Başkan Öztürk: "Bakırköy'de hizmete ve mücadeleye devam edeceğiz"

Geçtiğimiz günlerde Ülkü Ocakları Bakırköy İlçe Başkanlığı görevine atanan Yunus Emre Öztürk, yazılı bir basın açıklaması yaptı. Başkan Öztürk, eski yönetime de teşekkürlerini iletti.

Başkan Öztürk: "Bakırköy'de hizmete ve mücadeleye devam edeceğiz"

Geçtiğimiz günlerde Ülkü Ocakları Bakırköy İlçe Başkanlığı görevine atanan Yunus Emre Öztürk, yazılı bir basın açıklaması yaptı. Başkan Öztürk, eski yönetime de teşekkürlerini iletti.

Başkan Öztürk: "Bakırköy'de hizmete ve mücadeleye devam edeceğiz"
28 Temmuz 2018 - 20:54 - Güncelleme: 02 Ağustos 2018 - 20:25
Reklam

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İstanbul İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç, il genelinde birçok ilçeye yeni isimleri atadı. Bu kapsamda Ülkü Ocakları Bakırköy İlçe Başkanlığı görevi ise Yunus Emre Öztürk’e verildi. Görevi Cihan Korkmaz’dan devralan ve çalışmalarına hızla başlayan Ülkü Ocakları Bakırköy İlçe Başkanı Yunus Emre Öztürk, koltuğa oturmasından birkaç gün sonrasında yazılı bir basın açıklaması yaptı, yol haritasını anlattı.

Başkan Öztürk ilk yazılı açıklamasında; “Nice gencin kendini yetiştirdiği, manevi eğitimini tamamladığı Ülkü Ocakları ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Bakırköy ilçemizde de mücadeleye ve halkımıza hizmete devam edecektir. Nice vatanperver genç Ülkü Ocakları çatısı altında devletimize ve milletimize hayırlı birer evlat olmak için yetişecektir. Geçmiş dönemlerde büyük özverilerle görevini yapan ocak başkanlarımıza teşekkür eder, Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin tedrisatında, Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyin gösterdiği yolda ve İl Başkanımız Kazım Erdi Aktunç Bey’in takdirinde her daim olduğu gibi Bakırköy gençliğinin milli geleceği için çalışacağımızı belirtiriz” ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi

Ülkü Ocakları Bakırköy İlçe Başkanı Yunus Emre Öztürk’ün basın açıklamasının tamamı şöyle:
21 Temmuz 2018 Cumartesi günü Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanımız Kazım Erdi Aktunç Beyin takdirleri ile kutlu yuvamız Ülkü Ocakları’nın Bakırköy İlçe Başkanlığı görevine başlamış bulunuyorum.

Beş bin yıllık Türk Töresinin sıfatlandırdığı Ocak Başkanlığı makamına layık görülmek bizim için büyük bir şereftir. Yüce Allah’ın takdiri ile gaflete ve nefse düşmeden tertemiz aldığımız Ülkü sancağını tertemiz şekilde teslim edeceğiz.

Karakterimizi inşa eden, fikriyatımızın kaynağı olan Ülkü Ocakları’nın her ferdi bu memleketin bir hazinesidir. 7’den 70’e nice Ülküdaşımızın gönlünde özel bir yere sahip olan Ülkü Ocakları bizim için bir yuva konumundadır.

Nice gencin kendini yetiştirdiği, manevi eğitimini tamamladığı Ülkü Ocakları ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Bakırköy ilçemizde de mücadeleye ve halkımıza hizmete devam edecektir. Nice vatanperver genç Ülkü Ocakları çatısı altında devletimize ve milletimize hayırlı birer evlat olmak için yetişecektir.

Geçmiş dönemlerde büyük özverilerle görevini yapan ocak başkanlarımıza teşekkür eder, Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin tedrisatında, Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyin gösterdiği yolda ve İl Başkanımız Kazım Erdi Aktunç Beyin takdirinde her daim olduğu gibi Bakırköy gençliğinin milli geleceği için çalışacağımızı belirtiriz.

Gayret bizden, tevfik Allah’tandır.

Ülkü Ocakları Bakırköy İlçe Başkanı
Yunus Emre Öztürk

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum