Bu hafta vizyona giren filmler- 10 Mayıs 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 10 Mayıs 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 10 Mayıs 
10 Mayıs 2019 - 19:12 - Güncelleme: 17 Mayıs 2019 - 19:30
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 2 yerli ve 1‘i animasyon 5yabancı olmak üzere 7  yeni film girdi.

İşte 10 Mayıs’ta vizyona giren filmler;


1) Pokémon Dedektif Pikachu
Tür: Animasyon , Aksiyon , Macera
Yapımı: 2019 - ABD ,  Japonya
Süre: 105 dk.
Yönetmen: Rob Letterman
Seslendirenler: Ryan Reynolds
Senaryo: Nicole Perlman,  Alex Hirsch
Oyuncular: Ken Watanabe, Bill Nighy, Rita Ora, Chrris Geere, Kathryn Newton…

Filmin konusu: Dedektif Harry Goodman'ın gizemli bir şekilde kaybolmasının ardından, Goodman'ın 21 yaşındaki oğlu Tim babasına ne olduğunu öğrenmek için araştırmalar yapmaya başlar. Harry'nin soruşturmaya yardımcı olmak isteyen eski pokémon ortağı Detective Pikachu ise kendini bir dedektif olarak kanıtlamak istemektedir ve bu yüzden Tim'e iş birliği teklif eder. Pokémon dünyasında hiçbir insan ve pokémonun yapamayacağı şekilde, konuşarak birbirleriyle iletişim kurabilen Tim ve Pikachu, gizemi çözmek için heyecan verici bir maceraya çıkar. İnsanların ve pokémonların hiper-gerçekçi bir dünyada yan yana yaşadığı, modern bir metropol olan Ryme Şehri'nin neon ışıklı sokaklarında ipuçlarını kovalar, farklı bir dizi pokémonla karşılaşır ve sonunda şok edici gerçeği ortaya çıkarırlar. Bu öyle bir gerçektir ki, dünyalarındaki barışçıl birlikteliği yok edebilir ve bütün pokémon evrenini tehdit edebilir!


2) Adaletsiz (Dragged Across Concrete)
Tür: Aksiyon , Dram , Suç
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 159 dk.
Yönetmen: S. Craig Zahler
Senaryo: S. Craig Zahler
Yapımcı: Keith Kjarval,  Jack Heller
Oyuncular: Mel Gibson, Jennife Carpenter, Vince Vaughn, Laurie Holden, Don Johnson…

Filmin konusu: Bir zanlıya uyguladıkları fiziksel şiddet görüntülerinin medyaya sızdırılması sonucu açığa alınan iki polis memuru Brett Ridfeman ve Anthony Lurasetti'nin hikayesi ve adalet kavramının yerini suç kavramlarının alması anlatılacak.


3) Sihirli Oyuncaklar (Toys & Pets)
Tür: Animasyon , Macera
Yapımı: 2017 - Çin
Süre: 98 dk.
Yönetmen: Gary Wang
Senaryo: Gary Wang

Filmin konusu: Su ile temas edince rengi değişen küçük bir oyuncak olan Nathan’ın, rengi değişmemektedir. Nathan bir gün küçük bir robot olan Timebot ile tanışır ve iki kafadar birlikte bir maceraya atılırlar. Bütün macera boyunca neden renk değiştirmediğini anlamaya çalışan Nathan, bunu nasıl düzeltebileceğini araştırır. Bu süreçte birçok hayvan ve oyuncaktan yardım alacak olan Nathan’ı, Timebot’la birlikte heyecan dolu bir macera bekliyor.


4) Yuva
Tür: Dram
Yapımı: 2018 - Türkiye
Süre: 119 dk.
Yönetmen: Emre Yeksan
Senaryo: Emre Yeksan
Yapımcı: Anna Maria Aslanoğlu
Oyuncular: Kutay Sandıkçı, Eray Cezayirlioğlu, İmren Şengel, Okan Bozkuş, Ahmet Melih Yılmaz…

Filmin konusu: İnsanlardan uzakta, doğada bir başına yaşayan Veysel'in (Kutay Sandıkçı) münzevi hayatı, yaşadığı bölgenin bir yatırımcı grubuna satılmasıyla son bulur. Bir süre sonra ise kardeşi Hasan gelerek oradan ayrılması için ikna çalışmalarına başlar. Yatırımcıların artan tehdidiyle birlikte karşı karşıya gelen iki kardeş, bu sırada adeta mucizevi olaylarla karşılaşacaktır.


5) Kulyas: Lanetin Bedeli
Tür: Korku
Yapımı: 2019 – Türkiye
Yönetmen: Yunus Şevik
Senaryo: Mustafa Miraç Kaya,  Esra Şevik
Yapımcı: Yunus Şevik
Oyuncular: Halil Kumova, Kübra Kılınçkaya, Nurdan Paksoy, Necdet Onur Serimer, Erdem Yılmaz…

Filmin konusu: Kulyas kabilesinin cinleri, yüzyıllar önce büyücü Potifar tarafından hapsedilmiştir ancak insanoğlunun hırsı onların yüzyıllar sonra serbest kalmasına neden olur. İnsanlarla bedeli oldukça ağır olan bir anlaşma yapan cin kabilesinin lideri Mureh, her yıl bir insanı kurban olarak alacak ve aldığı bedeni insana dönüştürecektir. Ancak bu kurban ile birlikte, insanların hırsları da alınmış olur. Yıllar boyu yüzlerce can alan ve yine de doymayan Mureh, yeni kurbanların gelmesini beklemektedir. Tam da bu sırada Anıl, Görkem, Beyza ve Defne adında dört genç, fotoğraf yarışması için Mureh’in yaşadığı kasabaya gelir. Kalacakları oteli bulamayan gençler, çareyi köyün hocası Kanber’den yardım istemekte bulur. Hoca tarafından misafirhaneye yerleştirilen gençler, burada cinlerin vahşeti ile karşı karşıya kalacaktır.


6) Gölge Savaşçısı (Ying)
Tür: Aksiyon , Dram , Savaş
Yapımı: 2018 - Çin
Süre: 116 dk.
Yönetmen: Yimou Zhang
Senaryo: Yimou Zhang
Yapımcı: Catherine Pang
Oyuncular: Betty Sun, Chao Deng, Zheng Kai, Xiaotong Guan, Wang Qian-yuan…  

Filmin konusu: Film iki hanedanın içerisinde bulunduğu iktidar savaşına odaklanıyor. Genç ve tehlikeli bir kral, Pei hanedanlığını yönetmektedir ve bu hanedanlıkta Komutan Yu tehdit altındadır. Ancak Komutan Yu, daha önceden, yaşayacaklarını öngörüp kendisine benzeyen bir gölge savaşçı yetiştirmiştir. Yetiştiği gölgesiyle düşmanlarını kandırdığı gibi, kendi kralını dahi kandırabilir. Düşmanları devirmek içib kral ve Komutan Yu bir saldırı planlamıştır ancak gölgenin de başka bir planı vardır!


7) Temizlikçi (The Cleaning Lady)
Tür: Gerilim , Korku
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 90 dk.
Yönetmen: Jon Knautz
Senaryo: Alexis Kendra,  Jon Knautz
Yapımcı: Jon Knautz
Oyuncular: Alexis Kendra, Stelio Savante, Rachel Alig, Keri Marrone, Elizabeth Sandy…

Filmin konusu: Yalnız ve güzel bir kadın olan Alice’in evli bir adamla gizli gizli yaşadığı bir ilişkisi vardır. Alice, bu ilişkiyi bitirmeye çalıştığı dönemde, yaşadığı sitenin temizlik hizmetlerinde görev yapan Shelly ile tanışır. Bir kaza sonucu yüzü yanmış olan Shelly haftada iki gün, Alice’in evinde çalışmaya başlar. Ancak bu gizemli kadın sadece eve değil Alice’in hayatına da girer. Hatta onun kimliğine bürünür. Ardından geri dönüşü olmayan olaylar yaşanmaya başlar. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum