Bu hafta vizyona giren filmler- 13 Temmuz

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 13 Temmuz

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 13 Temmuz
13 Temmuz 2018 - 03:45 - Güncelleme: 20 Temmuz 2018 - 18:04
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 2 yerli,  biri animasyon 7 yabancı olmak üzere 9 yeni film girdi.

İşte 13 Temmuz’da vizyona giren filmler;


1) Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation)
Tür: Animasyon, Aile, Komedi
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 97dk.
Yönetmen: Genndy Tartakovsky
Seslendirenler: Adam Sandler,  Selena Gomez,  Kevin James,  Steve Buscemi,  David Spade
Senaryo: Robert Smigel,  Michael McCullers
Yapımcı: Michelle Murdocca

Filmin konusu: Yıllardır otelinden çıkmayarak iyice içine kapanmış Dracula'ya kızı Mavis sürpriz bir tatil ayarlar. Bu lüks ve sadece canavarların bulunduğu tatil gemisine ailenin diğer üyeleri ve Dracula'nın arkadaşları da gelmiştir. Geminin kaptanı Erika'ya aşık olan Dracula'nın keyfi yerindedir. Ancak bilmediği birşey vardır, Erika, Dracula'nın eski düşmanı Van Helsing'in varisidir ve Dracula'yı ve diğer canavarları yok etmenin planlarını yapmaktadır. Diğerlerini bu tuzaktan kurtulabilmek için Mavis'in sorumluluk alması gerekecektir.


2) Terminal
Tür: Dram, Gerilim
Yapımı: 2018 - İngiltere
Süre: 95 dk.
Yönetmen: Vaughn Stein
Senaryo: Vaughn Stein
Yapımcı: Tom Ackerley,  Matthew Jenkins
Oyuncular: Margot Robbie, Simon Pegg, Dexter Fletcher, Max Irons, Mike Myers

Filmin konusu: Adı bilinmeyen bir şehrin tren garında, "Hattın Sonu" adında bir restoranda çalışan güzel garson Annie (Margot Robbie), dışarıdan bakıldığında göründüğünden farklı birşey yaşıyor gibi görünmese de, aslında çok farklı bir paralel hayatı vardır. Annie'nin çalıştığı restorana gelen iki kiralık katil, çok tehlikeli ancak parası bol bir işi kabul ettiklerinde, Annie'nin aslında kim olduğunu ve neler yapabileceğini öğrenecekleri bir maceraya atıldıklarının henüz farkında değildir.


3) Gökdelen
Tür: Aksiyon , Dram , Suç
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 102 dk.
Yönetmen: Rawson Marshall Thurber
Senaryo: Rawson Marshall Thurber
Yapımcı: Dwayne Johnson,  Beau Flynn
Oyuncular: Dwayne Johnson, Poblo Schreıber, Neve Campbell, Chin Han, Roland Mollar.

Filmin konusu: Eskiden FBI'ın rehine kurtarma biriminde çalışmış ve savaşlarda yer almış Will Ford (Dwayne Johnson), bir operasyon sırasında sol bacağını kaybettikten sonra emekliye ayrılmış ve gökdelenler için güvenlik danışmanlığı yapmaya başlamıştır. Çin'de bulunan dünyanın en yüksek binası 'The Pearl' için bir güvenlik araştırması yapması gerektiğinde kendisi de ailesiyle birlikte buraya yerleşerek bizzat gözlem yapma şansı bulur. Ancak binada bariz güvenlik açıkları vardır ve bunlar sonucunda binanın 96. katında bir yangın çıkar. Yangının sorumluluğu Ford'a yüklenir. Will Ford'un hem adını temize çıkarmak, hem de binada mahsur kalan ailesini kurtarabilmek tüm bilgi ve cesaretini son damlasına kadar kullanması gerekecektir.


4) Mary Shelley
Tür: Biyografi , Dram , Romantik
Yapımı: 2017 - ABD ,  İngiltere
Süre:120 dk.
Yönetmen: Haifa Al-Mansur
Senaryo: Haifa Al-Mansur,  Emma Jensen
Yapımcı: Rebecca Miller,  Amy Baer
Oyuncular: Elle Fanning, Dauglas Booth, Maisie Williams, Tom Sturridge, Joanne Froggart.

Filmin konusu:  18. yüzyıl İngiltere'sinde doğmuş 16 yaşındaki Mary Godwin (Elle Fanning), genç ve yetenekli şair Percy Shelley (Douglas Booth) ile tanışınca aralarında hem fazlasıyla tutkulu hem de acı verici bir aşk doğar. Aynı zamanda Mary'nin yazma ve insanlık tarihine unutulmayacak bir eser bırakma isteği de uyanmıştır. İçindeki karanlık tarafı keşfettikçe, kimsenin beklemediği başarıyı tamamlamaya o derece yaklaşacaktır.
Mary Shelley filmi, dünya edebiyatına Frankenstein gibi bir klasiği armağan eden İngiliz yazar Mary Shelley'nin hayatının fırtınalı bir dönemine odaklanıyor.


5) Dehşet Yolu
Tür: Gerilim
Yapımı: 2017 - ABD
Süre: 90 dk.
Yönetmen: Ryûhei Kitamura
Senaryo: Ryûhei Kitamura,  Joey O'Bryan
Yapımcı: Matt Taylor
Oyuncular: Kelly Connaire, Stephanir Pearson, Alexa Yeames, Rod Hernandes, Anthony Kirlew.

Filmin konusu: 6 üniversite öğrencisi, bir arabayla geziye çıkmıştır. Issız bir bölgeden geçerlerken lastikleri patlar, lastik değiştirmek için dışarı çıktıklarında ise bunun bir kaza olmadığını, gizemli bir keskin nişancının hedefi olduklarını anlarlar. Açık alanda, nişancının namlusunun ucunda mahsur kalan gençler, hayatta kalmak için sabırlı ve çok çok dikkatli olmak zorundadırlar.


6) Kapalak Kızı
Tür: Korku
Yapımı: 2018 - Türkiye
Süre: 96 dk.
Yönetmen: Fatih Gürler,  Ramazan Özer
Senaryo: Gurbet Gurur Cantürk
Yapımcı: Fatih Erol,  Sedat Tunç
Oyuncular: Can Yavuz, Arif Durmuş, Alperen Demirtaş.

Filmin konusu: Nova Prospekt'in üyelerinin oynadığı Kapalak Kızı filminde, Giresun'da bir okulda hademelik yapan genç bir kızın öyküsü anlatılıyor.


7) Şeytan Kulesi
Tür: Korku
Yapımı: 2017 - ABD
Süre: 86 dk.
Yönetmen: Andrew Wiest
Senaryo: Andrew Wiest
Yapımcı: Andrew Wiest,  Robert Milo Andrus
Oyuncular: Elizaberh Mouton, Colton Christensen, Cory Dangerfield, Larry Laverty, Shanwn Nottingham.

Filmin konusu: Tom Doherty (Colton Christensen), ıssız bir adadaki deniz feneri ve yanındaki harabe binaların bekçiliği ve yenilenmesi için açılan ilana başvurup kabul edilmiştir. Ancak bilmediği şey şudur, kendisinden başka kimse bu ilana başvurmaya cesaret edememiştir. Yöre halkı tarafından uğursuzluklarıyla bilinen deniz feneri, karanlık güçleri yeni misafirine musallat edecektir.


8) Bende Kal
Tür: Komedi
Yapımı: 2017 – Türkiye
Yönetmen: Utku Uçar
Senaryo: Utku Uçar
Oyuncular: Süheyl  Uygur, Sadi Celil Cengiz, Ruhi Sarı, Peker Açıkalın, Hüseyin Elmalıpınar.

Filmin konusu: Babasından kalan berber dükkanını işleten, müşterilerine tıraş sonrası yaptığı masajlarıyla ünlü Fikret (Süheyl Uygur) için her şey yolundadır. Ancak bir gün dükkanına gelen gelen pazarlamacı Taner (Sadi Celil Cengiz), tüm düzenini alt üst edecektir.

Taner'in zoruyla otomatik bir masaj cihazı alan Fikret, kazara ünlü mafya babası Altan'ın ölümüne neden olur. Cesedi ortadan kaldırmak için koltukçu Rıza'dan (Ruhi Sarı) bulduğu bir koltuğu kullanır. Ancak bu sırada koltuk, büyük yanlışlıklar sonucu düzenbaz muhtar adayı Düzgün Söğüş (Peker Açıkalın) ile birlikte Adana'ya doğru yola çıkar. Üç arkadaş, 2 gün içinde Adana'dan koltuğu alıp İstanbul'a dönmek zorundadır, ancak Adana'da türbe muamelesi görmeye başlamış koltuğu geri almak hiç kolay olmayacaktır.


9) Deniz Kıyısındaki Ev
Tür: Dram
Yapımı: 2017 - Fransa
Süre: 107 dk.
Yönetmen: Robert Guédiguian
Senaryo: Robert Guédiguian,  Serge Valletti
Yapımcı: Robert Guédiguian,  Marc Bordure
Oyuncular: Ariane Ascaride, Jean Pierre Darroussin, Gerrard Meylan, Anais Demoustier, Robinson Stevenin 

Filmin konusu: Oyunculuk yapan Angèle Barberini (Ariane Ascaride), babası ve kardeşlerinin yaşadığı Güney Fransa'daki sahil kasabasında yaşadığı travmatik bir olay sonrası oradan ayrılmış, 20 yıl geri dönmemiştir. Ancak babası Maurice'in felç kalıp durumunun değişmeyeceği ortaya çıkınca mal paylaşımı yapılması gerekir ve Paris'teki Angèle de yıllar sonra buraya döner. 2 erkek kardeşi, emekli işçi Joseph ve babasından kalan restoranı işleten Armand ile uzun bir zaman sonra bir araya gelir. 3 kardeş bir yandan geçmişteki talihsiz olayla yüzleşecek, bir yandan hiç beklemedikleri yeni bir gelişme sonrası geleceği de düşünmek durumunda kalacaktır. >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum