Bu hafta vizyona giren filmler- 12 Nisan 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 12 Nisan 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 12 Nisan 
11 Nisan 2019 - 22:20 - Güncelleme: 20 Nisan 2019 - 19:08
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 1’i ortak 5 yerli ve 1‘i animasyon 4 yabancı olmak üzere 9 yeni film girdi.

İşte 12 Nisan’da vizyona giren filmler;

1) Şipşak Aile(Instant Family)
Tür: Dram , Komedi
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 118 dk.
Yönetmen: Sean Anders
Senaryo: Sean Anders,  Brian Burns
Yapımcı: Sean Anders,  Brian Burns
Oyuncular: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Joan Cusack, Octavia Spencer, Julie Hagerty…

Filmin konusu: Pete ve Ellie, bir aile kurmaya karar verir ve küçük bir çocuk evlat edinmek isterler. Fakat bu istekleri, birbirinden tatlı üç kardeşi görünce değişir. Genç çift, bir günde üç çocuklu bir aile olmuştur ve nasıl ebeveynlik yapılması gerektiğini öğrenmek zorundadır.


2) After
Tür: Dram, Romantik
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: Jenny Gage
Senaryo: Susan McMartin
Yapımcı: Adam Shankman,  Courtney Solomon
Oyuncular: Josephine Langford, Hero Fieennes Tiffin, Selma Blair, Meadow Williams, Peter Gallagher…

Filmin konusu: İyi niyetli, tatlı ve genç Tessa, üniversitenin ilk yılına hızlıca adapte olmuştur. Mükemmel notları ve liseden beri birlikte olduğu sevimli bir sevgilisi olan Tessa'nın hayatında her şey yolundadır. Ancak Tessa'nın hayatı, Hardin Scott adında gizemli bir genç ile tanışınca altüst olur. Tessa'dan çok farklı olan Hardin; genç kızın hayatına dahil olarak kendisini sorgulamasını ve cinselliği keşfetmesini sağlarken, aralarında daha önce kimseyle kurmadıkları bir bağ oluşacaktır. 


3) Aşgar: Cin Vadisi
Tür: Gerilim , Korku
Yapımı: 2019 - Türkiye
Süre: 93 dk.
Yönetmen: Yahya Al
Senaryo: Yahya Al
Yapımcı: Bilal Bilmez
Oyuncular: Hayrettin Batur, Cemre Akyıldız, Eylem Doğan, Aydan Çakır, Ardan Tumbar…

Filmin konusu: Mahsun, keçi çobanlığı yapan genç bir adamdır. Sürekli kabus gören genç adam, bir gece nasıl olduğunu bilmediği bir şekilde kendisini Seyitbattalgazi Türbesi'nin avlusunda bulur. Kulağında sürekli bir tını ve karşısında insana benzeyen cinler olduğunu fark eden Mahsun, büyük bir korkuya kapılır. Yaşadığı bu gerçek ve hayal karışımı olaya anlama vermeye çalışan Mahsun, gün geçtikçe birbirinden tuhaf durumlarla karşı karşıya kalır. Her gece evinde uyuyan ama farklı yerlerde uyanan Mahsun, en sonunda büyük bir yol ayrımına gelir. Genç adam ya korkularından kaçmaya devam etmeli ya da onların üzerine giderek bu beladan kendisini kurtarmalıdır.


4) Altın Eldiven(Der goldene Handschuh)
Tür: Dram , Korku , Suç
Yapımı: 2019 - Almanya ,  Fransa
Süre:115 dk.
Yönetmen: Fatih Akın
Senaryo: Fatih Akın
Yapımcı: Fatih Akın
Oyuncular: Adam Bousdoukos, Jonas Dassler, Marc Hosemann, Margarete Tiesel, Katja Studt…

Filmin konusu: Yapımcılığını, senaristliğini ve yönetmenliğini Fatih Akın'ın yaptığı film, 1970’li yıllarda Hamburg’un "red-light" bölgesinde dört hayat kadınını vahşice öldüren seri katil Fritz Honka’nın yaşamını anlatacak. Honka'nın kurbanlarıyla buluştuğu barın ismi, filmin ismine de ilahm kaynağı olmuş. "The Golden Glove", Heinz Strunk'ın aynı isimli çok satan romanından uyarlandı ve 69. Berlin Uluslararası Film Festivali'nde, Altın Ayı için yarışacak ana yarışma filmlerinden biri.


5) Çınar
Tür: Dram
Yapımı: 2019 - Türkiye
Süre: 99 dk.
Yönetmen: Mustafa Karadeniz
Senaryo: Mustafa Karadeniz
Oyuncular: Sezgin Cengiz, Şilan Düzdaban, Halit Demir, Yunus Emre Çelik…

Filmin konusu: Çınar, engelli bir gencin yaşam mücadelesini konu ediyor. Mustafa, eşi Suna ve engelli oğlu Rıza ile birlikte Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yaşamaktadır. 30’lu yaşların ortasındaki Mustafa, ailesini makam şoförlüğü yaparak geçindirir. Mustafa’nın en büyük hayali oğlu Rıza’nın diğer çocuklar gibi koşup oynadığını görebilmektir. Oğlunu ameliyat ettirebilmek için canla başla çalışan Mustafa, sevmediği işinde patronu ne derse yapmak zorunda kalır. O, at üzerinde kasabaya işe giderken, eşi Suna da oğlu ile ilgilenmektedir. Engelli oğlunun eğitim alması için elinden geleni yapan Suna, oğlunu sırtında okula götürüp getirir. Kendi yaşam koşullarının zorluğu bir yana bölgenin zorlu yaşam şartları ile de mücadele eden ailenin yaşadıklarına odaklanılan filmin yönetmen koltuğunda Mustafa Karadeniz oturuyor.


6) Büyük Macera(The Big Trip)
Tür: Animasyon , Komedi , Macera
Yapımı: 2019 - Rusya
Süre: 75 dk.
Yönetmen: Natalya Lopato
Senaryo: Billy Frolick

Filmin konusu: Büyük Macera, yanlışlıkla kendisine bırakılan bebek pandayı ailesine götürmeye çalışan bir ayı ve arkadaşlarının maceralarını konu ediyor. Postacı leyleğin yaptığı bir hata ortalığı fena halde karıştırır. Bebek pandayı ailesine götürmek için yola çıkan postacı leylek, yanlışlıkla bebeği ailesin yerine MicMic adındaki bir ayıya bırakır. Düzenli bir hayatı olan, yaptığı planları asla aksatmayan MicMic’in yaşamı, bebeğin gelişi ile birlikte alt üst olur. Tüm düzen bozulan ayı MicMic, bebeği ailesini bir an önce teslim etmek için yola koyulur. Yerinde duramayan komşusu tavşan da ona bu yolculuğunda eşlik eder. Çıktıkları macera dolu yolculuklarında geveze bir pelikan, romantik bir kaplan ve korkak bir kurtla karşılaşırlar. Yola birlikte devam eden ekip, vahşi doğanın içinde zorlu ama bir o kadar da eğlence dolu bir maceraya atılır.

 
7) Kardeşler (Brothers)
Tür: Dram
Yapımı: 2018 - Türkiye ,  Almanya ,  Bulgaristan
Süre: 103 dk.
Yönetmen: Ömür Atay
Senaryo: Ömür Atay
Yapımcı: Funda Ödemiş
Oyuncular: Yiğit Ege Yazar, Caner Şahin, Gözde Mutluer, Cem Zeynel Kılıç, Ebru Ojen Şahin…

Filmin konusu: Kardeşler, işledikleri cinayetle birbirlerinin kaderini yaşamak zorunda kalan iki kardeşin hikayesini konu ediyor.  Yusuf'un ailesinin aldığı karar, hem onun hem de ağabeyi Ramazan'ın hayatının değişmesine neden olur. Aile, kızlarının öldürülmesini emretmiştir ve Yusuf 'un da verilen karar doğrultusunda kız kardeşini tuzağa düşürmesiyle, Ramazan kardeşini öldürür. İşlediği cinayet sonucu Ramazan'ın hapse girmesi gerekmektedir fakat Yusuf’un yaşı küçük olması ona ceza indirimi sağlayacağından, suçu üstlenerek abisi Ramazan'ın yerine hapse girer. Dört yıl hapiste kalan Yusuf, şartlı tahliye olunca ailesi ile tekrar bir araya gelir. Özgürlüğüne kavuşan Yusuf, çektiği vicdan azabı ile bu sefer de dışarıda hapis hayatı yaşar. İki kardeşin hayatına giren Yasemin, geçmişte yaşanan ve sır gibi saklanan cinayeti öğrenir. Yasemin de artık Yusuf gibi aile için büyük bir tehlike oluşturmaktadır.


8) Mazlum Kuzey & Kuddusi 2: La! Kasada Para Var!
Tür: Komedi
Yapımı: 2019 – Türkiye
Yönetmen: Önder Açıkbaş
Senaryo: Önder Açıkbaş
Oyuncular: Önder Açıkbaş, Gülten Çelik, Mustafa Çelik, Ahmet Dursun…

Filmin konusu: Mazlum Kuzey, babasından kalan mirası, bilime meraklı olduğu için uzay araştırmalarına yatırmıştır. Fakat fikri uzaya araba yollamak ve okey masası kurmak olunca istediği sonucu yakalayamaz. Bağcılar'dan seçtip uzaya yolladığı astronotlar, gösteri maçı yapmak yerine kavga ettikleri için proje bir süreliğine rafa kaldırılır. Bu sırada Mazlum'un eşi kaçırılınca da, dayısı Kuddusi olaya el atar ve macera başlar. 


9) Kapı
Tür: Dram , Komedi
Yapımı: 2018 - Türkiye
Süre: 110 dk.
Yönetmen: Nihat Durak
Senaryo: Filiz Üstün Durak
Yapımcı: Filiz Üstün Durak
Oyuncular: Kadir İnanır, Vahide Perçin, Timur Acar, Aybüke Pusat, Erdal Beşikçioğlu…

Filmin konusu: Yakup ve Şemsa üç çocukları ve torunlarıyla birlikte Berlin’de yaşayan Süryani bir ailedir. Yirmi beş yıl önce Mardin’den Berlin’e göç etmişlerdir. Yeni hayatlarının mutlu bir gününde Mardin’den bir telefon gelir. Bu sarsıcı telefon, yirmi beş yıl önce kaybettikleri oğulları Mikhael ile ilgilidir ve ailenin tüm acıları tazelenir. Yakup ve Şemsa onları yalnız bırakmak istemeyen torunları Nardin ile birlikte Mardin’e giderler. Bu seyahat hepsinin kişisel yolculuklarının da başlangıcı olacaktır. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum