Bu hafta vizyona giren filmler- 15 Kasım

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 15 Kasım

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 15 Kasım
15 Kasım 2019 - 09:27 - Güncelleme: 23 Kasım 2019 - 21:10
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 5 yerli ve 2’si animasyon 6 yabancı olmak üzere 11 yeni film girdi.

İşte 15 Kasım’da vizyona giren filmler; 


1) Bir Kadın Zaferi
Orijinal İsmi: De Dirigent
Süre: 137 dk.
Tür: Dram
Yönetmen: Maria Peters
Senarist: Maria Peters
Yapımı: 2018 – Hollanda
Yapımcı: Dave Schram
Oyuncular: Benjamin Wainwright, Scott T. Schofield, Seumas Sargent, Annet Malherbe…

Filmin konusu: 1926 yılında geçen filmde 24 yaşındaki Hollandalı Antonia'nın hikayesi anlatılıyor. Genç kadın orkestra şefi olmak istemektedir ancak kimse onun yeteneğine inanmamaktadır. Kaybedecek bir şeyi kalmadığı için şansını bir de kıta Avrupa'da denemek isteyen Antonia çok geçmeden hayatının aşkı ike müzik tutukusu arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.


2) Asfaltın Kralları
Orijinal İsmi: Ford v. Ferrari
Tür: Aksiyon , Biyografi , Dram
Yönetmen: James Mangold
Senarist: Jez Butterworth , John Henry Butterworth
Yapımı: 2019 – ABD
Yapımcı: Lucas Foster , Alex Young
Diğer Adı: Go Like Hell
Oyuncular: Matt Damon, Christian Bale, Jon Bernthal, Caitriona Balfe, Noah Jupe…

Filmin konusu: 1966 yılında düzenlenen Le Mans Yarışı’nda yaşanılan gerçek olayları ışık tutuyor. Henry Ford II ve Lee Iacocca ikilisi, tuhaf ancak kararlı bir grup Amerikalı mühendis ve tasarımcıdan kendileri için özel bir araba yapmaları için istekte bulunurlar. Matt Damon’ın canlandırdığı otomotiv vizyoneri Carroll Shelby  ve Christian Bale ‘in canlandırdığı İngiliz şoförü Ken Miles’ın  başını çektiği ekip, uzun yıllardır pistlerde bir numara olan Ferrari’yi Fransa’da düzenlenen 1966 Le Mans Dünya Şampiyonası’nda yenmek için neler yapabileceklerini düşünmeye ve bu konuda çalışmaya koyulurlar.


3) Ve Sonra Dans Ettik
Orijinal İsmi: And Then We Danced
Süre: 105 dk.
Tür: Dram
Senarist: Levan Akin
Yönetmen: Levan Akin
Yapımı: 2019 – İsveç
Yapımcı: Ketie Danelia
Oyuncular: Ana Javakishvilli, Giorgi Tsereteli, Tamar Bukhnikasvili, Marika Gogichaishvili…

Filmin konusu: And Then We Danced, kendisini keşfetmeye çalışan bir gencin hikayesini konu ediyor. Çocukluğundan itibaren dansa ilgisi olan Merab, bir Gürcü topluluğu ile birlikte çalışır. Tutku ile bağlı olduğu dans ile hayatındaki sorunlarından uzaklaşmayı planlayan Merab, en iyisi olabilmek için hiç yorulmadan çalışır. Ancak onun hayatı, gruplarına yeni bir dansçının dahil olmasıyla bambaşka bir hal alır. Grubun yeni üyesi Irakli’yi başlarda en güçlü rakibi olarak gören Merab, zamanla farklı duygulara kapılır. Irakli’ye karşı farklı hisler beslemeye başlayan Merab, bu süreçte kendisini ve bedenini tanımaya başlar.


4) Gece Gelenler
Süre: 85 dk.
Tür: Korku
Yönetmen: Fuat Yılmaz
Senarist: Fuat Yılmaz
Yapımı: 2019 – Türkiye
Oyuncular: Murat Seviş, Tahsin Dursun…

Filmin konusu: Gece Gelenler'de, şamanik öğlerele desteklenen doğaüstü bir korku hikayesi anlatılıyor.


5) StarDog and TurboCat
Tür: Animasyon
Yönetmen: Ben Smith
Senarist: Ben Smith
Yapımı: 2019 – İngiltere
Yapımcı: Ben Smith
Oyuncular: Gemma Arterton, Bill Nighy, Luke Evans, Nick Frost…

Filmin konusu: StarDog And TurboCat, kaybolan sahibini bulmaya çalışan bir köpek ve kedinin hikayesini konu ediyor. Sadık bir köpek olan Buddy, kedi Felix ile birlikte kaybolan sahibini bulmak için yola koyulur. Macera dolu bu yolculukta Buddy ve Felix sadece arkadaşlığın gücünü öğrenmekle kalmayacak, kendi içlerindeki gücü de keşfedeceklerdir.


6) Ayı Kardeşler: Zamanda Yolculuk
Orijinal İsmi: Boonie Bears: Blast Into The Past
Süre: 90 dk.
Tür: Animasyon , Macera
Yönetmen: Leon Ding
Yapımı: 2019 – Çin

Filmin konusu: Filmde zaman yolculuğu ile ilkel çağlara giden Briar, Bramble ve Vick adlı ayıların macerası anlatılıyor. Üç ayı tarih öncesi tehlikelerden kaçarak sağ salim eve dönmeye çalışırlar.


7) Penguen Pilotlar
Orijinal İsmi: Penguin League
Süre: 74 dk.
Tür: Animasyon
Yönetmen: James Snider
Senarist: B.c. Furtney
Yapımı: 2019 - -

Filmin konusu: Penguen pilotlar Flip ve Zooey, yeni görevlerinde daha önce hiçbir kuşun gitmediği bir yere; uzaya gitmekle yükümlüdürler. Slushy isimli bir uzay gemisi ile seyahat eden ikili, genel merkezdeki Kaptan Stella için bulgular toplamakla görevlidir.    


8) Söz Vermiştin
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Baran Seyhan
Senarist: Baran Seyhan
Yapımı: 2019 – Türkiye
Yapımcı: Baran Seyhan
Oyuncular: Aslı Tandoğan, Şenay Gürler, Emre Karayel, Mazlum Çimen, Levent İnanır…

Filmin konusu: Lilyan ve Nesim, okuldan arkadaşlardır ve yıllar boyunca görüşmemişlerdir. Ancak yıllar sonra tekrar yolları kesişir. Lilyan, lise orkestrasında gitar çalan Nesim'e gizlice hayranlık besliyordur. Şimdi ise geç kalmış aşklarını yaşama imkanı yakalayacaklardır. Aşklarına bir ömür boyu sahip çıkan ve her gün yeniden bu aşkı yaşayan insanların hikayesini paylaşan Söz Vermiştin'de bir müzik yapımcısı olan Nesim, sosyal medyada Lilyan ile karşılaşır. Bu karşılaşmaları ise bir aşka dönüşecektir.


9) Deniz Canavarları
Orijinal İsmi: Sea Monsters 2
Tür: Animasyon
Yapımı: 2018 – ABD

Filmin konusu: Deniz Canavarları, tehlike altındaki şehri ve sevdiklerini kurtarmak için tehlikeli bir maceraya atılan Charlie Chapfin ve Mucus'un hikayesini konu ediyor. Yıl boyunca herkesin heyecanla gelmesini beklediği büyük yarışma günü gelip çatmıştır. Ancak artık bir gelenek haline gelen yarışma Barf ve Big Snot tarafından katledilince, kasabada büyük bir kaos meydana gelir. Charlie Chapfin ve Mucus, şehri, öğretmenlerini, arkadaşlarını ve yeni öğrenci Corallina’yı korumakla görevlendirilir. Charlie Chapfin ve Mucus, tehlike altındaki şehri ve sevdiklerini kurtarmak için okyanusun derinliklerinde tehlikeli bir maceraya atılır.


10) Kraliçe Lear
Orijinal İsmi: Queen Lear
Süre: 84 dk.
Tür: Belgesel
Yönetmen: Pelin Esmer
Yapımı: 2019 – Türkiye

Filmin konusu: 2000'li yılların başında, Mersin'in bir dağ köyünde yaşayan bir grup kadın, bir tiyatro grubu kurup Shakespeare'in ''Kral Lear'' oyununu oynamaya karar verirler. Oyunu ücra dağ köylerinde sahnelemeyi akıllarına koyan kadınlar, yolda karşılaştıkları zorluklarla da yine hep birlikte başa çıkmaya çalışırlar.


11) Güzelliğin Portresi
Tür: Gerilim
Yönetmen: Umur Turagay
Senarist: Pınar Bulut
Yapımı: 2019 – Türkiye
Yapımcı: Necati Akpınar
Oyuncular: Burçin Terzioğlu, Birkan Sokullu, Melisa Şenolsun, Serkan Keskin, Feridun Düzağaç…

Filmin konusu: Yıllardır babası ile görüşmeyen Nisan bir gün aldığı haber ile birlikte babasının evine döner. Yıllar önce laçtığı bu eve geri dönen Nisan, çok geçmden neden buradan kaçtığını da hatırlamaya başlar... Nisan artık kendisini ve sevdiklerin korumak adına evde yaşanan gizemli olayları çözmek zorundadır. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum