BAL'a çıkan Bahçelievlerspor ilçede zafer turu attı

Bölgesel Amatör Lig’e çıkarak, 38 yıllık kulüp tarihinde önemli bir başarıya imza atan ve ilçenin gururu olan Bahçelievlerspor, üstü açık otobüsle ilçede tur attı. İlçe sakinlerinin pencere ve balkonlardan eşlik ettiği coşku, görülmeye değerdi. 

BAL'a çıkan Bahçelievlerspor ilçede zafer turu attı

Bölgesel Amatör Lig’e çıkarak, 38 yıllık kulüp tarihinde önemli bir başarıya imza atan ve ilçenin gururu olan Bahçelievlerspor, üstü açık otobüsle ilçede tur attı. İlçe sakinlerinin pencere ve balkonlardan eşlik ettiği coşku, görülmeye değerdi. 

BAL'a çıkan Bahçelievlerspor ilçede zafer turu attı
30 Nisan 2022 - 10:13 - Güncelleme: 02 Mayıs 2022 - 03:17
Reklam

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Amatör Lig Klasman B Grubu’nda mücadele eden Bahçelievlerspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’a adını yazdırdı. 2022-2023 futbol sezonunda BAL’da oynayacak olan Yeşil-Beyazlılar, 38 yıllık kulüp tarihindeki bu önemli başarılarını, ilçede üstü açık otobüsle zafer turu atarak kutladılar. Hasan Doğan Spor Kompleksi önünden başlayan kortej; Kemal Sunal Caddesi, Fetih Caddesi, Adnan Kahveci Bulvarı, Talatpaşa Caddesi, E-5 Şirinevler Yanyol, Yıldırım Beyazıt Caddesi, Zafer Mahallesi Halit Ziya Uşaklıgil Caddesi, Atatürk Caddesi, Prof. Dr. M.Nevzat Pisak Caddesi’nde son buldu. 

Futbolcu ile yöneticilerin meşaleler ve tezahüratlarla bayram havası estirdiği otobüsteki mutluluğa eşlik eden Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ve Bahçelievler Spor Kulübü Başkanı Levent Dilaver, halkı selamladı. Karnaval coşkusuyla gerçekleşen kutlamalar, iftar yemeğiyle sona erdi.

DİLAVER: ‘BU 7 AYLIK BİR ŞAMPİYONLUK HİKAYESİ’
İftar sonrası düzenlenen programda açılış konuşmasını yapan Bahçelievler Spor Kulübü Başkanı Levent Dilaver, başarının hikayesini anlatarak, “7 ay içerisinde hem Süper Amatör Lig hem de Süper Amatör Lig Klasman Grubu’nda başarılar elde ederek bir üst lige adım attık. Rabbime şükürler olsun ki, işlerimiz yolunda gitti. Teknik ekibime, futbolcu kardeşlerime, Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan’a, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’a, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı’ya, Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu’ya, Kulüpler Birliği Başkanı Ayhan Kalkan’a, siyasi parti ilçe başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, Bahçelievler’deki amatör spor kulüp başkanlarına ve bizi yağmur, çamur demeden yürekten destekleyen taraftarlarımıza, yerel basınımızın güzide temsilcilerine sonsuz teşekkür ederiz. Daha ilk gün, ‘Bu takımı her sene bir üst lige taşımazsam görevi bırakırım’ demiştim. Allah’a şükür sözümüzü tuttuk ve bugünlere geldik. Yeni sezonda da bizi desteklemeye devam edin” diye konuştu.

Dilaver, Bahçelievlerspor’a bir tesis kazandırmak için planlamalar yaptıklarını, yetkili ve etkili isimlerden destek istediklerini de sözlerine ekledi.

BAHADIR: ‘YENİ SEZONDA DA ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ’
Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da “Öncelikle Bahçelievlerspor’u tebrik ediyorum. Sahada mücadele veren futbolcu kardeşlerimi, teknik ekibi, tribünde onlara güç veren kulüp başkanı Levent Dilaver’i ve yönetimini de kutluyorum. Bahçelievlerspor’un bir üst lige çıkması ilçemize değer katmıştır. Göreve geldiğimiz günden bugüne gerek futbol gerekse diğer spor dallarında başarılar elde edilmesi için kulüplerimize destek sağlıyoruz. Ben de bir dönem Davutpaşaspor’da futbol oynadım. Halen judo sporuyla da ilgileniyorum. Spor bir yaşam tarzı olmalı. Biz insanımızın her yaşında spor yapmasını arzu ediyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz sportif başarı elde ederek gençlerimize rol model oldular. Şehir turu atarken de bunu bizzat gördük. Bahçelievler halkı da camlara, balkonlara çıkarak sevincimize ortak oldular.  Sizler de anı defterinize bir not bıraktınız. Biz de bundan sonra Belediye olarak Bahçelievlerspor’a desteklerimizi artıracağız. Önemli olan her sezon bir üst lige adım atabilmek. İstanbul’un ilçeleri Ümraniye, Pendik başarılarıyla bize örnek olmalı. Yeter ki bilimsel çalışalım” şeklinde konuştu. >365/Haber Merkezi 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum