Bu hafta vizyona giren filmler- 15 Eylül

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 15 Eylül

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 15 Eylül
15 Eylül 2017 - 11:18 - Güncelleme: 03 Temmuz 2018 - 16:59
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona bir animasyon 4 yerli, 4 yabancı olmak üzere 8 yeni film girdi.

İşte 15 Eylül’de vizyona giren filmler;


1) O (It)
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Gerilim, Korku
Süre: 135 dk.
Yönetmen: Andrés Muschietti
Oyuncular: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Jeremy Ray Taylor, Finn Wolfhard
Senaryo: Cary Fukunaga, Chase Palmer, Gary Dauberman
Yapımcı: Roy Lee, Seth Grahame-Smith

Filmin konusu: Maine'in küçük bir kasabasında yaşayan yedi çocuk, hayatın problemleri, zorbalar ve Pennywise adındaki palyaço şeklini alan canavarla yüzleşmek zorunda kalırlar.
Stephen King'in ünlü romanı 'It' 1990'dan sonra yeni uyarlamasıyla 15 Eylül 2017'de Türkiye'de gösterime girdi.

Filmin prodüksiyon sürecinin başlangıcında yönetmenliğini Cary Fukunaga'nn üstleneceği düşünülüyordu, ancak bütçe konusundaki anlaşmazlıklardan ötürü 2015 Mayıs'ında projeden ayrıldı. Sonrasında projenin başına Andrés Muschietti geçti ve çekimler 2016 Haziran ayında başladı.


2) Suikastçı (American Assassin)
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Aksiyon, Gerilim
Süre: 111 dk.
Yönetmen: Michael Cuesta
Oyuncular: Dylan O’Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, Taylor Kitsch, Shiva Negar
Senaryo: Edward Zwick, Marshall Herskovitz, Michael Finch
Yapımcı: Nick Wechsler, Lorenzo Di Bonaventura

Filmin konusu: Çocukluk yıllarında anne ve babasını bir trafik kazasında, yllar sonra da kız arkadaşını bir terörist saldırıda yitirmiş 23 yaşındaki Mitch Rapp'in (Dylan O'Brien) hayattaki tek amacı, sevgilisinin ölümüne neden olarak örgütü ve onun liderini öldürmektir. Bu amaçla çok sıkı çalışan Mitch, CIA'in gizli servisine girmeyi başarır. Burada tecrübeli ajan Stan Hurley (Michael Keaton), Mitch'in eğitimiyle görevlendirilir. İkili, başlayan terörist saldırıların izini sürerek Orta Doğu'da başlayan kaosu çözmek için tehlikeli bir mücadeleye girişecektir.
Suikastçi filmi, Vince Taylor'ın 2010'da yazdığı American Assassin adlı çok satan kitaptan uyarlandı.


3) Korkacak Bi’şey Yok
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Burak Donay
Oyuncular: Rukiye Gül, Özgür Esat Şentürk, İbrahim Vurmaz, Burak Aydın, Ahu Seda
Yapımcı: Burak Donay
Diğer Adı: Korkacak Bir Şey Yok

Filmin konusu: İstanbul'da yaşayan ve aklı fikri kısa yoldan parayı vurmak olan mahallenin bıçkın delikanlısı Serkan, maddi sıkıntısı olmayan arkadaşlarından yapacakları tatili ayarlamak için yüklü bir para alır. Ancak bütün parayı, zaten borçlu olduğu kumar mafyasının masalarında kaybeder. Hemen plan değiştiren Seko, arkadaşlarını Edirne'nin Uzunköprü ilçesine götürür. Burada başlarına maceralı olaylar gelir, nitekim mafya da onların peşine düşmüştür.


4) Kocaayak ve Oğlu (The Son of Bigfoot)
Yapımı: 2017 - Belçika, Fransa
Tür: Animasyon
Süre: 92 dk.
Yönetmen: Ben Stassen,  Jeremy Degruson
Seslendirenler: Onur Kırış, Savaş Pat, Figen Sümeli, Ali Çorapçı, Fatih Özkul
Senaryo: Cal Brunker, Bob Barlen

Filmin konusu: Çocukluktan gençliğe adım atmakta olan Adam, yıllardır görmediği babasını bulabilmek için maceralı bir yolculuğa çıkar. Amacına da ulaşır, ancak babası, Kocaayak adıyla bilinen orman yaratığından başkası değildir. Hayvanlarla konuşabilmek gibi özel güçlere sahip Kocaayak, DNA'sının peşindeki şirketten kendini ve ailesini koruyabilmek için yıllarca saklanmıştır. Ancak Adam'ı takip eden şirket, Kocaayak'ı bulmuştur ve kurtulabilmek için baba ve oğul, ormandaki tüm hayvanlarla birlikte savaşmak zorundadır.


5) Benzersiz
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Gerilim
Yönetmen: İlker Sarı
Oyuncular: Cemal Hünal, Ekin Türkmen, Ebru Sarıtaş, Ruhi Sarı, Selahattin Taşdöğen
Senaryo: İlker Sarı
Yapımcı: Lal Sanat Yapımcılık

Filmin konusu: Benzersiz filminde, kendi halinde bir eczacının yaralanması sonrasında başına gelenler ve yaşamındaki değişiklikler anlatılıyor.


6) Ver Kaç
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Dram, Komedi
Süre: 95 dk.
Yönetmen: Orçun Benli
Oyuncular: Kenan Ece, Bülent Çolak, Fırat Tanış, Aslıhan Güner, Ruhi Sarı
Senaryo: Ali Ersin Kelleci
Yapımcı: Kadir Gülnahar

Filmin konusu: İstanbul'un köklü amatör kulüplerinden olan Kadırgaspor, mahallelinin destek ve fedakarlıklarıyla ayakta durmaya çalışsa da çok zor durumdadır. Burada birlikte büyümüş, yıllardır her şeylerini paylaşmış Sedat (Kenan Ece) ve Fikret (Bülent Çolak) da takıma gönül vermiş iki arkadaştır. Takımın makus talihini yenmesine büyük faydası olacağına inandıkları Hakan adlı bir futbolcuyu transfer etmeye niyetlendiklerinde, mahallenin eskilerinden Tevfik Bey antika arabasını transfer ücreti için satmayı kabul eder. Buna güvenen Sedat, transfer döneminin kapanmasından önce işi bitirebilmeleri için sevdiği kız Nazlı'nın (Aslıhan Güner) abisi Reşat'tan senet karşılığı borç alır. Ancak bir gün arabanın çalınması, Sedat'ı çok zor duruma düşürecektir.


7) Aşk Notları (The History of Love)
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Dram, Fantastik, Romantik
Süre: 134 dk.
Yönetmen: Radu Mihăileanu
Oyuncular: Derek Jacobi, Mark Rendall, Gemma Arterton, Sophie Nélisse, Elliott Gould
Senaryo: Radu Mihăileanu
Yapımcı: Radu Mihăileanu, Xavier Rigault

Filmin konusu: 2. Dünya Savaşı'nda Polonya'nın Almanlar tarafından işgali üzerine Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçmış Leo Gursky (Derek Jacobi), çocukluk yıllarında aşık olduğu, ancak ailesi tarafından yine ABD'ye gönderilmiş Alma'yı hiç unutmamış, başka hiçbir kadını sevmeyeceğine dair kendine söz vermiştir. Ömrünün son yıllarını geçiren Leo ile, annesinin yeniden evlenebilmesi için girişimlerde bulunan genç Alma Singer'ın (Sophie Nélisse) yolları kesişir. Bu esnada çok eskiden yazılmış, ancak yeni ortaya çıkan gizemli bir kitap, hepsinin hayatını derinden etkileyecektir.
Aşk Notları filmi, Nicole Krauss'un 2005 yazdığı The History of Love kitabından uyarlandı.


8) Örümcek
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Dram, Macera, Suç
Süre: 83 dk.
Yönetmen: Sedat Ergen
Oyuncular: Bihter Delüv, Cumhur Sarı, Sedat Ergen, Burak Arslan, Güral Kırgız
Senaryo: Sedat Ergen

Filmin konusu: İki eski sevgili olan Gizem ve Serhat, birbirlerini sevmelerine rağmen imkansızlıklar nedeniyle evlenemeyince ayrılırlar, Serhat da uzaklara gider. Bu dönemde Gizem, Kemal adında biriyle yakınlaşır, ancak Kemal aşırı kıskanç ve zor bir karakterdir. Yine de bir şekilde işler yürürken Kemal'e gelen bir mesajı Gizem'in görmesi, işleri değiştirir. Gizem ve Serhat'ın geçmişte çok sevdikleri bir genç ortadan kaybolmuştur. Olayı çözmek isteyen iki eski sevgili tekrar bir araya gelir, ancak hiçbirşey olmamış gibi davranmaları kolay olmayacaktır. >365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum