Bu hafta vizyona giren filmler- 17 Mayıs 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 17 Mayıs 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 17 Mayıs 
17 Mayıs 2019 - 19:11 - Güncelleme: 24 Mayıs 2019 - 22:45
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 3 yerli ve 2’si animasyon 6 yabancı olmak üzere 9 yeni film girdi. Merakla beklenen “John Wick” filmi de bir gün öncesinden beyaz perdedeki yerini aldı.

İşte 17 Mayıs’ta vizyona giren filmler; 


1) John Wick 3: Parabellum
Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç
Yapımı: 2019 - ABD
Süre: 130 dk.
Vizyon Tarihi: 16 Mayıs 2019
Yönetmen: Chad Stahelski
Senaryo: Derek Kolstad
Yapımcı: Basil Iwanyk
Oyuncular: Keanu Reeves, Halle Berry, Asia Kate Dillon, Jason Mantzoukas, Laurence Fishburne…

Filmin konusu: John Wick (Keanu Reeves), 14 milyon dolar değerindeki bir açık kontrat nedeniyle herkesin hedefi haline gelmiştir. Üstelik bu kontratı imzalayan kişiyi de öldürmüştür. Normal şartlarda çoktan öldürülmüş olması gerekirken bütün bu suçları işlediği Continental Hotel'den kaçması için otelin müdürü Winston ona 1 saat verir. Bütün haklarından yoksun kalan John Wick, New York'tan sağ çıkabilmek için elindeki imkanları sonuna kadar zorlayacaktır.


2) İçerdekiler 
Tür: Dram
Yapımı: 2018 - Türkiye
Süre: 115 dk.
Yönetmen: Hüseyin Karabey
Senaryo: Hüseyin Karabey
Yapımcı: Caner Cindoruk,  Hüseyin Karabey
Oyuncular: Caner Cindoruk, Görkem Mertsöz, Settar Tanrıöğen, Gizem Soysaldı

Filmin konusu: Bir öğretmen, darbe döneminde mevcut iktidarın söylemine karşı bir bildiri dağıttığı gerekçesiyle gözaltına alınır ve tutuklama kararı olmaksızın siyasi şube başkomiseri tarafından 185 gün boyunca baskı altında sorgulanır. Eşiyle görüşme şansını yakaladığında, karşısına çıkan baldızı olunca, psikolojik boyuta geçilir. İzleyici, kimin hangi durumda haklı ya da haksız olabileceğini sorgulamaya başlar.  


3) Napszállta (Gün Batımı)
Tür: Dram
Yapımı: 2018 - Macaristan
Süre: 144 dk.
Yönetmen: László Nemes
Senaryo: László Nemes,  Matthieu Taponier,  Clara Royer
Oyuncular: Juli Jakab, Vlad Ivanov, Marcin Czarnik, Evelin Dobos, Judit Bardos…

Filmin konusu: 1. Dünya Savaşı'nın eşiğindeki Macaristan'da genç Irisz Leiter (Juli Jakab), bir zamanlar rahmetli anne ve babasına ait olan ünlü bşr şapka dükkanında çalışabilmek için Budapeşte'ye gelir, ancak dükkanın yeni sahibi onu reddeder. Geçmişindeki bilinmeyenleri ortaya çıkarıp kanıtlayabilecek tek kişi olan Kálmán Leiter adında bir adamın peşine düşen Irisz, Budapeşte'nin en karanlık köşelerinde bu adamı bulmak için sokak sokak dolaşmaya başlar.


4) Uglydolls
Tür: Animasyon , Komedi , Macera
Yapımı: 2019 - ABD
Yönetmen: Kelly Asbury
Senaryo: Larry Stuckey,  Blaise Hemingway
Yapımcı: Robert Rodriguez,  Jane Hartwell
Seslendirenler: Emma Roberts,  Janelle Monáe,  Nick Jonas,  Gabriel Iglesias,  Pitbull

Filmin konusu: Uglyville kasabasında yaşayan Uglydolls halkının günleri hep mutlu ve enerjik geçmektedir. Aralarındaki özgür ruhlu Moxy, neşeli günler geçiriyor olsa da kasabalarındaki dağın diğer tarafında ne olduğunu merak eder ve en yakın arkadaşlarıyla birlikte öğrenmek üzere yola koyulur. Dağın diğer tarafında bambaşka bir dünya keşfeden kafadarları, karşılarındaki şehir adeta büyülemiştir. Fakat oyuncakların geleneksel eğitim gördüğü ve mezun olmalarının ardından kendilerine sevecen bir sahip aramaya başladıkları bu şehir göründüğü gibi değildir.


5) Lanetli Kapı "Paranormal Orman" (Door in the Woods)
Tür: Gerilim , Korku
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: Billy Chase Goforth
Senaryo: Billy Chase Goforth
Yapımcı: Billy Chase Goforth
Oyuncular: David Rees Snell, Jennifer Pierce Mathus, CJ Jones, Mark Landon Smith, John-Michael Fisher…

Filmin konusu: Küçük bir kasabada, normal bir hayat süren ailenin hayatı, orman gezintisine çıktıkları bir günde buldukları bir kapı ile çok değişecektir. Kapıyı bulmalarının ardından türlü şanssızlıklarla hayatları kötüye gitmeye başlayan aile, kapının sırrını merak eder. Bu kapı sadece artık kullanılmayan bir kapı mı, yoksa kimsenin öğrenmek istemeyeceği karanlık bir gerçeğe açılan bir kapı mıdır?


6) Masumiyetin Dayanılmaz Çekiciliği (Blanche-Neige)
Tür: Komedi
Yapımı: 2019 - Fransa
Süre: 112 dk.
Yönetmen: Anne Fontaine
Senaryo: Anne Fontaine
Yapımcı: Nicolas Altmayer,  Eric Altmayer
Oyuncular: Isabelle Huppert, Damien Bonnard, Lou de Laâge, Benoît Poelvoorde, Charles Berling… 

Filmin konusu: Oldukça genç, güzel ve dikkat çekici bir kadın olan Claire, babasından kalan bir otelde üvey annesinin yüzünden hizmetçi gibi çalışmaktadır. Ancak; üvey annesinin sevgilisi, genç kadına aşık olur ve üvey annesi Maud’un, Claire’e bu olayla birlikte hiç tahammülü kalmaz. Üvey annesinden kaçan Claire, kendisine bir barınak bulduğunda 7 prensle karşılaşır ve asıl macera bundan sonra başlar.


7) Ne Olur Gitme
Tür: Dram
Yapımı: 2019 – Türkiye
Yönetmen: Yüksel Torun
Senaryo: Ömer Gecü
Oyuncular: Ümit Acar, Yeşim Salkım, Yusuf Atala, Eren Vurdem…

Filmin konusu: 60’larındaki emekli kiralık katil Kudret, sakin bir hayat sürebilmek için huzurlu, küçük bir kasabaya yerleşir. Kudret eski hayatını arkasında bırakmak istese de, geçmişi onun peşini bırakmamaktadır.


8) Kim Daha Mutlu? 
Tür: Aile , Komedi
Yapımı: 2019 – Türkiye
Yönetmen: Hakan Haksun
Senaryo: Hakan Haksun
Oyuncular: Serenay Aktaş, Ecem Özkaya Üstündağ, Emre Kıvılcım, Ümit Erdim, Hasan Denizyaran…

Filmin konusu: Mutluluğun sırrını evlilikte arayan Bilge; nikah masasına oturmak üzere olan kuzeni Şükran’a gıpta etmektedir. Şükran ise sahip olmadıklarının peşindedir. Her ikisinin gözünde de mükemmel bir evliliğe sahip olan Aylin’in ise bambaşka bir derdi olduğunu kimse bilmemektedir.


9) Bisikletler (Bikes)
Tür: Animasyon
Yapımı: 2018 - İspanya, Çin
Yönetmen: José Manuel García
Senaryo: Michael Maurer
Seslendirenler: Carlos Latre, María Querol, Anabel Alonso…

Filmin konusu: Çok güzel, küçük, şirin bir kasabada rengârenk bisikletler mutlu bir hayat sürmektedir. Kahramanımız Spidi, oldukça cesur, dost canlısı bir dağ bisikletidir ve kasabanın postanesinde çalışmaktadır. Ancak en büyük hayali bir yarış bisikleti olmaktır. Günün birinde efsanevi yarış bisikleti Rak kasabaya geri döndüğünde, Spidi yarış bisikleti olabilmek için Rak’tan yardım ister fakat Rak, Spidi gibi iyi kalpli değildir ve Spidi için başka planları vardır. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum