Bu hafta vizyona giren filmler- 10 Ağustos 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 10 Ağustos 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 10 Ağustos 
10 Ağustos 2018 - 13:58 - Güncelleme: 17 Ağustos 2018 - 11:44
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona;  2 yerli, 7’si yabancı olmak üzere 9 yeni film girdi.

İşte 10 Ağustos’ta vizyona giren filmler;

    
1) Gizem Treni
Tür: Dram , Komedi , Suç
Yapımı: 1989 - ABD ,  Japonya
Süre: 113 dk.
Yönetmen: Jim Jarmusch
Seslendirenler: Tom Waits
Senaryo: Jim Jarmusch
Oyuncular: Masatoshi Nagase, Yuki Kudo, Nicoletta Braschi, Joe Strummer, Screamin Jay Hawkins.

Filmin konusu: Bağımsız filmleri bağımlılık yaratan yönetmen Jim Jarmusch, Mystery Train ile, yolları bir otelde kesişen insanların yer yer komik hikayelerini anlatıyor. Memphis'te geçen 3 ayrı hikayeden oluşan film, aynı oteli uğrak yeri yapan ama hiç karşılaşmayan insanları, bir trenin çektiği üç ayrı vagon misali anlatıyor.
Kahramanlarımız Elvis mitinin ışığında yollarında ilerliyorlar. Kaliteli mizahıyla tebessüm yaratan film, Jim Jarmusch sinemasını yakından tanımak isteyenler için hoş bir fırsat. Tom Waits'in radyo DJ'yi olarak renk kattığı filmin diğer sürprizleri, Clash gitaristi Joe Strummer ve filmin özgün müziklerinde imzası olan John Lurie.


2) Meg: Derinlerdeki Defşet
Tür: Bilim Kurgu , Aksiyon , Korku
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 113 dk.
Yönetmen: Jon Turteltaub
Senaryo: Dean Georgaris,  Belle Avery
Yapımcı: Colin Wilson,  Belle Avery
Oyuncular:Jason statham, Bingbing Li, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao,
 
Filmin konusu: Denizci subay ve aynı zamanda ünlü bir dalgıç olan Jonas Taylor (Jason Statham) Mariana Çukuru yakınlarında başına gelen korkunç olayın ardından ekibinin büyük kısmını terketmiş, kendi hayatını kurtarsa da rütbesini, ailesini ve tüm şerefini kaybetmiştir. Görev sırasında gördüğü ve ekibini terketmesine neden olan devasa köpekbalığına ise kimse inanmamıştır. Aradan yıllar geçtikten sonra Taylor, bir başka görev için çağrılır. Eski karısının da mürettebat arasında bulunduğu bir denizaltı, aynı sularda dibe çökmüştür. Ancak karşılaştığı devasa yaratık, Taylor'ın aklından hiç çıkmamıştır, bu yüzden kurtarma operasyonuna katılmadan önce tüm korkularıyla yüzleşmesi gerekecektir.


3) Çılgın Baskın
Tür: Aksiyon , Komedi
Yapımı: 2016 - Fransa ,  Belçika
Süre: 105 dk.
Yönetmen: Dany Boon
Senaryo: Dany Boon,  Sarah Kaminsky
Yapımcı: Dany Boon,  Jérôme Seydoux
Oyuncular: Dany Boon, Alice Pol, Michel Blanc, Yval Attal, Sabine Azema.

Filmin konusu: Fransa İçişleri Bakanı'nın kızı olan polis memuru Johanna Pasquali'nin (Alice Pol) en büyük hayali, polis teşkilatının acil müdahale birimi RAID'e kabul edilmektir. Ancak türlü sakarlıkları nedeniyle bir türlü sürekli reddedilen Johanna, sonunda babasının da müdahalesiyle RAID'in eğitimlerine kabul edilir. Eğitmen Eugène Froissard (Dany Boon) ise hiçbir zaman bir kadınla çalışmak istemeyen, hatta kadınlardan nefret eden bir adamdır ve Johanna'nın varlığından son derece rahatsız olmuştur. Johanna'nın RAID'e gerçekten ait olduğunu kanıtlaması gerekmektedir.


4) Beni Satan Casus
Tür: Aksiyon , Komedi
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 116 dk.
Yönetmen: Susanna Fogel
Senaryo: Susanna Fogel,  David Iserson
Yapımcı: Brian Grazer,  Erica Huggins
Oyuncular: Mila Kunis, Kate Mckinnon, Justin Theroux, Sam Heughan, Gullian Anderson.

Filmin konusu:  30 yaşına yeni basmış Audrey (Mila Kunis) için hayat pek iç açıcı şekilde geçmemektedir. İşinden hiç memnun değildir, erkek arkadaşı tarafından bir telefon mesajıyla terkedilmiştir. Bunun hemen ertesinde ise hiç tahmin etmediği bir gerçeği öğrenir: Eski erkek arkadaşı Drew (Justin Theroux) bir CIA ajanıdır ve başı ciddi şekilde derttedir. Onun yüzünden Audrey ve en yakın arkadaşı Morgan'ın (Kate McKinnon) da başı derde girer ve iki arkadaş, Avrupa'nın farklı ülkelerinde tehlikeli ve heyecanlı birçok maceraya atılmak zorunda kalırlar.


5) Ev Kadını
Tür: Korku
Yapımı:2017 - Türkiye
Süre:82 dk.
Yönetmen: Can Evrenol
Senaryo: Can Evrenol,  Cem Özüduru
Yapımcı: Metin Anter,  Erhan Özoğul
Oyuncular: Clementine Poıdatz, David Sakurai, Alicia Kapudağ, Defne Halman, Ali Aksöz.

Filmin konusu: Holly (Clémentine Poidatz), 7 yaşında karlı bir gecede çok travmatik bir olay yaşamıştır. Kız kardeşi ve babası, çıldırmış annesi tarafından öldürülen Holly, 20 yıl geçmesine rağmen kabuslar görmekten kurtulamamıştır. Üstelik hayatı, çok daha büyük bir krizle karşılaşmasına neden olacak olaylara gebedir.


6) Dovlatov
Tür: Biyografi , Dram
Yapımı: 2018 - Rusya ,  Polonya ,  Sırbistan
Süre: 126 dk.
Yönetmen: Aleksey German Ml.
Senaryo: Aleksey German Ml.
Yapımcı: Dariusz Jablonski,  Violetta Kaminska
Oyuncular: Milan Maric, Danila Kozlovsky, Helena Sujecka, Artur Beschastny, Yelena Lyadova.

Filmin konusu: 1970'ler Sovyet Rusyası'nda, yazdıklarını yayınlatmak için var gücüyle uğraşıp defalarca kez reddedilen Sergey Dovlatov'un (Milan Marić) ömründen birkaç güne odaklanıyoruz. İleride Nobel kazanacak arkadaşı Iosif Brodskiy'nin (Artur Beschastny) yurt dışına göç etmesinin arifesinde, Dovlatov ve arkadaşları, kendilerini yok sayan devlet ve onun kontrolündeki edebiyat dünyasına karşı ayakta kalmaya çalışırlarken, Dovlatov bir yandan da eşi ve kızıyla normal bir aile ilişkisi oturtmaya uğraşmaktadır.


7) Durumunu Güncelle
Tür: Fantastik , Komedi , Gençlik
Yapımı: 2018 - Kanada
Süre: 106 dk.
Yönetmen: Scott Speer
Senaryo: Jason Filardi
Yapımcı: Adam Shankman,  Jennifer Gibgot
Oyuncular: Ross Lynch, Olivia Holt, Courtney Eaton, Harvey Guillen, Gregg Sulkin.

Filmin konusu: Liseli Kyle Moore (Ross Lynch) anne ve babasının ayrılmasının ardından zor günler yaşayan, annesiyle birlikte taşındığı şehirdeki okula uyum sağlamakta zorlanan bir gençtir. Günün birinde cep telefonuna yüklediği uygulama her şeyi değiştirir. Bu uygulama sayesinde sosyal medyada yaptığı her güncelleme, mucizevi bir şekilde gerçeğe dönüşmeye başlamıştır. Okuduğu okulun güzelleri Dani (Olivia Holt) ve Charlotte'ın (Courtney Eaton) radarına giren, istediği her şeyi yapabilme özgürlüğüne kavuşan Kyle, bir süre sonra bu gücün bazı bedelleri olduğunu da öğrenecektir.


8) Bitmeyen Gece
Tür: Korku
Yapımı: 2017 - ABD
Süre: 86 dk.
Yönetmen: Brad Baruh
Senaryo: Brad Baruh
Yapımcı: Brad Baruh,  Andy Meyers
Oyuncular: Brea Grant, Alison Haislip, Barbara Crampton, AJ Bowen, Gina Comparetto.

Filmin konusu: James (AJ Bowen) ve eşi Casey Pollack (Brea Grant), çocuklarıyla birlikte haftasonu için Oregon'un ıssız bir bölgesindeki bir kulübeyi kiralamıştır. Gece kar yağmaya başlayınca James odun bulmak için dışarı çıkar, dışarı çıktığında donmak üzere olan bir kadınla karşılaşır. Leslie Bison (Barbara Crampton) adlı bu kadını kulübelerine getirmeleriyle birlikte tüm hayatlarını değiştirecek cek korku dolu olayların fitilini ateşlediklerini anladıklarında durdurmak için çok geç kaldıklarını fark edeceklerdir. Anne Casey, ailesini korumak için her türlü tehlikeyi göze alacaktır.


9) Sera
Tür: Gerilim
Yapımı: 2017 - Türkiye
Süre: 85 dk.
Yönetmen: Adem Uğur
Senaryo: Orkun Akyıldız
Oyuncular: Atılgan Gümüş, Cem Özer, Nehir Büyükakçay, Fırat Çöloğlu, Deniz Sarıbaş. 

Filmin Konusu: Bir hastanede doktorluk yapan Oğuz, kendi yaşadığı sorunların çok benzerlerini hastanede psikiyatri servisinde yatmakta olan genç Sera'nın da yaşadığını fark etmiştir. Kendi dertlerine ışık tutabilmek için Sera'yla konuşan Oğuz çabuk olmak zorundadır, nitekim ertesi gün Sera'ya elektroşok tedavisi yapılacaktır ve Sera'nın geçmişindeki korku dolu olaylar onu da içine çekmeye başlayacaktır.>365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum