Bu hafta vizyona giren filmler- 11 Ağustos

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 11 Ağustos

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 11 Ağustos
11 Ağustos 2017 - 14:35 - Güncelleme: 18 Ağustos 2017 - 15:57
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona bir animasyon 3 yerli, 8 yabancı olmak üzere 11 yeni film girdi.

İşte 11 Ağustos’ta vizyona giren filmler;


1) Hizmetçi  (The Handmaiden)
Yapımı: 2016 - Güney Kore
Tür: Dram, Gerilim, Romantik
Süre: 145 dk.
Yönetmen: Park Chan-wook
Oyuncular: Ha Jung-woo, Kim Min-hee, Kim Hae-sook, Cho Jin-woong, Kim Tae-ri
Senaryo: Park Chan-wook, Sarah Waters, Jeong Seo-gyeong
Yapımcı: Park Chan-wook, CJ Entertainment
Diğer Adı: Agasshi, Agassi, Fingersmith, Lady

Filmin konusu: 1930'ların Koresi ve Japonyası... Kendisine büyük bir miras kalmış asilzade Hideko (Kim Min-hee), onun servetine göz dikmiş bir dolandırıcı Fujiwara (Ha Jung-woo), dolandırıcı tarafından tutulmuş, hizmetçi görünümlü yankesici Sook-hee (Kim Tae-ri) ve asilzadenin velisi ve amcası Kouzuki (Cho Jin Woong) etrafında gelişen bir hikaye. Film, Sarah Waters'ın romanı Fingersmith (2002)'in modern bir uyarlaması olarak Park Chan-wook tarafından uyarlandı.


2) Model
Yapımı: 2016 - Danimarka
Tür: Dram
Süre: 105 dk.
Yönetmen: Mads Matthiesen
Oyuncular: Ed Skrein,  Maria Palm, Claire Tran, Marco Ilsø, Dominic Allburn
Senaryo: Martin Zandvliet, Anders Frithiof August
Yapımcı: Jonas Bagger, Madeleine Ekman

Filmin konusu: Emma (Maria Palm) moda dünyasında giderek yıldızı parlayan genç bir modeldir. Ancak evi Danimarka'yı terkederek hayallerinin peşinden Paris'e gitmesiyle işler tersine döner. Nitekim Paris'te başarılı olmak çok daha zordur. Burada tanıştığı karizmatik fotoğrafçı Shane (Ed Skrein) ile ilişkisi ise zamanla onun için adeta bir saplantıya dönüşecektir.


3) Bas Gaza (Overdrive)
Yapımı: 2017 - Fransa, ABD
Tür: Aksiyon, Gerilim
Süre: 96 dk.
Yönetmen: Antonio Negret
Oyuncular: Scott Eastwood, Freddie Thorp, Ana De Armas, Gaia Weiss, Clemens Schick
Senaryo: Michael Brandt, Derek Haas
Yapımcı: Pierre Morel, Michael Brandt

Filmin konusu: Gerçekleştirdikleri yüksek profilli araba soygunlarıyla tüm Avrupa'nın suç dünyasında isimlerini duyuran Andrew (Scott Eastwood) ve Garrett Foster (Freddie Thorp) kardeşler, Fransa'nın güneyindeki son soygunlarında baltayı taşa vurmuştur. Bugatti'sini çalıp yakalandıkları mafya babası Jacomo Morier (Simon Abkarian), son derece öfkelenmiştir. Hayatlarını bağışlamak için tek bir şartı vardır: Morier'nin en büyük rakibi olan Max Klemp'in (Clemens Schick) çok değerli Ferrari 250 GTO'sunu direkt evinden çalmaları gerekmektedir ve önlerinde sadece 1 haftaları vardır. Foster kardeşler, güzel Stephanie'nin (Ana de Armas) de içinde bulunduğu bir ekip oluşturarak bu zor ve aksiyon dolu görevi başarmaya çalışacaklardır.


4) Bilim Kurgu Bölüm 1: Son Savaşçı
Yapımı: 2016 - Avustralya
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Macera
Süre: 95 dk.
Yönetmen: Shane Abbess
Oyuncular: Kellan Lutz, Daniel MacPherson, Isabel Lucas, Teagan Croft, Luke Ford
Senaryo: Shane Abbess, Brian Cachia
Yapımcı: Shane Abbess, Sidonie Abbene
Diğer Adı: Science Fiction Volume One: The Osiris Child, SFv1

Filmin konusu: Gelecekte insanoğlu artık farklı gezegenlerde kolonileşmeye başlamıştır. Böyle bir gezegende çalışan subay Kane Sommerville (Daniel MacPherson), kızı Indi'yle (Teagan Croft) daha yakın bir bağ kurabilmeye çalışmaktadır. Ancak dünyadaki bir hapishaneden çok tehlikeli mahkumların kaçışıyla tüm kurulu düzen alt üst olur. Dünyanın bu tehlikeden temizlenmesi gerekmektedir, ancak Indi halen dünyadadır ve Kane'in kızını acilen kurtarması gerekmektedir. Kane bunu başarabilmek için tesadüfen karşılaştığı bir kaçak olan Sy Lombrok (Kellan Lutz) ile işbirliği yapar. Sy'a kızını kurtarmasına yardım etmesi karşılığında kolonilerde sığınma hakkı önerir.


5) Her Şey (Everthing)
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Dram, Romantik
Süre: 96 dk.
Yönetmen: Stella Meghie
Oyuncular: Amandla Stenberg, Nick Robinson, Anika Noni Rose, Ana De La Reguera, Robert Lawrenson
Senaryo: J. Mills Goodloe
Yapımcı: Leslie Morgenstein, Elysa Koplovitz

Filmin konusu: Sürekli mikrop ve bakterilerden uzak yaşaması gereken, bağışıklık sistemiyle ilgili nadir bir hastalıktan muzdarip 17 yaşındaki Maddy Whittier (Amandla Stenberg) 24 saat evden çıkmadan ve hemşire kontrolü altında hayatını sürdürmektedir. Bu sırada komşuları Olly Bright'ı (Nick Robinson) görür ve tanışarak mesajlaşmaya başlarlar. Hapis hayatı artık canına tak eden Maddy, günün birinde Olly ile birlikte evden kaçıp o yaşına kadar görmek isteyip göremediği her şeyi keşfetmek üzere bir yolculuğa çıkar.


6) Manifesto
Yapımı: 2015 - Avustralya, Almanya
Tür: Dram
Süre: 93 dk.
Yönetmen: Julian Rosefeldt
Oyuncular: Cate Blanchett, Erika Bauer, Carl Dietrich, Marie Borkowski Foedrowitz
Senaryo: Julian Rosefeldt
Yapımcı: Wassili Zygouris, Julian Rosefeldt

Filmin konusu: Avustralyalı usta oyuncu Cate Blanchett, evsiz bir adam, bir ilkokul öğretmeni, bir borsacıyı, bir vaizi, bir haber spikeri ve birbirinden farklı karakterleri canlandırdığı bu filmde çok yönlülüğünü net şekilde ortaya koyuyor. Blanchett, Berlinli 
sanatçı Julian Rosefeldt'in son çalışması olan “Manifesto”da 12 kısa filmden oluşan kolajında 13 farklı rol üstleniyor. Oyuncunun replikleriyse Fütürizm'den, Dadaizm'e ve Pop-art'a pek çok farklı sanat akımının sanatçı manifestolarından oluşuyor. Bu manifestoların birer talebi vardı. Özgürlük çağrısı yapıyor, toplumu değiştirmek istiyor, yaratıcılığı yeni baştan ele alıyorlardı. Çarpıcı olansa metinlerin güncelliği.


7) Amigos Meksika Hikâyesi
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Komedi
Süre: 85 dk.
Yönetmen: Arif Çağatay Özkan
Oyuncular: Kaan Öztop, Nami Esatgil, Arif Çağatay Özkan, Hamit Demir, Suat İnal
Senaryo: Arif Çağatay Özkan

Filmin konusu: Kaptan Cevdet ve 3 arkadaşı, lüzumsuz işlerle zaman öldüren, arada sırada mafya babası Hamza'nın verdikleri dışında dişe dokunur hiçbir iş yapmayan tembel adamlardır. Cevdet'in bir gün rastlantıyla öğrendiği bir Meksika hazinesi, hepsinin zengin olma hayalleri kurmasına neden olur. Ancak hazinenin peşinde olan başkaları da vardır ve Meksika'ya doğru zorlu bir maceraya atılırlar.


8) Organik Aşk Hikâyeleri
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Süre: 87 dk.
Yönetmen: Alpgiray M. Uğurlu
Oyuncular: Furkan Kızılay, Sadi Celil Cengiz, Burak Sarımola, Berke Üzrek, Özge Gürel
Senaryo: Alpgiray M. Uğurlu
Yapımcı: Serhan Nasırlı

Filmin konusu: Organik Aşk Hikayeleri filminde, görücü usulüyle tanışmış ve ilişkinin farklı aşamalarında bulunan 8 çiftin hikayeleri konu ediliyor.


9) Mezarcı
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Dram, Komedi
Yönetmen: Talip Karamahmutoğlu
Oyuncular: Emre Altuğ, Mustafa Uzunyılmaz, Turan Özdemir, Orhan Aydın, Hikmet Karagöz
Senaryo: Talip Karamahmutoğlu

Filmin konusu: Usta yazar Osman Şahin'in unutulmaz öyküsünden uyarlanan, yönetmenliğini ve senaristliğini Talip Karamahmutoğlu'nun üstlendiği filmin başrollerinde Emre Altuğ, Nilay Erdönmez, Mustafa Uzunyılmaz, Turan Özdemir, Orhan Aydın, Sadık Gürbüz, Hikmet Karagöz, Adem Yılmaz, Hakan Eksen, Bülent Çiftçi gibi isimler yer alıyor.


10) Sevimli Emojiler (The Mojicons) 
Yapımı: 2017 - Rusya
Tür: Animasyon
Süre: 90 dk.
Yönetmen: Alexander Romanetz
Senaryo: Viacheslav Marchenko

Filmin konusu: Emojiler şehrinde yaşayan ve hepimizin haberleşmesinde büyük yardımları olan emojiler, zor bir durumla yüz yüze gelmiştir. Zalim Digital, iletişimin yapı taşlarından olan @ işaretini çalmıştır. Emojilerin bir an önce @ sembolünü kurtarmaları ve işleri yeniden yoluna koymaları gerekmektedir.


11) Çılgın Banka Soygunu (Vier Gegen Die Bank)
Yapımı: 2016 - Almanya
Tür: Komedi, Suç
Süre: 96 dk.
Yönetmen: Wolfgang Petersen
Oyuncular: Til Schweiger, Matthias Schweighöfer, Michael Herbig, Jan Josef Liefers, Antje Traue
Senaryo: Tripper Clancy
Yapımcı: Wolfgang Petersen, Christopher Doll

Filmin konusu: Büyük bir bankanın yatırım tavsiyesiyle tüm varlıklarını bankaya yatıran, ancak kısa sürede hepsini yitiren 3 kişi, Chris (Til Schweiger), Max (Matthias Schweighöfer) ve Peter (Jan Josef Liefers), bunun hesabını sormak için yatırım danışmanı Tobias'ı (Michael Herbig) bulur. Ancak asıl suçlunun banka müdürü olduğunun ve Tobias'ın da tüm servetini yitirdiğinin ortaya çıkmasıyla bu 4 kafadar, çılgınca bir planla bankayı soymaya karar verirler. >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum