Bu hafta vizyona giren filmler- 16 Ağustos  

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 16 Ağustos  

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 16 Ağustos  
16 Ağustos 2019 - 14:15 - Güncelleme: 26 Ağustos 2019 - 19:44
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 1 yerli ve 1’i animasyon 6 yabancı olmak üzere 7 yeni film girdi.

İşte 2 Ağustos’ta vizyona giren filmler;


1) Angry Bird Filmi 2
Tür: Animasyon, Komedi
Yönetmen: Thurop Van Orman
Yapımı: 2019 – ABD
Seslendirenler: Yekta Kopan, Aysun Topar, Özlem Abacı…

Filmin konusu: Sevilen bilgisayar oyunundan beyazperdeye uyarlanan Angry Birds filminin devam halkası olan yapımda, uçamayan kuşlar ve yeşil domuzların yaşadığı maceralar konu ediliyor. Kuş ve Domuz adaları büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Yaşadıkları yeri korumak için harekete geçen Red, Chuck, Bomba ve Yüce Kartal bir süper takım oluşturmaya karar verir. Chuck’ın kız kardeşi Silver’ı da takıma alan ekip, istikrarsız bir ateşkes başlatmak ve yurtlarını kurtarmak için domuz Leonard, asistanı Courtney ve teknik uzman domuz Garry ile de iş birliği yapar. Güçlerini birleştiren ekip, tehlike altında bulunan yurtlarını kurtarabilecekler midir?


2) Sesinde Aşk Var
Tür: Romantik
Yönetmen: Osman Taşçı 
Yapımı: 2019 – Türkiye
Senarist: Tufan Bora
Oyuncular: Burak Tozkoparan, Hayal Köseoğlu, Deniz Barut, Feride Çetin, Mine Çayıroğlu, Gizem Güneş, Mert Denizmen, Cezmi Baskın…

Filmin konusu: Sesinde Aşk Var, hayatına yön vermesi gereken bir dönemde aşık olması ile tüm dengesi bozulan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. 17 yaşındaki Deniz, anne ve babasını küçük yaşta kaybetmesinin ardından dedesi ile birlikte büyeyen genç bir kızdır. Hayattaki en büyük zevki şarkı söylemek olan Deniz, dedesi Şükrü'nün geçmişinde yaşadığı travma sonrası kendisine yağtığı baskı ile bu yeteneğinden uzaklaşarak kendisini dersine verir. Ancak onun yaşama okula yeni gelen Rüzgar adındaki bir öğrenci ile tanışması ile bambaşka bir hal alır. Deniz, elinden gitarı düşmeyen bir genç olan Rüzgar sayesinde hayatında gerçekten yapmak istediği şeyi keşfetme yolculuğuna çıkar. Ancak bu süreç, dedesinin rahatsızlığının tetiklenmesine neden olur. Dedesi ve müzik tutkusu arasından sıkışıp kalan Deniz, hayatının en zor kararını vermek üzereyken geçmişi ile ilgili büyük bir sır öğrenir. Bu sır her şeyin bir anda tersine dönmesine neden olur.


3) Gece Kuşu
Süre: 103 dk.
Tür: Komedi 
Yönetmen: Nisha Ganatra 
Senarist: Mindy Kaling 
Yapımı: 2019
Oyuncular: Emma Thompson, Mindy Kaling, John Lightgow, Hugh Dancy, Reid Scott, Denis O’Hare…

Filmin konusu: Gece Kuşu, kadın düşmanı olmakla suçlanan gece yarısı talk show programı sunucusu Katherine Newbury’nin hikayesini konu ediyor. Katherine Newbury, gece yarısı talk show programının öncüsü ve efsanevi isimlerinden biridir. Kariyerinin zirvesinde olan Newbury, kadınlardan nefret eden bir kadın olmakla suçlanmaktadır. Hakkındaki iddiaların başarısına gölge düşürmesini istemeyen Katherine Newbury, çıkan söylentilerin doğru olmadığını kanıtlamaya karar verir. İnsanlara, kadınlardan nefret etmediğini göstermek isteyen Newbury, tamamı beyaz ve erkeklerden oluşan ekibine, kadın bir çalışan dahil etmeye karar verir. Yazarlar ekibine kadın sesi eklemek isteyen Newbury, yapılan çeşitli görüşmelerin ardından siyahi bir kadın olan ve daha önce bir kimya tesisinde kalite kontrolü yapan Molly’yi işe alır. Yeni işi için oldukça heyecanlı olan Molly, ofiste sadece çeşitlilik getirmek için bulunmadığını kanıtlamak için var gücüyle çalışır. Newbury, başlarda Molly’nin varlığından rahatsız olsa da, Molly'nin ünlü sunucunun gittikçe düşen reytinglerini yükseltmek ve kariyerini canlandırmak için verdiği çaba iki kadının birbirlerine git gide ısınmasına neden olur.


4) Sır Tutabilir misin?
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Elise Duran
Senarist: Sophie Kinsella, Peter Hutchings 
Yapımı: 2018
Oyuncular: Alexandra Daddario, Tyler Hoeclin, Kimiko Glenn, Laverne Cox, Sunita Mani…

Filmin konusu: Uçağın düşeceğini zannedip yanında oturan adam tüm sırlarını döken genç bir kadının başına gelenleri konu ediyor. Genç bir kadın olan Emma’nın uçak korkusu vardır ve bir iş seyahatinden döndüğü sırada büyük bir paniğe kapılır. Uçakta yaşanan hafif sarsıntılar sonucu uçağın düşmek üzere olduğunu düşünen Emma, ölmeden önce kendisine sakladığı sırları paylaşmak ister. Son anlarını yaşadığını düşünen Emma, yanında bulunan adamın bir yabancı olduğunu düşünerek ona en özel sırlarını anlatır. Ancak tüm sırlarını anlattığı adam aslında ona pek de yabancı değildir. Genç kadın işe gittiğinde tüm sırlarını döktüğü adamı karşısında görünce oldukça şaşırır. Hayatına dair birçok şey bilen adamın şirketinin genç CEO’su Jack olduğunu öğrenen Emma için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.


5) Kaçış Oyunu
Tür: Korku, Gerilim 
Yönetmen: Jacques Kluger
Senarist: Franck Tihilliez, Jacques Kluger
Yapımı: 2019 
Oyuncular: Charley Palmer Rothwell, Roxane Mesquida, Marie Zabukovec, Thomas Mustin…

Filmin konusu: Kaçış Oyunu, 'Paranoya' adındaki bir kaçış oyununa katılan iki arkadaşın yaşadıklarını konu ediyor. En büyük kaçış oyunu Paranoya’ya hoş geldiniz. Oyunda sadece iki kural var. Birincisi, oyundaki hiçbir şey gerçek değil, ikincisi ise içinizden biri kişi ölecek. Oyun tutkunu olan Lucas ve Chloe da bu çok özel olan kaçış oyunu Paranoya’ya katılmaya karar verir. İlk bilmeceyi başarıyla çözen ikili, terk edilmiş bir akıl hastanesine götürülür. Korkutucu bir ormanın içindeki bu yerde kendileri gibi finale kalan dört oyuncu daha vardır. Oyuncular, kapatıldıkları yerden kurtulup oyunu tamamlamanın yolunu aramaya başlar. Ancak çok geçmeden içlerinden sadece bir kişinin oradan sağ çıkacağını anlarlar.


6) Alcatraz
Tür: Aksiyon, Polisiye, Dram
Yönetmen: Andrew Jones
Yapımı: 2018 
Oyuncular: Gareth Lawrence, Mark Homer, Patrick O’Donnell, Lee Bane, Derek Nelson…

Filmin konusu: Bir grup tutuklu, silahlı bir hırsız ve gangsterin eşliğinde kaçması imkansız olarak bilinen Alcatraz Hapishanesi'nden kaçmaya teşebbüs ederler. 


7) Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor
Tür: Dramatik Komedi
Yönetmen: Guillaume Canet
Yapımı: 2018 
Oyuncular: François Cluzet, Marion Cotillard, Gilles Lellouche, Laurent Lafitte, Benoit Magimel…

Filmin konusu: Film, yıllar sonra yeniden bir araya gelen insanların hikayesini konu ediyor. Max, hayatına deniz kenarında bir yerde devam etmek için sevdiklerini adında bırakarak yeni hayatına adım atar. Bu durum geçmişte birçok anıyı paylaştığı arkadaşları ile arasına mesafe girmesine neden olur. Max, aradan geçen birkaç yıl sonra doğum gününde büyük bir sürprizle karşılaşır. Yıllardır görüşmediği arkadaşları Max’ın doğum günü için toplanıp evine ziyerete gelmiştir. Üstelik gelenlerin sayısı da bir hayli fazladır. Yeniden bir araya gelmenin heyecanı içinde olan ekip, eski günleri yad ettiğinde kendilerini beklenmedik durumları içerisinde bulur. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum