Bu hafta vizyona giren filmler- 17 Mart

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 17 Mart

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 17 Mart
16 Mart 2017 - 19:36 - Güncelleme: 24 Mart 2017 - 17:13
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 2 yerli, 1’i animasyon 6 yabancı film olmak üzere 8 yeni film girdi.

Merakla beklenen, Yılmaz Erdoğan’ın tiyatro oyununun sinemaya uyarlaması olan ‘Tatlım Tatlım: Haybeden Gerçeküstü Aşk” filmi de beyazperdedeki yerini aldı.
 
İşte 17 Mart’ta vizyona giren filmler;


1) Güzel ve Çirkin
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Fantastik, Müzikal, Romantik
Süre: 129 dk.
Yönetmen: Bill Condon
Oyuncular: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw
Senaryo: Bill Condon, Stephen Chbosky, Evan Spiliotopoulos
Yapımcı: Steve Gaub, David Hoberman
Diğer adı: Beatuy and beast

Filmin konusu: Kendisine yapılan büyü sonucunda korkunç bir yaratığa dönüşen bir prens, şatosunda aynı büyü sonucu konuşan eşyalara dönüşmüş uşakları dışında kimse olmadan yaşamaktadır. 10 yıl içinde kendisine aşık olacak hiçbir kadın çıkmazsa sonsuza dek canavar olarak kalacaktır. Bir gün Maurice adında bir adam şatosuna izinsiz girince yaşlı adamı tutsak alır. Olayı duyan kızı Belle şatoya gelerek babasının özgürlüğü karşılığında şatoda tutsak olmayı kabul eder. Şatodaki eşyalarla ve sonrasında Canavar'la arkadaş olmaya başladıkça korkutucu görüntüsünün altında çok iyi bir kalp taşıdığını öğrenir. Bu sırada Belle'e aşık olan avcı Gaston, Canavar'ı öldürüp Belle ile evlenebilmek için her şeyi yapacaktır.
Jeanne-Marie Leprince de Beaumont'un klasik masalının 2017 uyarlamasında Emma Watson ve Dan Stevens baş rolde oynuyor.


2) Bu Dünyanın Dışında
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Bilim Kurgu, Dram
Süre: 120 dk.
Yönetmen: Peter Chelsom
Oyuncular: Asa Butterfield, Britt Robertson, Carla Gugino, Gary Oldman, B.D. Wong
Senaryo: Peter Chelsom, Allan Loeb, Tinker Lindsay
Yapımcı: John Albanis, Kevin Halloran
Diğer Adı: Out of This World

Filmin konusu: Mars'ta insan kolonisi kurmak üzere yola çıkan bir uzay mekiğindeki astronotlardan birinin hamile olduğu kalkıştan kısa bir süre sonra anlaşılmıştır. Hamile astronot Sarah Elliot, Mars'a iniş yaptıktan hemen sonra bir erkek çocuğu dünyaya getirip ölür. Ekipteki diğer kişiler tarafından büyütülen Gardner Elliot (Asa Butterfield) 16 yaşına geldiğinde yalnızca 14 bilim adamını şahsen tanımış, dünyaya dair okudukları dışında hiçbir bilgisi olmayan ancak son derece zeki ve araştırmacı bir genç olmuştur.

Dünyaya geri gönderilen Gardner, burada büyük bir kültür şoku yaşar. Ayrıca yapılan tıbbi testlerde bünyesinin dünya atmosferine uygun olmadığı anlaşılır. Ancak Gardner, NASA tarafından kendisine tahsis edilen yerden kaçar. İnternette yazışarak tanıştığı ve dünyada tanıdığı tek insan olan Tulsa (Britt Robertson) adlı genç kız ile dünyayı ve yıllarca kendisinde varolduğunu bile bilmediği duyguları keşfetmek üzere bir yolculuğa başlar.


3) Tatlım Tatlım: Haybeden Gerçeküstü Aşk
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Yılmaz Erdoğan
Oyuncular: Büşra Pekin, Serkan Keskin, Bülent Emrah Parlak, Fatih Artman, Şebnem Bozoklu
Senaryo: Yılmaz Erdoğan
Yapımcı: Necati Akpınar, BKM

Filmin konusu: Bir partide tanışan dört çiftin tanışmalarından itibaren geçirdikleri aşamaları mizahi bir dille anlatan Yılmaz Erdoğan'ın oyununun beyazperde uyarlamasında kadro bir hayli zengin olacak. Komedinin yeni nesil sevilen kadınları Gupse Özay, Büşra Pekin, Aylin Kontente ve Şebnem Bozoklu'nun boy göstereceği filmin erkek oyuncu cephesinde de Fatih Artman, Çağlar Çorumlu, Serkan Keskin ve Bülent Emrah Parlak yer alıyor.
Yılmaz Erdoğan imzalı, üç yıl boyunca kapalı gişe oynanan tiyatro oyunu Haybeden Gerçeküstü Aşk'ın sinema uyarlaması, 17 Mart 2017'de gösterime giriyor.


4) Yaşam Kürü
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Dram, Gizem, Korku
Süre: 146 dk.
Yönetmen: Gore Verbinski
Oyuncular: Dane DeHaan, Mia Goth, Jason Isaacs, Celia Imrie, Adrian Schiller
Senaryo: Justin Haythe
Yapımcı: Gore Verbinski, David Crockett
Diğer Adı: A Cure for Wellness

Filmin konusu: İşinde yükselme hırsıyla dolu genç Lockhart (Dane DeHaan), çalıştığı şirketin uzun zamandır tedavide olan CEO'su Bay Pembroke'u geri getirmek üzere İsviçre Alpleri'ndeki bir tedavi merkezine gönderilir. Burada huzur içinde yaşarmış, gizemli bir hastalıktan arınıyormuş gibi görünen insanlar aslında sıradan bir kaplıcadan çok daha fazlası olan bu merkezin büyük bir sırrını örtmektedirler. Lockhart buradan hemen ayrılmak istese de bu kolay olmayacaktır, nitekim o da bu gizemli hastalığa yakalanmıştır ve bir kez hastalığa yakalananların oradan ayrılması mümkün değildir.


5) Kırmızı Kaplumbağa
Yapımı: 2016 - Fransa, Japonya
Tür: Animasyon
Süre: 80 dk.
Yönetmen: Michael Dudok De Wit
Senaryo: Michael Dudok De Wit, Pascale Ferran
Yapımcı: Isao Takahata, Toshio Suzuki
Diğer Adı: The Red Turtle

Filmin konusu: Denizde müthiş bir fırtınaya yakalanan bir adam, fırtınanın bitiminde kendini ıssız bir adada bulur. Hemen buradan kurtulmak için çaba sarfetmeye, bambu ormanından topladığı bambularla kendine sal yaparak kaçma girişimlerine başlar. Ancak yaptığı tüm yolculuklar, göremediği bir yaratık tarafından engellenir. Sonrasında bu yaratığın, büyük bir kırmızı kaplumbağa olduğunu öğrenecektir.
Diyalogsuz animasyon film Kırmızı Kaplumbağa, En İyi Animasyon dalında Oscar adaylığı kazanmıştı.


6) Ben Ölmeden Önce
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Dram, Gizem
Süre: 99 dk.
Yönetmen: Ry Russo-Young
Oyuncular: Zoey Deutch, Halston Sage, Logan Miller, Jennifer Beals, Liv Hewson
Senaryo: Maria Maggenti
Yapımcı: Brian Robbins, Jonathan Shestack
Diğer adı: Before I Fall

Filmin konusu: Lise son sınıfta okuyan Samantha Kingston (Zoey Deutch), bir genç kızın isteyebileceği her şeye sahiptir. Sevdiği bir erkek arkadaşı, iyi arkadaşları vardır, önünde güzel bir gelecek uzanmaktadır. Ancak bir parti çıkışında yaşadığı olay her şeyi değiştirir. O gecenin ardından o son günü tekrar tekrar yaşamaya başlar. Bu döngüden kurtulabilmek için hem kendisini, hem de yakınındakileri saran gizemleri çözmesi gerekecektir.


7) Aquauris
Yapımı: 2016 - Brezilya
Tür: Dram
Süre: 142 dk.
Yönetmen: Kleber Mendonça Filho
Oyuncular: Sonia Braga, Humberto Carrão, Maeve Jinkings, Irandhir Santos, Zoraide Coleto
Senaryo: Kleber Mendonça Filho

Filmin konusu: Artık emeklilik günlerini geçiren müzik eleştirmeni Clara (Sonia Braga), Recife'de şehrin en gözde yerlerinden olan Boa Viagem Plajı'na bitişik Aquarius apartmanındaki evinde hayatını sürdürmektedir. Uzun yıllardır yaşadığı bu apartmanda tek başına yaşamaktadır, nitekim bütün komşuları dairelerini Bonfim Mühendislik Şirketi'ne satmışlardır. Şirketin niyeti, apartmanı yıkarak yerine süper lüks bir rezidans dikmektir. Şirketin tüm tekliflerini reddeden Clara evini satmaz ve yıllardır alıştığı hayat tarzını sürdürmeye çalışır. Ancak binadaki tüm daireleri satın almış olan ve projeye bir türlü başlayamayan şirket, Clara'yı evden çıkarmaya zorlamak için harekete geçecektir.


8) Kuyu
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Korku
Yönetmen: Serdar Bardakçı
Oyuncular: Murat Ercanlı, Mehmet Yaşiru, Dilara Duman, Olgun Tosun
Senaryo: Mehmet Beşir Cengelli
Yapımcı: Serdar Bardakçı

Filmin konusu: Babası Mehmet Efendi'yi beklenmedik bir zamanda kaybeden Ömer, genç ve güzel annesi Melahat ile birlikte dünyada yalnız kalmıştır. Sarıhacılar Köyü'nde yaşayan aile, annenin dikiş işleriyle kazandığı paralarla geçinmeye çalışmaktadır. Yaşından daha olgun ve cesur tavırlar sergileyen Ömer, öğretmenlerinin istediği bir olay üzerine Kuyulu Köyü'nün delisi olarak da bilinen Kambur Ali'nin gizemli hayatını araştırmaya başlar. Ancak bu ödev, Ömer'in boyunu ve cesaretini aşacaktır.  >365/Haber Merkezi


 


YORUMLAR

  • 0 Yorum