Bu hafta vizyona giren filmler-  1 Mart

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-  1 Mart

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-  1 Mart
01 Mart 2019 - 00:05 - Güncelleme: 08 Mart 2019 - 00:27
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona;  3 yerli, 1’i animasyon 2 yabancı olmak üzere 5 yeni film girdi.

İşte 1 Mart’ta vizyona giren filmler;


1) Mutlu Lazzaro (Lazzaro felice)
Tür: Dram
Yapımı: 2018 - İsviçre, İtalya, Fransa, Almanya
Süre: 125 dk.
Yönetmen: Alice Rohrwacher
Senaryo: Alice Rohrwacher
Yapımcı: Carlo Cresto-Dina,  Tiziana Soudani
Diğer Adı: Happy as Lazzaro, My Bitter Land
Oyuncular: Adriano Tardiolo, Luca Chikovani, Alba Rohrwacher, Sergi Lopez, Nicoletta Braschi…

Filmin konusu: İyi niyetli ve saf Lazzaro, kendisi için değerli olan genç ve şımarık arkadaşı Tancredi aracılığıyla ilk başta oyun gibi görünen bir 'adam kaçırma' olayını kabul eder. Ancak Tancredi için bu bir oyun değildir, adeta zamanın durmuş olduğu köyü ve Lazzaro'yu ateşe atmaktan çekinmez. Polisler işin içine dahil oldunca Tancredi, diğer köylülerle boşaltılan köyden şehre akın ederken Lazzaro kaçmak zorunda kalır. Yıllar geçer ve hala eskisi gibi olan Lazzaro, Tancredi'yi aramak için kendisine göre çok kirli kalan şehre gitmeye karar verir.


2) Yalan Dolan
Tür: Komedi
Yapımı: 2018 - Türkiye
Yönetmen: Şahin Michael Derun
Senaryo: Şahin Michael Derun
Yapımcı: Ulaş Çobancı
Oyuncular: Şafak Sezer, Burcu Binici, Yıldırım Öcek, Çetin Altay, Hakan Eksen…

Filmin konusu: Altı kişiden oluşan çılgın bir ekibin, sistem hatalarını da kullanarak kusursuz bir banka soygunu yapma macerasını konu ediyor.


3) Tabaluga
Tür: Animasyon, Aile, Macera
Yapımı: 2018 - Almanya
Süre: 90 dk.
Yönetmen: Sven Unterwaldt Jr.
Seslendirenler: Wincent Weiss,  Michael Herbig,  Yvonne Catterfeld,  Heinz Hoenig,  Rick Kavanian
Senaryo: Joe Vitale,  Gerrit Hermans
Yapımcı: Solveig Fina,  Helge Sasse

Filmin konusu: Ejderha Tabaluga ve buz prensesi Lilli, yaşadıkları dünyayı ve dostlarını kötü kalpli Arktos'tan korumak için güçlerini birleştirir. Bu maceranın tek pürüzü, Tabaluga'nın henüz uçmayı ve ateş püskürtmeyi öğrenemeyen türünün son örneği bir ejderha olması. Ancak Tabaluga, Lilli ile aralarındaki dostluk ve sevgi sayesinde her türlü zorluğa göğüs germeye hazırdır.


4) Musabbar
Tür: Gerilim, Korku
Yapımı: 2018 – Türkiye
Yönetmen: R. Engin Tutuş,  Erdal Tutuş
Senaryo: R. Engin Tutuş
Oyuncular: Cemre Cansaatçı, Mustafa Diyar Demirsoy, Reza Mollazade, Mahmut Kemal Sarıaltun, Emine Söyler…

Filmin konusu: Musabbar cin kavmi, zamanında Hz. Süleyman’ın himayesinde çalışmaktadır. Ancak Hz. Süleyman’ın ölümünün ardından, Musabbar cinleri büyük bir kibre kapılarak, dünyaya hükmetmeyi planlarlar. İnsanları kullanmaya başlayan Musabbar cin kavmi, insanlara yaptıkları büyülerle onların yoldan çıkmasına neden olur. Soyunun tükenmesi durumu ile karşı karşıya olan zengin bir ağa da, bunun önüne geçmek için Musabbar cinlerinin karısıyla münasebete girmesine izin verir. Yaşanan bu olay sonucu dünyaya melez bir çocuk gelir. Eğer bu melez çocuk, Hz. Süleyman’ın soyundan gelen bir kadınla birleşirse, bu durum dünyanın insanların kontrolünden çıkmasına neden olacaktır. Patlak veren bu olaylara denk gelen bir grup akademisyen, kendilerini dahil oldukları olaylardan kurtarabilmek için canları pahasına savaşmak zorunda kalır. 

Yönetmenliğini R. Engin Tutuş ve Erdal Tutuş'un üstlendiği korku, gerilim türündeki filmin kadrosunda Mahmut Kemal Sarıaltun, Cemre Cansaatçı, Reza Mollazade, Emine Söyler gibi isimler yer alıyor. Yapımı Büyük Galileo'ya ait olan filmin senaryosunu R. Engin Tutuş kaleme alırken görüntü yönetmenliğini ise Metin Kuru üstleniyor.


5) Öldür Beni Sevgilim
Tür: Komedi, Romantik
Yapımı: 2019 - Türkiye
Süre: 104 dk.
Yönetmen: Şenol Sönmez
Senaryo: Murat Dişli
Yapımcı: Necati Akpınar
Diğer Adı: Kill Me Darling

Filmin konusu: Birbirlerinin lise aşkı olan Demet ve Okan'ın, yorulmuş ve yıpranmış evliliklerinin yıldönümünde aldıkları piyango biletine büyük ikramiye çıkmasıyla bitmeye yüz tutmuş evlilikleri için bir son mu yoksa bir fırsat mı olacağı konusu etrafındaki macerayı konu alıyor. İki ana karakterden Demet'e Seda Bakan, Okan'a ise Murat Boz hayat verecek.  >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum