeyi aklına koyar. Gizem'in dergide işleyeceği konu filofobi, yani aşık olma korkusudur. Bu nedenle Serdar, kendini bir filofobik biri gibi göstererek Gizem'le tanışmayı başarır. Bu çok önemli adımı atmayı başaran Serdar için işler yine de güllük gülistanlık olmaz, Gizem'in patronu Arda'nın da gözü Gizem'dedir. Bir yandan annesi Halime'nin onu bir an önce evlendirme baskısını da sürekli üzerinde hissetmektedir.  >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum