Bu hafta vizyona giren filmler- 18 Ağustos

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 18 Ağustos

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 18 Ağustos
17 Ağustos 2017 - 18:25 - Güncelleme: 03 Temmuz 2018 - 15:57
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona bir animasyon 1 yerli, 8 yabancı olmak üzere 9 yeni film girdi.

İşte 18 Ağustos’ta vizyona giren filmler;


1) Dangal
Yapımı: 2016 - Hindistan
Tür: Biyografi, Spor
Süre: 169 dk.
Yönetmen: Nitesh Tiwari
Oyuncular: Aamir Khan, Saakshi Tanwar, Fatima Sana Shaikh, Sanya Malhotra, Zaira Wasim
Senaryo: Nitesh Tiwari
Yapımcı: Aamir Khan, Kiran Rao
Diğer Adı: Kushti

Filmin konusu: Güreşte bölgesel olarak birçok başarı kazanmış Mahavir Singh (Aamir Khan) tecrübelerini aktarıp yetiştireceği, Hindistan için uluslararası alanda bir madalya kazanacak bir erkek çocuk sahibi olmayı her şeyden çok istemektedir. Ancak 4 kızı olmasına rağmen hiç erkek çocuğu olmamıştır. Günün birinde kızları Babita ve Geeta'daki potansiyeli farkedince, onları bir erkek gibi güreş müsabakalarına hazırlamaya başlar. Mahavir'in gerçekleştiremediği hayallerini gerçekleştirmek, artık kızlarının elindedir.

Filmde Hint milli güreşçiler Babita Kumari ve Geeta Phogat'ın gerçek öyküleri anlatılıyor.


2) Annabelle: Kötülüğün Doğuşu
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Gerilim, Korku
Süre: 109 dk.
Yönetmen: David Sandberg
Oyuncular: Miranda Otto, Stephanie Sigman, Lulu Wilson, Talitha Bateman, Anthony LaPaglia
Senaryo: Gary Dauberman
Yapımcı: James Wan, Peter Safran
Diğer Adı: Annabelle 2

Filmin konusu: Oyuncakçı Samuel (Anthony LaPaglia) ve eşi Esther (Miranda Otto), lanetli bebek Annabelle'i kilitledikten sonra büyük evlerini Rahibe Charlotte ve yanındaki yetim kız çocuklarına açarlar. 12 yıl önce kaybettikleri küçük kızlarının acısını bu şekilde hafifletmeyi düşünmüşlerdir. Ancak bu tam da Annabelle'in aradığı fırsattır, şeytani güçleriyle Janice'i (Tabitha Bateman) etkisi altına alır ve evdeki herkes için korku dolu gün ve geceler böylece başlar.


3) Belalı Tanık
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Aksiyon, Komedi
Süre: 118 dk.
Yönetmen: Patrick Hughes
Oyuncular: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Gary Oldman, Elodie Yung
Senaryo: Tom O'Connor (i)
Yapımcı: David Ellison, Mark Gill

Filmin konusu: Dünyanın en iyi korumalarından olan Michael Bryce (Ryan Reynolds), daha öncekilerle hiçbir alakası olmayan bir iş alır: Tıpkı kendisi gibi alanının en iyilerinden olan tetikçi, aynı zamanda eski düşmanı Darius Kincaid'i (Samuel L. Jackson) Londra'dan alıp Lahey'deki Uluslararası Adalet Divanı'na kadar sağ salim götürmesi için görevlendirilmiştir. Ancak bu görev çok zorlu olacaktır, çünkü tetikçiyi susturmak isteyen çok tehlikeli bir diktatör, yol boyunca onlarca adamıyla peşlerinden ayrılmayacaktır.


4) Avcı’nın İntikamı 
Yapımı: 2017 - ABD, İspanya, Almanya
Tür: Aksiyon, Gerilim
Süre: 91 dk.
Yönetmen: Jonathan Mostow
Oyuncular: Sam Worthington ,  Odeya Rush ,  Allen Leech ,  Verónica Echegui ,  Amy Landecker
Senaryo : Paul Leyden ,  Oren Moverman
Yapımcı : Paul Leyden ,  Navid McIlhargey
Diğer Adı : For the Dogs

Filmin konusu: Üst düzey bir kiralık katil olan Lucas (Sam Worthington) son aldığı işte genç bir kızı, Ella'yı (Odeya Rush) öldürmeyi kabul etmiştir. Ancak Ella, tüm ailesini kaybetmiş ve yapayalnız bir gençtir. Lucas onu öldürmekten vazgeçerek, ailesini öldürenlerin peşine düşmeyi tercih eder. Artık ikisinin de hayatı tehlikededir ve Ella'nın ailesini katledenleri adalete teslim etmek, tek kurtuluş yoludur.


5) Semur: Şeytanın Kabilesi
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen: Gökhan Aksu
Oyuncular: İpek Erdem, Balamir Emren, Tekin Temel, Murat Ercanlı, Aydan Çakır
Senaryo: Gökhan Aksu
Yapımcı: Ayhan Ulam

Filmin konusu: Merve'nin çocukluğu, annesini kıskanan teyzesinin yaptırdığı büyü yüzünden zorluklarla geçse de, bir hoca büyüyü çözünce sonrasında mutlu bir hayatı olur, üniversitede tanıştığı Ozan ile evlenir. Bir süre sonra teyzesi vefat eder. Merve, çok kötü anılarının olduğu cenaze evine gitmeyi hiç istemese de annesinin yoğun ısrarıyla karşılaşınca zor bir karar vermek durumunda kalır.


6) B Planı
Yapımı: 2016 - Almanya
Tür: Aksiyon
Süre: 98 dk.
Yönetmen: Ufuk Genç,  Michael Popescu
Oyuncular: Can Aydın, Cha-Lee Yoon, Phong Giang, Eugene Boateng, Julia Dietze
Senaryo: Rafael Alberto Garciolo
Yapımcı: Ufuk Genç, Oliver Thau
Diğer Adı: B Planı: Yemişim A Planını

Filmin konusu: Dövüş sanatlarında ustalaşmış farklı kökenlerden gelen ancak Berlin'de yaşayan dört arkadaş, günün birinde bir film çekimine katılmak için gittikleri mekanda acımasız bir mafya liderinin kucağına düşerler. İçlerinden birini esir alan mafya lideri, Gabriel adında başka bir gangstere ait çok değerli bir parçayı çalmalarını ister, aksi takdirde arkadaşları ölecektir. Zamana karşı yarışan 3 kafadar, kendilerini tehlikeli bir komplonun ortasında bulurlar.


7) Açık Deniz 3: Kafes Dalışı
Yapımı: 2017 - Avustralya
Tür: Dram, Gerilim, Korku
Süre: 80 dk.
Yönetmen: Gerald Rascionato
Oyuncular: Joel Hogan, Josh Potthoff, Megan Peta Hill, Pete Valley, Christopher Callen
Senaryo: Gerald Rascionato
Yapımcı: Rana Joy Glickman, Gerald Rascionato
Diğer Adı: Under the Deep

Filmin konusu: Ekstrem aktivitelerin gösterildiği bir şov programına katılmak isteyen 3 arkadaş, bunun için kafes içinde köpekbalıklarıyla dolu okyanusa dalıp bu deneyimin her anını kameraya almaya karar verir. Ancak dalışa başlaaycakları sırada yükselen dalgalar, içinde bulundukları tekneyi batırınca okyanusun ortasında köpekbalıklarıyla başbaşa kalırlar. Bu ölüm kalım savaşında kurtarılmayı bekledikleri saatleri, yine ellerindeki kamera kaydedecektir.


8) Doraemon: Buz Devri Macerası
Yapımı: 2017 - Japonya
Tür: Animasyon
Süre: 101 dk.
Yönetmen: Atsushi Takahashi
Seslendirenler: Tomokazu Seki, Wasabi Mizuta, Yumi Kakazu, Megumi Oohara, Subaru Kimura
Senaryo: Atsushi Takahashi

Filmin konusu: Robot Kedi Doraemon, Nobita ve diğer arkadaşlarını yazın dayanılmaz sıcaklarında biraz serinletmek için Güney Kutbu'nda bir buzdağına götürür. Burada bir park yapıp keyifli zaman geçiren gençler, gizemli bir yüzük keşfederler. Yüzüğün Antarktika'da 100.000 yıl önce gömüldüğünü anladıktan sonra Antarktika'ya giderler ve burada antik bir şehrin donmuş kalıntılarını bulurlar. Gizemi çözebilmek için 100.000 yıl öncesine zaman yolculuğu yapan kahramanlarımız, dünyayı tamamen donmaktan kurtarmak gibi zor bir işi halletmek zorunda kalırlar.


9) Son Portre
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Biyografi, Dram
Süre: 90 dk.
Yönetmen: Stanley Tucci
Oyuncular: Geoffrey Rush, Armie Hammer, Clémence Poésy, Tony Shalhoub, Sylvie Testud
Senaryo: Stanley Tucci
Yapımcı: Ilann Girard, Gail Egan

Filmin konusu: Paris'e kısa bir ziyaret amacıyla gelen Amerikalı yazar James Lord (Armie Hammer) İsviçreli ressam ve heykeltraş Alberto Giacometti'nin (Geoffrey Rush) ricasını kırmaz ve bir tablosu için poz vermeyi kabul eder. Ancak çok kısa sürmesi gereken bu iş giderek uzar. Zaman geçtikçe ve ortaya somut birşeylerin çıkmadığını gördükçe öfkesine hakim olmakta zorlanan Lord, zamanla dahilerin kafalarının normal insanlardan biraz farklı çalıştığını yeniden anlayacaktır. >365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum