BTP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Cavit Özdoğan projelerini anlattı

Gazete 365’i ziyaret eden BTP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Cavit Özdoğan, “Biz Atatürk’ün yolundan sapmadan, O’nun ilkelerini şiar edinmiş bir partiyiz. Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş imzalı; ‘Milli Ekonomi Modeli’yle projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

BTP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Cavit Özdoğan projelerini anlattı

Gazete 365’i ziyaret eden BTP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Cavit Özdoğan, “Biz Atatürk’ün yolundan sapmadan, O’nun ilkelerini şiar edinmiş bir partiyiz. Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş imzalı; ‘Milli Ekonomi Modeli’yle projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

BTP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Cavit Özdoğan projelerini anlattı
07 Mart 2024 - 22:16
Reklam

“İnsan odaklı belediyecilik için geliyoruz” sloganıyla yola çıkan, çarşıda, pazarda, sokakta tam gaz seçim çalışmalarını sürdüren Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Cavit Özdoğan, Gazete 365’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Gazete 365 İmtiyaz Sahibi Aykut Kaya ile görüşen BTP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Cavit Özdoğan’a, BTP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Mustafa Uğurlu ile parti yönetim kurulu üyeleri; Hakan Kayacan ve Turgay Taşın da eşlik etti.

Proje ve hedeflerini Gazete 365 aracılığıyla kamuoyu ile paylaşan Cavit Özdoğan, kentsel dönüşüm, otopark sorunu ve katılımcı belediyecilik vurgusu yaptı, kadınlar, gençler ve yaşlılar için projelerine değindi. İsim vermeden Bahçelievler Belediyesi’ni de eleştiren Özdoğan, “Hangi partiden olursa olsun tüm vatandaşlarımızın hiçbir ayrıma uğramadan belediyenin kapısından girebilmesi için geliyoruz. Belediyecilik belediye başkanının her yere adını yazması değildir, halka hizmet etmesidir. Söz veriyorum, ben belediye başkanı olduğum takdirde kendi ismimi hiçbir yere yazmayacağım. Belediye bütçesinden milyonlar harcayarak hediyelik sabunların, havluların üzerine ismimi yazarak sizlere vermeyeceğim. Bu paraları size hizmette kullanacağım. Merak etmeyin siz hizmet ederseniz insanlar sizin adınızı kalplerine yazarlar. Biz Atatürk’ün yolundan sapmadan, O’nun ilkelerini şiar edinmiş bir partiyiz. Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş imzalı; ‘Milli Ekonomi Modeli’yle projelerimizi hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi 

İşte, BTP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Cavit Özdoğan’ın proje ve hedefleri:
• PARTİ AYRIMINA SON VERECEĞİZ: Hangi partiden olursa olsun tüm vatandaşlarımızın hiçbir ayrıma uğramadan belediyenin kapısından girebilmesi için geliyoruz.

• BELEDİYE BAŞKANININ GÖREVİ HALKA HİZMETTİR: Belediyecilik belediye başkanının her yere adını yazması değildir, halka hizmet etmesidir. Söz veriyorum, ben belediye başkanı olduğum takdirde kendi ismimi hiçbir yere yazmayacağım. Belediye bütçesinden milyonlar harcayarak hediyelik sabunların, havluların üzerine ismimi yazarak sizlere vermeyeceğim. Bu paraları size hizmette kullanacağım. Merak etmeyin siz hizmet ederseniz insanlar sizin adınızı kalplerine yazarlar.

• İNTERAKTİF BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ! Meclisler oluşturup sizlerin fikirlerini alacağız.
- Kadınlar Meclisi
- Z Kuşağı Meclisi
- Muhtarlar Meclisi
- Engelliler Meclisi
- Tekno Meclis

• ACİL DÖNÜŞTÜRÜLMESİ GEREKEN BİNALAR VAR: İlçemizde deprem olmadan durduk yerde yıkılan binalar oldu ve içindekiler canlarını zor kurtardılar, tüm eşyaları göçük altında kaldı. İlçemizde insanlar deprem korkusuyla başka yerlere taşınıyorlar. Oy verip bizi seçerseniz söz veriyoruz bu sorunu çözeriz.

• GENÇLER için Yaşam, Spor ve Kültür Merkezleri açacağız. Proje üreten gençlerimizin projelerini geliştirmesi için imkanlar vereceğiz.

• Teknoloji ve dijital içerik üretim merkezleri kuracağız.

• BAŞARILI ÖĞRENCİLER İÇİN AYLIK 1.000 TL burs desteği vereceğiz.

• EV HANIMLARINA PARA KAZANDIRACAĞIZ! Belediye olarak sizlerin becerilerinizi geliştireceğiniz kurslar açacağız. Yaptığınız el emeği göz nuru bütün ürünlerinizin satışının yapılacağı noktalar oluşturacağız. 

• YAŞLI BÜYÜKLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR: Yaşlı büyüklerimiz için her mahallede gündüzleri keyifli vakit geçirecekleri “Hoby Evleri” açacağız. Onlar bizim her şeyimiz.

• Otopark sorununa köklü çözüm üretmekte projelerimiz arasında var.
(Biz Atatürk’ün yolundan sapmadan, O’nun ilkelerini şiar edinmiş bir partiyiz. Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar BAŞ imzalı Milli Ekonomi Modeli’yle projelerimizi hayata geçireceğiz.)

CAVİT ÖZDOĞAN KİMİR?
1968 yılında Ankara'da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olduktan sonra Meltem TV’de reklam koordinatörü ve program yapımcısı olarak çalıştı. Daha sonra on yıl özel sektörde üst düzey yöneticilik yapmıştır. Halen ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve dört çocuk babasıdır.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum