Basın Danışmanları Platformu'nun yeni başkanı belli oldu

İlçenin ve bölgenin tanınan ve sevilen isimlerinden olan Bahçelievler Belediyesi Basın Bürosu Şefi Vehbi Güleş, Basın Danışmanları Platformu’nun başkanı oldu.

Basın Danışmanları Platformu'nun yeni başkanı belli oldu

İlçenin ve bölgenin tanınan ve sevilen isimlerinden olan Bahçelievler Belediyesi Basın Bürosu Şefi Vehbi Güleş, Basın Danışmanları Platformu’nun başkanı oldu.

Basın Danışmanları Platformu'nun yeni başkanı belli oldu
02 Haziran 2017 - 19:10 - Güncelleme: 02 Haziran 2017 - 19:12
Reklam

Bir süredir Abdurrahman Cüneyd Fidancı’nın başkanlık görevini yürüttüğü Basın Danışmanları Platformu’nda görev değişikliği yaşandı. İstanbul’daki tüm ilçe belediyeleri ile birçok resmi kurum ve STK’nın basın danışmanlarını bünyesinde barındıran Basın Danışmanları Platformu’nun başkanlık görevine, Bahçelievler Belediyesi Basın Bürosu Şefi Vehbi Güleş getirildi.

Yeni görevinin ardından siyasetçi, bürokrat, iş adamları, dostları ve meslektaşlarından tebrik mesajları ve telefonları alan yeni Başkan Vehbi Güleş, yazılı bir açıklama yaptı. Kendisini tebrik eden herkese teşekkür eden ve yeni döneme ilişkin mesajlar veren Başkan Güleş, “Kurulduğu ilk günden itibaren platform üyesi tüm arkadaşlarımızın katkılarıyla başarılı çalışmalara imza atan platformumuz, günümüze kadar önemli mesafeler kat etti. Bu vesile ile kurucu başkanımız Abdullah Arıdoru'ya ve selefim Abdurrahman Cüneyd Fidancı'ya görevlerini üstlendikleri andan, görevi devrettikleri güne kadar sürdürdükleri onurlu ve başarılı çalışmalarından dolayı şahsım ve platformumuzun tüm üyeleri adına teşekkür etmeyi borç bilirim” ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi

2017/06/4720966.jpg

Basın Danışmanları Platformu Başkanı Vehbi Güleş’in açıklamasının tamamı şöyle:
“Basın Danışmanları Platformu” bundan yaklaşık 6-7 yıl önce kurduğumuz ve amacı bilgi, tecrübe ve hepsinden önemlisi sevgi paylaşımına dayalı, İstanbul’daki tüm ilçe belediyeleri ile birçok resmi kurum ve STK’nın Basın Danışmanlarını bünyesinde barındıran bir mesleki oluşumdur. Bu oluşum partiler üstü bir prensiple çalışmalarına aralıksız olarak devam etmiş ve etmeye de devam edecektir.

Kurulduğu ilk günden itibaren platform üyesi tüm arkadaşlarımızın katkılarıyla başarılı çalışmalara imza atan platformumuz, günümüze kadar önemli mesafeler kat etti. Bu vesile ile kurucu başkanımız Abdullah Arıdoru'ya ve selefim Abdurrahman Cüneyd Fidancı'ya görevlerini üstlendikleri andan, görevi devrettikleri güne kadar sürdürdükleri onurlu ve başarılı çalışmalarından dolayı şahsım ve platformumuzun tüm üyeleri adına teşekkür etmeyi borç bilirim.

Ana felsefesi 'sevgi, bilgi ve tecrübe paylaşımı' olan platformumuz, bundan böyle de sizlerin, bizlerin, yani hepimizin gayretiyle çalışmalarına ve doğru bildiği yoluna emin adımlarla devam edecektir.
Her biri bu görevi en iyi şekilde yerine getirebilecek iken, beni bu göreve layık gördükleri için arkadaşlarıma ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

Velhasılıkelam, eskiden beri sürdürdüğüm mevcut görevime halen devam ediyorum, değişiklik sadece Basın Danışmanları Platformu başkanlığı görevini üstlenmemden kaynaklanıyor. Merak eden, arayan, soran dostlar için zaruri olarak bu duyuruyu yapıyorum. Bunu daha önce duyurmama sebebim, yeni görevimi önemsemediğimden değil, bu gereksiz ayrıntı ile sizleri meşgul etmek istemeyişimdir.

Mesleki anlamda tüm dostlarımın değerli fikir ve desteğine muhtacım.
Bu vesile ile tekrar herkese teşekkür ederim…

Saygılarımla…

Vehbi Güleş
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum