Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Muhammet Fatih Çepni atandı

Yapılan son atamalar kapsamında; Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin’in yerine Muhammet Fatih Çepni göreve getirildi.

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Muhammet Fatih Çepni atandı

Yapılan son atamalar kapsamında; Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin’in yerine Muhammet Fatih Çepni göreve getirildi.

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Muhammet Fatih Çepni atandı
15 Ekim 2021 - 10:37
Reklam

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in göreve gelmesiyle birlikte başlayan görevden alma ve atamalar, 
ilçe milli eğitim müdürlüklerine sıçradı. Gazete 365’in yayın bölgesi Bakırköy’de de değişiklik yaşandı. Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin görevden alınarak yerine Fatih İslam Seçen Bilim ve Sanat Merkezi’nde müdürlük görevini yürüten Muhammet Fatih Çepni atandı.

Göreve başlamasının ardından uzunca bir yazı yayınlayan ve yazısında; Bakırköy halkına, öğrencilere ve velilere seslenen Bakırköy’ün yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Fatih Çepni, “İstanbul'umuzun batı yakasının tarihi 4. yüzyıla dayanan, çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış; ekonomi, siyaset, sanat, spor, bilim, kültür ve eğitim alanında ülkemize birçok değer kazandırmış; şehrimizin sosyal ihtiyaçlarına cevap vermiş, doğal güzellikleriyle de insanımıza huzur imkânı sağlamış kadim ilçemiz Bakırköy'de İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamanın onuru, mutluluğu ve eğitim alanındaki deneyimlerimle hizmetlerime burada devam edecek olmanın heyecanı içindeyim. Eğitime gönül ve emek vermiş değerli meslektaşlarım; okul idarecilerim ve öğretmenlerim, bugüne kadar eğitim adına Bakırköy için yaptığınız özverili çalışmaları hep birlikte güçlü bir sinerji oluşturarak daha ileriye taşıyıp devam ettireceğinize inancım tamdır. Tüm gayret ve çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi

İşte, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Fatih Çepni’nin yazılı açıklamasının tamamı:
Kıymetli Bakırköylüler,
İstanbul'umuzun batı yakasının tarihi 4. yüzyıla dayanan, çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış; ekonomi, siyaset, sanat, spor, bilim, kültür ve eğitim alanında ülkemize birçok değer kazandırmış; şehrimizin sosyal ihtiyaçlarına cevap vermiş, doğal güzellikleriyle de insanımıza huzur imkânı sağlamış kadim ilçemiz Bakırköy'de İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamanın onuru, mutluluğu ve eğitim alanındaki deneyimlerimle hizmetlerime burada devam edecek olmanın heyecanı içindeyim.

Eğitime gönül ve emek vermiş değerli meslektaşlarım; Okul İdarecilerim ve Öğretmenlerim,

Bugüne kadar eğitim adına Bakırköy için yaptığınız özverili çalışmaları hep birlikte güçlü bir sinerji oluşturarak daha ileriye taşıyıp devam ettireceğinize inancım tamdır. Tüm gayret ve çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Değerli Velilerimiz,
Hepinizin de bildiği gibi aile, toplumun temeli ve geleceğin mirasçısı çocuklarımızın hayat boyu devam eden eğitim serüveninin başlangıç noktasıdır. Sizlerle eğitimin her aşamasında iş birliği içinde her bir çocuğumuzun biricik ve özel olduğunu hep hatırda tutarak 21. yüzyılın gerektirdiği bilim ve teknoloji ile hoşgörü, sevgi ve saygı ikliminde, köklü tarih ve kültür mirasımızdan güç alarak Cumhuriyetimizin değerleri ışığında milli, manevi ve evrensel değerlere sahip üreten, donanımlı ve gelişime açık bireyler kazanıp müreffeh bir toplum inşasında hep birlikte özveri ve gayret içinde olacağınızdan hiçbir şüphem yoktur.

Sevgili Öğrenciler,
Potansiyelinizdeki tüm yetenek ve becerileri ortaya çıkarmak bizim ilk ve temel amacımızdır. Milli ve manevi değerlerle bilimin ışığında, huzur ve güven ortamında büyümenizi arzu ediyorum. Her birinizi gelişen dünyada milli teknoloji hamlesiyle kalkınan ülkemizin birer eğitim neferi olarak görüyorum. Geleceği emanet edeceğimiz sizlerin bugünün eğitim imkânlarıyla kendinizi geliştirerek aynı zamanda ülkemizin kalkınmasında hizmetlerinizle büyük rol oynayacağınıza içtenlikle inanıyorum. 

Sayın Bakanımız Mahmut Özer'in tensipleriyle başladığım bu önemli görevi birlik ve beraberlik içinde en iyi şekilde yerine getireceğimize yürekten inanıyorum.

 Eğitime emek vermiş her bir ferdimize iyi niyetleriyle ortaya koydukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Görevimin hepimiz için hayırlı ve başarılı çalışmalara vesile olması temennisiyle herkese saygı, selam ve sevgilerimi sunuyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum